bu arada bu taslak üzerinden loncamıza uyarlayarak daha cix bir çalışma üzerindeyim.
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
resmi sayfadan çaldım
büyücünün erkeğini koymamışlar ne yapayım
şifacınında aynı.
bu arada bu taslak üzerinden loncamıza uyarlayarak daha cix bir çalışma üzerindeyim.

aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
Beyzade yazdı:Hales yazdı:Veli abi oyuna giremiyorum nasıl olcak nerdeyse 1 hafta oldu
Hayirdir neden giremiyosun oyuna ???
Bilmiyorum Abi şu çemberli taş geldiginden beri açılmıyo yüklüyorum 3 4 kere yükledim hata veriyo :S
Beyzade yazdı:Hales yazdı:Veli abi oyuna giremiyorum nasıl olcak nerdeyse 1 hafta oldu
Bilmiyorum Abi şu çemberli taş geldiginden beri açılmıyo yüklüyorum 3 4 kere yükledim hata veriyo :S
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Aykut cok güzel bence. Eger dahada gelistirirsen süper olacagina eminim. Bekliyoruz saheserini TebriklerElitConan yazdı:resmi sayfadan çaldımbüyücünün erkeğini koymamışlar ne yapayım
şifacınında aynı.
bu arada bu taslak üzerinden loncamıza uyarlayarak daha cix bir çalışma üzerindeyim.![]()

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Oyunu Yüklerkenmi hata veriyo yoksa yükledikden sonrami hata veriyo. Bide hatanin ismi ne yani ne yaziyo hata verince??Hales yazdı:Beyzade yazdı:Hales yazdı:Veli abi oyuna giremiyorum nasıl olcak nerdeyse 1 hafta oldu

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
vay aykuta bak ellerine sağlık güzel olmuş çalışmaya devamElitConan yazdı:

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
başlat menüsünden ara yı seç sırasıyla sobee istanbul yazıp tüm dosyaları sil.daha sonra oyunu sorunsuzca kurarsan antivirüs ve güvenlik duvarını kontrol et engelleme olabilir.belki problem modemden olabilir modemine bir res at tekrar dene.Hales yazdı:Beyzade yazdı:Hales yazdı:Veli abi oyuna giremiyorum nasıl olcak nerdeyse 1 hafta oldu
birde çakışmalara bak bazı programlarla çakışıyor olabilir.mesela bende sxe açıkken ikv ye girilmiyordu.
aykut gökçe
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Merhaba arkadaşlar .
Bundan böyle düzenli periyotlar ile LOnca olağan toplantıları olacaktır ,toplantılara tüm üyelerin katılımları mecburidir.
İlk toplantımız 18:06:2011 saat 17:00 da gerçekleşecektir. Tüm üyelerin toplantıya iştirak etmelerini umuyorum .
Bundan böyle düzenli periyotlar ile LOnca olağan toplantıları olacaktır ,toplantılara tüm üyelerin katılımları mecburidir.
İlk toplantımız 18:06:2011 saat 17:00 da gerçekleşecektir. Tüm üyelerin toplantıya iştirak etmelerini umuyorum .
- ParDusxTirYaKix
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Evrensel İmha
Ailem Hakkınızı Helal Edin Hepiniz.. Benden Buraya Kadar.. Oyunu Bırakıorum TeamSpeaka Gelirim Arada Sırada Kendinize Çok İyi Bakın Sakın Ha Sakın Oyunu Sadece Oyun Olarak Oynayın İlerisine Asla Gİtmeyin
THE END
THE END
LeyLi
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
?? SEBEP????ParDusxTirYaKix yazdı:Ailem Hakkınızı Helal Edin Hepiniz.. Benden Buraya Kadar.. Oyunu Bırakıorum TeamSpeaka Gelirim Arada Sırada Kendinize Çok İyi Bakın Sakın Ha Sakın Oyunu Sadece Oyun Olarak Oynayın İlerisine Asla Gİtmeyin
THE END

aLpoS
xScHooLBoyx