KUKLACIDAN AYAKLANMA SESLERİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR !!!...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
PaSaHaKTaNYaNa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

KUKLACIDAN AYAKLANMA SESLERİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR !!!...

Mesaj gönderen PaSaHaKTaNYaNa »

Zagros yazdı:ÖNCELLİKLİ OLARAK ARTIK İKV ÖĞRETMEK VE EĞİTMEK ADINA KOCAMAN BİR HİÇ VERDİ PRENSİBİNİZ TAMAMEN TAZE BEYİNLERİN YANİ ÇOCUKLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN BİLGİSAYAR BAŞINDA BIRAKIP BİLGİ AİLE OKUL SOSYAL HAYATTAN UZAKLAŞTIRIP TAMAMEN UYUTMA POLİTAKASI İÇİNDESİNİZ KAZANIRKEN BİŞEYLLERİ KAZANDIRMAK İLKESİNE HİÇ BİR ZAMAN SAHİP OLMADINIZ 7 SAAT SÜREN YENİ BÖLGENİZ ÇEMBERLİTAŞ TA SÜREYİ BU KADAR UZATMANIZDAKİ AMAÇ İKV YE İNSAN KÖLELEŞTİRMEK MEVLÜT DİNÇ SAKIN VATANSEVER LUGATLARINI ATMA SEN BU TOPLUMA ALKOL SİGARA UYUŞTURUCU DAN DAHA BETER SAĞLIĞA ZARARLISIN BİLİNÇLİ TÜM İNSANLARIN BU SAYFAYA DESTEK VERİP ARTIK ZAMANIMIZI BİLGİSAYAR BAŞINDA UYDURUK MADALYA LAR VEREK BİZİ UYUTMASINA MÜSADE ETMEMEKTİR ARTIK İNSANLAR YEMEĞİNİ PC BAŞINDA YEME ALIŞKANLIĞA ALIŞTI TÜRKİYE TOPLUMU ARASINDAKİ ÖRF LERİMİZDEN OLAN SOFRA KÜLTÜRÜMEZE KADAR DARBE YAPTIN İNAN SİYASAL İLLEGAL ÖRGÜTLER BİLE SENİN BU TOPLUMA VERDİĞİ ZARARLARI VERMİYOR AMAÇ PARA KAZANMAKSA BU İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNDEN OLMASIN BU BÖLGELERİ BİR İYİLEŞTİR İNSANLARA BU OYUNA GİRRKEN KÖLELEŞMEYİ DEĞİL SOSYALLEŞMEYİ ÖĞRETSEN DAHA İYİ YAPARSIN

ALINTIDIR. (**ARTIK DUR DEME ZAMANI SİZDE DESTEK VERİN**)
En son PaSaHaKTaNYaNa tarafından 20 Haz 2011 12:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

PaŞaHaKTaNYaNa

EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: KUKLACIDAN AYAKLANMA SESLERİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR !!!...

Mesaj gönderen x5ve »

PaSaHaKTaNYaNa yazdı:ÖNCELLİKLİ OLARAK ARTIK İKV ÖĞRETMEK VE EĞİTMEK ADINA KOCAMAN BİR HİÇ VERDİ PRENSİBİNİZ TAMAMEN TAZE BEYİNLERİN YANİ ÇOCUKLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN BİLGİSAYAR BAŞINDA BIRAKIP BİLGİ AİLE OKUL SOSYAL HAYATTAN UZAKLAŞTIRIP TAMAMEN UYUTMA POLİTAKASI İÇİNDESİNİZ KAZANIRKEN BİŞEYLLERİ KAZANDIRMAK İLKESİNE HİÇ BİR ZAMAN SAHİP OLMADINIZ 7 SAAT SÜREN YENİ BÖLGENİZ ÇEMBERLİTAŞ TA SÜREYİ BU KADAR UZATMANIZDAKİ AMAÇ İKV YE İNSAN KÖLELEŞTİRMEK MEVLÜT DİNÇ SAKIN VATANSEVER LUGATLARINI ATMA SEN BU TOPLUMA ALKOL SİGARA UYUŞTURUCU DAN DAHA BETER SAĞLIĞA ZARARLISIN BİLİNÇLİ TÜM İNSANLARIN BU SAYFAYA DESTEK VERİP ARTIK ZAMANIMIZI BİLGİSAYAR BAŞINDA UYDURUK MADALYA LAR VEREK BİZİ UYUTMASINA MÜSADE ETMEMEKTİR ARTIK İNSANLAR YEMEĞİNİ PC BAŞINDA YEME ALIŞKANLIĞA ALIŞTI TÜRKİYE TOPLUMU ARASINDAKİ ÖRF LERİMİZDEN OLAN SOFRA KÜLTÜRÜMEZE KADAR DARBE YAPTIN İNAN SİYASAL İLLEGAL ÖRGÜTLER BİLE SENİN BU TOPLUMA VERDİĞİ ZARARLARI VERMİYOR AMAÇ PARA KAZANMAKSA BU İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNDEN OLMASIN BU BÖLGELERİ BİR İYİLEŞTİR İNSANLARA BU OYUNA GİRRKEN KÖLELEŞMEYİ DEĞİL SOSYALLEŞMEYİ ÖĞRETSEN DAHA İYİ YAPARSIN

ALINTIDIR. (**ARTIK DUR DEME ZAMANI SİZDE DESTEK VERİN**)
SONUNA KADAR DESTEK VERİYORUZ..
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen qalanoth »

İlgili Grup Bölgesi Biraz Kolay Olsa..
İtem Düşme Olasılıkları Bunun Bir Getirisi Olarak Düşse..
Yönetim Şu Yenilikleri Biraz Daha Erken Yapsa..

Falan Filan ...
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

Sizi IKV'ye bağlayan zincir mi var?
Kırın gitsin varsa.
Ha diyorlar,"Çocuklar oynamak istiyor da,siz de düzeltin."
Çocuk şekerci dükkanının önünde geçiyor.İlla o şekeri alması mı lazım?Ya da şekercinin şekerleri bedava satmaya zorlanması mı lazım.
Ha oyuna bu kadar laf edip de oynayan adam varsa tükürdüğünü yalamaktan başka birşey yapmıyordur vesselam.

Online oyun demek,bağımlılık demektir,doğru.Zira Alternatif yaşam platformlarıdır.
Kuralları sabittir.Yöneticisi koyar kuralları ve tabiri caize "Her horoz kendi çöplüğünde öter."
Bırakmak zordur,isteyen bırakabilir.

Şahsen şu aralar çemberlitaş'a girmiyorum.Süreden şikayet ediyorsanız girmeyin benim gibi?
İlla ki çözümü veya bir yolu çıkar,kısalınca girersiniz.
Dert oysa,kolaylaşmasını bekleyin olsun bitsin.
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Morpheuss
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Morpheuss »

Aedan yazdı:Sizi IKV'ye bağlayan zincir mi var?
Kırın gitsin varsa.
Çocuk şekerci dükkanının önünde geçiyor.İlla o şekeri alması mı lazım?Ya da şekercinin şekerleri bedava satmaya zorlanması mı lazım.
Ha oyuna bu kadar laf edip de oynayan adam varsa tükürdüğünü yalamaktan başka birşey yapmıyordur vesselam.

Online oyun demek,bağımlılık demektir,doğru.Zira Alternatif yaşam platformlarıdır.
Kuralları sabittir.Yöneticisi koyar kuralları ve tabiri caize "Her horoz kendi çöplüğünde öter."

Şahsen şu aralar çemberlitaş'a girmiyorum.Süreden şikayet ediyorsanız girmeyin benim gibi?
CeHeNNeMxRuthles - Morpheuss
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Aedan yazdı:Sizi IKV'ye bağlayan zincir mi var?
Kırın gitsin varsa.

Ben de kesinlikle çemberlitaşa girmeme kararı aldım. 3 kere girdim bir kere yol savaşçısı kestim kesinlikle anlamsız bir bölge şu anki oyun bilgimizle.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

ark. bence bu işin kolayı var şu anda çemberliye giren bir sürü ark. var onlar girip taktikleri bize öğretince sürede tabiiki kısalacak bizde ondan sonra girerriz migrat ve gb lerin geldiği ilk zamanları düşünün ne kadar uzun süreyüdu şimdi 1 1.5 saate bitiyor çemberlitaşda bence böyle olacak biraz dişimizi sıkalım
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

fuci yazdı:ark. bence bu işin kolayı var şu anda çemberliye giren bir sürü ark. var onlar girip taktikleri bize öğretince sürede tabiiki kısalacak bizde ondan sonra girerriz migrat ve gb lerin geldiği ilk zamanları düşünün ne kadar uzun süreyüdu şimdi 1 1.5 saate bitiyor çemberlitaşda bence böyle olacak biraz dişimizi sıkalım
evet her gün deli gibi çemberliye giriyorlar. bekleriz zamanla biz de gireriz.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
ottomanxwarrior
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ottomanxwarrior »

Artık İKV yi kötüleme amaçlı açılan konular canıımı sıkmaya başladı. Hiç kimse sizi bilgisayar başına zorla oturtmuyor.Hepiniz oynayıp oynamamakda özgürsünüz.
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK

http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Kullanıcı avatarı
PaSaHaKTaNYaNa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen PaSaHaKTaNYaNa »

Arkadaşlar siz herhalde herşeyin laylay lom olduğunu düşünüyorsunuz herşeyi sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz ben size sadece şunu söyliyorum ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN VE ÖYLE YORUM YAPIN..

YÖNETİM ELİNİ VİCDANINA KOY VE CEVABINI YAZ...
Resim

PaŞaHaKTaNYaNa

EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön