ÇEMBERLİTAŞ TA 7 SAAT
Re: ÇEMBERLİTAŞ TA 7 SAAT
aynen katılıyor ve herşeyi paraya döken forumda vs. yerlerde ücretsiz yazan yönetime selamlarımı iletiyorum . :roll:
Skytech
SkyTecHII
Suntech
SkyTecHII
Suntech
Birzamanlar bu oyundan ayrılamam oyunu bırakamam derdim. Tam bir bağımlılıktı.Ama inanın insanı hayattan soğutuyor. Tabi ister istemez strese de neden oluyor.Size tavsiyem 7 saatinizi çemberlide geçireceğinize, o koltukla bütünleşeceginize gezin tozun hayatın içinde kalın. Mevlüt dinç para kazanıcak diye pc de oturmak zorunda hissetmeyin kendinizi.Ben tt likte yapmış biri olarak hepsinin boş iş olduğunu anladım. Mevlüt beyi yadırgamıyorum emek verip para kazanıyor ama ben eski beni şimdi yadırgıyorum.4 yıl emek verdim peki benim kazancım ne ? Arkadaşlar size tavsiyem Zevk ile çileyi birbirine karıştırmayın.
cutting Yücel
cutting Yücel

- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
İnsanlar;doğar,büyür,yaşar ve ölürler.En doğal tabii sonuç bu. Büyük,küçük fark etmez her yaştan insan bu oyuna,yıllarını harcadı,en kötüsüde harcamaya devam ediyorlar.Peki,bu oyuna yıllar harcamak yaşam zincirimizdeki hangi düzeni bozuyor ? Doğmak burada sorun yok daha bebeksin,ama yaş 7-8 'e çıkmaya başlayınca,ve 10-20, 25-30 işte tehlike burada başlıyor,çünki 'büyümek' ve 'yaşamak' eylemlerin korkunç derecede 2. plana itiliyor,ve güdülerin artık oyuna bağlandığın şekilde işliyor.
Yapılan bilimsel araştırmalarda,bilgisayar başında fazla zaman geçirmenin,binlerce beyin hücresini öldürdüğü ortaya çıktı.Ve en basit halk tabakalarında bile biliniyor bu artık. Ve bilgisayar başında,gelişen,yetişen çocuklarda kamburluk,omurilik hasarları,beyinde bazı bölgelerin durağanlaşması (salaklaşmak) ispatlanmıştır.
Bundan başka da bir sürü zararı tespit edilen bu oyunu bile bile neden oynadım,neden oynuyoruz ?
Bu çok basit,mevlüt dinç çok saysanızda sevsenizde bir 'kapitalist' bir para babası.Bakmayın 'sefilleri' oynadıklarına,Mevlüt ikv nin gelişiminden sağladığı bir parayla,cebi şişkin bir burjuva oldu.Ve kapitalistlerin gözleri inanın bana paradan başka birşey görmez.Bu ırk daşınızda olsa,isterse cennetten melek indirin,kapitalist rekabette şeytanlaşır.Mevlüt dinç,özellikle genç kitlesinden beslendiğini çok iyi biliyor.Ve emin olun,gençlerin tüm beyin gücünü,mahvediyor.Bundan keyif alıyor,istemesenizde o sadece parayı düşünüyor.Herkes protokol hesabı,halkımız 'ilk türk oyunu' oynadı gurur duyuyoruz gibi martavalları çok duyduk bunca yıldır. 'bla bla bla'
Gençlerin tüm fiziksel,zihinsel,sosyal çevresini belleyen de gene bu oyundur.İşin ilginç tarafı başladığınız an çok zor bırakıyorsunuz,eroin gibi uyuşturucu gibi. Müthiş bir etkisi var.
Şunu düşünün bu oyunu hala oynayan arkadaşlar,yıllardan sonra size ne kazandırdı bu oyun ? Dostluk diyeceksiniz,ama emin olun sanal ortamda kurulan dostluklar,kadar iki yüzlü insan ilişkileri olamaz.Yüzünü görmediğin,sesini tatmadığın,mimiklerini görmediğin bir insana 'dostum' demek o kelimenin de içine ediyor.
Size ne kazandırmış olabilir bu oyun lütfen beyninizin derinliklerine inin ve sorgulayın,4 yıldır oynayan,3,2,1 veya yeni başlayanlar ne kazandınız ? Göz bozukluğu,kilo almak,mala bağlamak ?
Sizleri zekalarınızla başbaşa bırakıyorum.
:arrow: YeNiLMeZzZ :ugeek:
Yapılan bilimsel araştırmalarda,bilgisayar başında fazla zaman geçirmenin,binlerce beyin hücresini öldürdüğü ortaya çıktı.Ve en basit halk tabakalarında bile biliniyor bu artık. Ve bilgisayar başında,gelişen,yetişen çocuklarda kamburluk,omurilik hasarları,beyinde bazı bölgelerin durağanlaşması (salaklaşmak) ispatlanmıştır.
Bundan başka da bir sürü zararı tespit edilen bu oyunu bile bile neden oynadım,neden oynuyoruz ?
Bu çok basit,mevlüt dinç çok saysanızda sevsenizde bir 'kapitalist' bir para babası.Bakmayın 'sefilleri' oynadıklarına,Mevlüt ikv nin gelişiminden sağladığı bir parayla,cebi şişkin bir burjuva oldu.Ve kapitalistlerin gözleri inanın bana paradan başka birşey görmez.Bu ırk daşınızda olsa,isterse cennetten melek indirin,kapitalist rekabette şeytanlaşır.Mevlüt dinç,özellikle genç kitlesinden beslendiğini çok iyi biliyor.Ve emin olun,gençlerin tüm beyin gücünü,mahvediyor.Bundan keyif alıyor,istemesenizde o sadece parayı düşünüyor.Herkes protokol hesabı,halkımız 'ilk türk oyunu' oynadı gurur duyuyoruz gibi martavalları çok duyduk bunca yıldır. 'bla bla bla'
Gençlerin tüm fiziksel,zihinsel,sosyal çevresini belleyen de gene bu oyundur.İşin ilginç tarafı başladığınız an çok zor bırakıyorsunuz,eroin gibi uyuşturucu gibi. Müthiş bir etkisi var.
Şunu düşünün bu oyunu hala oynayan arkadaşlar,yıllardan sonra size ne kazandırdı bu oyun ? Dostluk diyeceksiniz,ama emin olun sanal ortamda kurulan dostluklar,kadar iki yüzlü insan ilişkileri olamaz.Yüzünü görmediğin,sesini tatmadığın,mimiklerini görmediğin bir insana 'dostum' demek o kelimenin de içine ediyor.
Size ne kazandırmış olabilir bu oyun lütfen beyninizin derinliklerine inin ve sorgulayın,4 yıldır oynayan,3,2,1 veya yeni başlayanlar ne kazandınız ? Göz bozukluğu,kilo almak,mala bağlamak ?
Sizleri zekalarınızla başbaşa bırakıyorum.
:arrow: YeNiLMeZzZ :ugeek:
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR SAYGILAR DESTEK VEREN VE YORUMLARI YAZAN HERKESE KENDİ ADIMA DEĞİL TÜM DUYARLI İNSANLAR ADINA TEŞEKKÜR EDERİM BU KONU YU YAZILALI VE FORUMDA YAYINLALALI 3 GÜN OLDU KONU HAKKINDA YETKİLİ BİR İNSANIN ÇIKIPTA YORUM YAZMAMASI DİKKATİMİ ÇEKTİ DEMEK OLUYOR Kİ BİZLER MAKİNA NIN BİRER DİŞLİSİYİZ GÖZÜ İLE BAKILIYOR, BİZE İNSAN OLMA GÖZÜ İLE BAKILSA AKÇE PAZARLAMALARI YADA OYUN DA KONUŞMA PANELİNDE SARI YAZILARLA AYI GÖZCÜ KANGAL SATIŞLARINDA YÖNETİM OLARAK HİÇBİR AKSAKLIKLARI OLMUYOR DEMEK OLUYOR Kİ 2 TERS 1 DÜZ YANI ONLARIN TABİRİ İLE BİR MAKİNA KADAR GÜVENMEDİLER BİZE SARI YAZILARINIZ İLE 2 SAAT PC BAŞINDA KALMANIZ SAĞLIĞINIZ AÇISINDA TEHLİKE TEŞKİL EDİLEBİLİR TAVSİYESİNDE BULUNAN YÖNETİM 7 SAAT LİK BÖLGE YAPMALARI ASLINDA BİZE NE KADAR DEĞER VERDİKLERİ AŞİKAR DIR, FARKLI BİR KONU YA DEĞİNMEK GEREKİRSE YÖNETİM KENDİ ŞAHSIMA BAKILABİLİR TABİKİ İKV E İÇİN BEN NE YAPMIŞIM SİZLER BENDEN NE ALMIŞSINIZ HESAPLARLA BİLGİ VERMEK İSTİYORUM ORTALAMA 3 YILDIR OYNUYORUM 3 YIL İÇİNDE AYLIK 12 TL PLUS ÖDÜYORUM BU 432 TL 12 TANE İKV KUTU ALDIM 360 AKÇE ÇIKALI 30.000 AKÇE ALDIM 3 ÇEMBERLİ KUTU 90 TOPLAYALIM 1200 TL BU SADECE ASLINDA SÖZDE BEDAVA OLAN OYUNA ÖDEDİKLERİM PEKİ SİZ BENDEN NE ALDINIZ GÜNDE ORTALAMA 5 SAAT ONLİNE AYDA 150 SAAT YILDA 1800 SAAT 3 YILDA 5400 SAAT TOPLAMDA 225 GÜN PC BAŞINDA KALDIM TÜRKİYEDE ORTALAMA YILLIK GELİR 12 BİN ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRSEK 8 BİN TL İŞ HACMİMİ SİZE VERDİM GENELDE 10 TL SİZİN BENDEN ALDIĞINIZ VAR ZAMAN SOSYAL LEŞME BİR YANA BIRAKIRSAK BUNCA ŞEYİ SADECE 1 KİŞİ YAPMIŞSA BU OYUNDA 700.000 KİŞİ NİN OYNADIĞINIZ VARSAYIYORSANIZ BİZİ NEDEN KAAELE ALMIYORSUNUZ İNSAN OLAN BİZMİYİZ SİZMİ ?????????
- feroleytee
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Abi dediklerine harfi harfiyen katılıyorum. Düşünceleri sabit. Ben parama bakarım gerisi beni ilgilendirmez. Bu zihniyetin bir an önce değimesi lazım...
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Luxury Exclusive
:arrow: Seni Desdeklemeyen Kişiler Zaten Mevlüt Dinç in Oyununa Gelmiş Kölelerdir Bizler Olgun Kişiler Olarak Tam Desdek Veriyoruz.../alkışZagros yazdı:ÖNCELLİKLİ OLARAK ARTIK İKV ÖĞRETMEK VE EĞİTMEK ADINA KOCAMAN BİR HİÇ VERDİ PRENSİBİNİZ TAMAMEN TAZE BEYİNLERİN YANİ ÇOCUKLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN BİLGİSAYAR BAŞINDA BIRAKIP BİLGİ AİLE OKUL SOSYAL HAYATTAN UZAKLAŞTIRIP TAMAMEN UYUTMA POLİTAKASI İÇİNDESİNİZ KAZANIRKEN BİŞEYLLERİ KAZANDIRMAK İLKESİNE HİÇ BİR ZAMAN SAHİP OLMADINIZ 7 SAAT SÜREN YENİ BÖLGENİZ ÇEMBERLİTAŞ TA SÜREYİ BU KADAR UZATMANIZDAKİ AMAÇ İKV YE İNSAN KÖLELEŞTİRMEK MEVLÜT DİNÇ SAKIN VATANSEVER LUGATLARINI ATMA SEN BU TOPLUMA ALKOL SİGARA UYUŞTURUCU DAN DAHA BETER SAĞLIĞA ZARARLISIN BİLİNÇLİ TÜM İNSANLARIN BU SAYFAYA DESTEK VERİP ARTIK ZAMANIMIZI BİLGİSAYAR BAŞINDA UYDURUK MADALYA LAR VEREK BİZİ UYUTMASINA MÜSADE ETMEMEKTİR ARTIK İNSANLAR YEMEĞİNİ PC BAŞINDA YEME ALIŞKANLIĞA ALIŞTI TÜRKİYE TOPLUMU ARASINDAKİ ÖRF LERİMİZDEN OLAN SOFRA KÜLTÜRÜMEZE KADAR DARBE YAPTIN İNAN SİYASAL İLLEGAL ÖRGÜTLER BİLE SENİN BU TOPLUMA VERDİĞİ ZARARLARI VERMİYOR AMAÇ PARA KAZANMAKSA BU İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNDEN OLMASIN BU BÖLGELERİ BİR İYİLEŞTİR İNSANLARA BU OYUNA GİRRKEN KÖLELEŞMEYİ DEĞİL SOSYALLEŞMEYİ ÖĞRETSEN DAHA İYİ YAPARSIN
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
İkv adına bu zamana kadar hiçbir kötü cümle kullanmadım. Dedim türk oyunudur. Metin2, Knightmıdır nedir öle dandik oyunlar oynucagıma İkv'yi tercih ettim ama anladım ki hepsi boş birşeymiş aslında hiçbirşey değmezmiş. İkv Yönetimi sanmasın ki bu konuyu açan yorum atan itemimiz yok ağlıyoruz falan bizim itemimizde var paramızda şu an bu oyunu tek bırakmama sebebim Loncam ve arkadaşlarım
Yani beni bile oyundan soğutmayı başardınız bugüne kadar oyunla olan her etkinliğe katılan kişi artık insanın oyuna girme isteği yok oluyor. Nese sözüm İkv Desteğe bu oLan bitenlerden bu sitemlerden Mevlüt Dinç'in haberi varmı :?:
Siz bu kafayla giderseniz daha çok ikv aşığı kaybedersiniz. Söylencek çok sey var ama oda bizde kalsın
bu arada o dandik etkinliklerle ikvcileri oyunda tutmayı başaramazsınız.
iyi formlar.
Yani beni bile oyundan soğutmayı başardınız bugüne kadar oyunla olan her etkinliğe katılan kişi artık insanın oyuna girme isteği yok oluyor. Nese sözüm İkv Desteğe bu oLan bitenlerden bu sitemlerden Mevlüt Dinç'in haberi varmı :?:
Siz bu kafayla giderseniz daha çok ikv aşığı kaybedersiniz. Söylencek çok sey var ama oda bizde kalsın
bu arada o dandik etkinliklerle ikvcileri oyunda tutmayı başaramazsınız.
iyi formlar.
-
- Salgın Koruyucusu
yazdıklarında zerre kadar bi hata göremiyorum kısaca çemberlitaşın özetini çıkartmışsın :idea:
adebaol
AHoESKİGÜNLER

ÇIKINBenDOKTORuM

KoDUMMUSITDOWN

AHoESKİGÜNLER

ÇIKINBenDOKTORuM

KoDUMMUSITDOWN

-
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Katılıyorumcutting yazdı:Birzamanlar bu oyundan ayrılamam oyunu bırakamam derdim. Tam bir bağımlılıktı.Ama inanın insanı hayattan soğutuyor. Tabi ister istemez strese de neden oluyor.Size tavsiyem 7 saatinizi çemberlide geçireceğinize, o koltukla bütünleşeceginize gezin tozun hayatın içinde kalın. Mevlüt dinç para kazanıcak diye pc de oturmak zorunda hissetmeyin kendinizi.Ben tt likte yapmış biri olarak hepsinin boş iş olduğunu anladım. Mevlüt beyi yadırgamıyorum emek verip para kazanıyor ama ben eski beni şimdi yadırgıyorum.4 yıl emek verdim peki benim kazancım ne ? Arkadaşlar size tavsiyem Zevk ile çileyi birbirine karıştırmayın.
cutting Yücel
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)