harbi ha bütün önerilerimiz o havuzda kim yiyo lan onlarıbilinmez yazdı:Siz o havuzda köpekbalığı veya katil balinamı besliyorsunuz artık o havuz dola dola merak ediyorum büyüklüğü ne olduPitbuLL yazdı:Merhaba,
Çok güzel fikirler var. Bunları ortak bir karar ile Desteğe mail olarak geçerseniz öneri havuzunda yer almasını ve yakın bir dönemde de uygulanabilmesini sağlayabilirsiniz.
Kudret İksirleri OOK larda satılsın
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Re: Kudret İksirleri OOK larda satılsın
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
- SAKULTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Satılabilmesi mantıklıdır çünkü kudret iksirleri haricinde hasar,direnç iksirleride bulunuyor bunları kimyacılarımız üretebilir, enerji ve kudretleride satın alabiliriz.
Kudret İksırlerının OOK larda satılması mantıklı olur.Benım Bir carı Kimyacı yaptım iksir üretırım die ama ıksır ıcın ıstenılen maden sayısı olduca fazla. Zaten carınınızı kımyacı olarak gelıstırdıgınız ıcın dıger madenlerı satın almanız gerekıyor malaesef kı oyuncular iksir için gerekli olan ufak tefek madenlerle ugrasmıyorlar kısa yoldan para getırecek menekse ,ırıdyum ,mavi peşındeler İksir Üretimi için maden bulmak bir sıkıntı olmuş durumda.Ya kudret İksirlerini OOK larda satacakalar yada kudret ıksır recetelerındekı ıstenılen materyal sayısını gözle görülür şekilde düşürcekler yoksa iksir konusu çıkmaza giriyor.
Redstrom
- izlenimci
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Tek Yürek
Kesinlikle katiliyorum bolge atarken iksir uretmekle ugrasmayalim direk gidip alalim para bizim nede olsa parassi olan alir ; materyali olan uretir.....
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Maden diyte bişi var...arttırıcı alırsın olmadı 2 şerli çıkar tekli çıkar.similasyon yazdı:eminönüne gel senden bin iksrlik malzeme alcamSplash yazdı:İkv Nin Diğer Online Oyunlardan Farkı var...
Örneğin 3 Sene önce Bu sistem ilk olarak m2 ye gelmişti Ki Şu an hala devam ediyor.
Silah yükselt ve parlatma zaten m2 den çalıntı.Bare bu gelmesin gelirse oyun çoook
ÖZENTİ Bir oyun olur bana göre.İkv nin kendi çapında Bir kuralı var..
Kendi çapında bir düzeni var.Bu düzen başka bir yabancı oyunla aynı olursa
Diğer yabancı oyunlardan İKV Nin ne farkı Olur??
Zaten reçete İle üretim yapılıyor.İstediğin zaman Kimyacı çar açar
1000 Tane Mi üreteceksin Napacaksan Yaparsın..
köşkte örgülüxbrbrsezo bana 250 koni yaprağı satmıştı.
bugünde bölgedfen klandan 1000 adet obsidyen satılır yazıodu o insan değilmi?
o böyle yapabiliosa sende yapabilirsin deme?
Splash yazdı:Maden diyte bişi var...arttırıcı alırsın olmadı 2 şerli çıkar tekli çıkar.similasyon yazdı:eminönüne gel senden bin iksrlik malzeme alcamSplash yazdı:İkv Nin Diğer Online Oyunlardan Farkı var...
Örneğin 3 Sene önce Bu sistem ilk olarak m2 ye gelmişti Ki Şu an hala devam ediyor.
Silah yükselt ve parlatma zaten m2 den çalıntı.Bare bu gelmesin gelirse oyun çoook
ÖZENTİ Bir oyun olur bana göre.İkv nin kendi çapında Bir kuralı var..
Kendi çapında bir düzeni var.Bu düzen başka bir yabancı oyunla aynı olursa
Diğer yabancı oyunlardan İKV Nin ne farkı Olur??
Zaten reçete İle üretim yapılıyor.İstediğin zaman Kimyacı çar açar
1000 Tane Mi üreteceksin Napacaksan Yaparsın..
köşkte örgülüxbrbrsezo bana 250 koni yaprağı satmıştı.
bugünde bölgedfen klandan 1000 adet obsidyen satılır yazıodu o insan değilmi?
o böyle yapabiliosa sende yapabilirsin deme?
Oyuna para harcamakta m2 den
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Bende Desteklıyorum bu önerıyıı Cok mantıklı benım kanımca neden dersenız Savascıı Tılkı uretıyor vee Fazla bır maden kullanmayıpp.
Eeee pekı ya büyücü şifacının Suçu ne burda_?
Buyucu ve sıfacııı gorıll ıcmek zorunda kalıyorr tılkı ıcecek hallerı yokk.
Adamlar 1kere cembere gerek 1gununu Maden cekmekte veyaa Bolgeden ve klandan maden aramak zorunda kalıyr..
ben Suan tılsımda Oynuyorum Vee turkuaz adacayı mese odunu ve ökse otuu arıyorumm klandan 1allahın Kulu satan bulamıyorum cekmeye kalksamm 10 tane cekıyorum uykumu getrıyor 1 madenın suresını 15 dk edmıssınız..
tek madendede durdurgum Yokk dolanıyorum Sureklııı Ama adam cok fena Sıkılıyor Anca Zaman kaybı edmek ıcın yapılmstırr..
Yanıı Mısal emınonune 1tane Tuccar Koyabılırsınız Ve onda Can Dırenc Kudret hasar Iksırlerı satılabılmesı gereklıdır..
Örn: Gorul 100bın Anka 200bın Ejderha 250bınden Tuccarlarda Satılmasııı cok mantıklı olurr ...
İnşallah yönetım Sesımıze Kulak verır.. Oyunda ne gereklıyse onu edmıyorlar ne gereksızse onu yapıyorlarr..
Bır lonca Sıstemı ıstendı Yok Bır Sac Sakal ıstendı yok Bır Iksır Satılımı ıstendırr Yok ve dahasıı Lutfen Yonetım Sesımıze Kulak verınız iii oyunlar
Eeee pekı ya büyücü şifacının Suçu ne burda_?
Buyucu ve sıfacııı gorıll ıcmek zorunda kalıyorr tılkı ıcecek hallerı yokk.
Adamlar 1kere cembere gerek 1gununu Maden cekmekte veyaa Bolgeden ve klandan maden aramak zorunda kalıyr..
ben Suan tılsımda Oynuyorum Vee turkuaz adacayı mese odunu ve ökse otuu arıyorumm klandan 1allahın Kulu satan bulamıyorum cekmeye kalksamm 10 tane cekıyorum uykumu getrıyor 1 madenın suresını 15 dk edmıssınız..
tek madendede durdurgum Yokk dolanıyorum Sureklııı Ama adam cok fena Sıkılıyor Anca Zaman kaybı edmek ıcın yapılmstırr..
Yanıı Mısal emınonune 1tane Tuccar Koyabılırsınız Ve onda Can Dırenc Kudret hasar Iksırlerı satılabılmesı gereklıdır..
Örn: Gorul 100bın Anka 200bın Ejderha 250bınden Tuccarlarda Satılmasııı cok mantıklı olurr ...
İnşallah yönetım Sesımıze Kulak verır.. Oyunda ne gereklıyse onu edmıyorlar ne gereksızse onu yapıyorlarr..
Bır lonca Sıstemı ıstendı Yok Bır Sac Sakal ıstendı yok Bır Iksır Satılımı ıstendırr Yok ve dahasıı Lutfen Yonetım Sesımıze Kulak verınız iii oyunlar
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
KESİNNİKLE DESTEKLİYORUM KARDEŞİM.

Bazen DÜŞMANLIK kelimesinin anlamını DOSTsıfatı taşıyanlardan öğrenir insan
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
Bunun özentilik olduğunu düşünen arkadaşlar acaba şifacı karekterıyle Çemberlitaş yaptı mı ?
50 Ejderha İksir = 250 Akçe ... :roll:
İyi Fırsat ! :roll:
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız