VaMoSBieN yazdı:Size zorla bişey satan yok . Hangi gelişmiş oyunda bunlar yok İKV Yönetimininde belli bir miktar para kazanması gerekliki oyun gelişsin . Almak zorunda değilsiniz . Alıyorsanızda eleştirmeyin
Vamosbien diğer kişilerin dediğine tamamen katılıyorum.Bu arada sen burda yönetimi savunmuşsun.Bunun nedeninin de
VaMoSBieN yazdı:Size zorla bişey satan yok . Hangi gelişmiş oyunda bunlar yok İKV Yönetimininde belli bir miktar para kazanması gerekliki oyun gelişsin . Almak zorunda değilsiniz . Alıyorsanızda eleştirmeyin
Vamosbien diğer kişilerin dediğine tamamen katılıyorum.Bu arada sen burda yönetimi savunmuşsun.Bunun nedeninin de
rehber oldun, yükselme isteği diye düşünüyorum.
Osmanbey ;
Yükselmek İstesem Zaten Çoktan Yükselirdim 3-4 Günlük Adamlarla Uğraşıyoruz Bide Yarı Yaşımızda Olsalar Bari .
Ayrıca Beni Biraz Araştırın Yükselme Felan Olayı Kafanızdan Silinir Zaten 10 Yaşındaki 2 Aylık Oyuncularsınız Çapınızda Oynayın
arkadaşlar konuyu inceledim mustafa arkadaşım bazı noktalarda haklı her oyun parayla dönüyor artık ama diğer arkadaşlarda haklı bu diğer oyunlarda alınan paranın karşılığında çok iyi hizmetler veriliyor bizim oyunumuza baktığımızda ise hiç kimsenin umrunda değiliz
İkv Daha çok Gelişecekse Paraya Dönsün ama VErilen Paranın Hizmetinide Oyuncuların İstemesi En Doğal Hakkdır.
Örn; Para Verıp Mıgrat Arttrıcı Alıyosun Ama Yinede Düşmuyor
<<<LoSTxÇaĞLaR<<------->> Lostxesentepe>>>
Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
Yav eskiden herkes eşitti böyle şeyler yoktu şimdi adam akçe alıyor ama : alan var alamayan var ,parası olan var olmayan var , başka şeye harcama yapacak olan var alamayanlar oyundan dışlanıyor zaten ...
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ] [DuMaN GRuBu] [LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx LoSTxDeWeLoPeR DuMaNLaNıYoRuZ
rehber oldun, yükselme isteği diye düşünüyorum.
Osmanbey ;
Yükselmek İstesem Zaten Çoktan Yükselirdim 3-4 Günlük Adamlarla Uğraşıyoruz Bide Yarı Yaşımızda Olsalar Bari .
Ayrıca Beni Biraz Araştırın Yükselme Felan Olayı Kafanızdan Silinir Zaten 10 Yaşındaki 2 Aylık Oyuncularsınız Çapınızda Oynayın
Vamosbien,
Ne kadar süredir oynadığımız seni ilgilendirmez ve öğrenmek istiyorsan 3.5 yıl oldu Akçe diye peşimde dolandığın
Kusura bakmayın ama çok saçma konu..Kimse kimseye zorla birşey satmıyor.Ama haklı olduğunuz yerlerde var. Türk toplumu olarak alışmışız korsan oyun korsan şarkı vs vs.Size verilen birşeyin karşılığını istediklerinde artık saldırır olmuşşunuz. Beğenmiyorsan oynamazsın.Beğeniyor ama paran yoksa silahını parlatmadan şans arttırıcı vs almadan oynarsın..