Bir Forum Yöneticisi ;) Bakalım Buna Cevap VER !
Bir Forum Yöneticisi ;) Bakalım Buna Cevap VER !
Merhaba adam küfür etti konuda bende yeni konu açtım bakın şu konulara diye sonra o mesajı alıntı yaptım ve konunun linkini verdim buraya kadar her şey normal sonra girdim foruma 1 GÜN BAN ALMIŞIM NEDENİ SE ARGO KELİMEYMİŞ sonra baktım bütün mesajlarıma silinen veya düzeltilen 1 mesajım yok desteğe mesaj attım cevap yok. Sonra işte banım filan açıldı kimse benim ban aldığımı bilmiyordu bana ceza veren yönetici hariç sonra TİTXREİS benim forumda ban aldığımı SSÖYLEDİ VE O KONUDA KÜFÜRÜ EDEN TİTXREİS di. Şimdi orda küfür eden suçlu olmuyor ben oluyorum bu birinci soru.2. soru ise kimsenin bilmediği halde oyunda veya forumda hiçbir yetkisi olmayan TİTXREİS benim nasıl ban aldığımı biliyor ? Cevabı çok kolay. Bir forum yöneticisi ( ismini vermiyorum bende saklı gerekirse vereceğim ) bu kişilerle ( TİTX) ile iş yapıyor ve karşılığında oyundan birşey veriyor. Şimdi buna cevap verin buna el atmassan yönetim gerçekten taraf tutuyorsun demektir !
Re: Bir Forum Yöneticisi ;) Bakalım Buna Cevap VER !
Merhabalar,
İKV Resmi Forumları genelinde, forum kurallarına aykırı eylemler içerisinde bulunan kullanıcılarımız tarafsız bakış açışıyla değerlendirildiğini öncelikle belirtmek isteriz. Forum takibini gerçekleştiren yetkili arkadaşlarımız mümkün oldukça, eşit şartlarda moderasyon işlemlerini gerçekleştirmektedir. Sizlerde gözden kaçan uygunsuz içerik gördüğünüzde iletiyi rapor edebilirsiniz. Her verilen ceza işleminden sonra bazı zamanlar açıklamalar yapılmaz. Sadece ilgili mesaj veya konu tamamiyle silinirse sizler bu bilgilendirmeleri göremezsiniz.
Bir diğer husus ise İletişim/Destek Formu'ndan göndermiş olduğunuz başvuru incelenerek tarafınıza 16.06.2011 tarihinde cevap gönderilmiştir. Mail kutunuzu kontrol ediniz.
Yanlış moderasyon işlemleri yaptığını düşündüğünüz yetkili arkadaşımız varsa ve ilgili konu forumda mevcut ise konu linki ile birlikte İletişim/Destek Formu'nda paylaşabilirsiniz.
Bilginize.
İKV Resmi Forumları genelinde, forum kurallarına aykırı eylemler içerisinde bulunan kullanıcılarımız tarafsız bakış açışıyla değerlendirildiğini öncelikle belirtmek isteriz. Forum takibini gerçekleştiren yetkili arkadaşlarımız mümkün oldukça, eşit şartlarda moderasyon işlemlerini gerçekleştirmektedir. Sizlerde gözden kaçan uygunsuz içerik gördüğünüzde iletiyi rapor edebilirsiniz. Her verilen ceza işleminden sonra bazı zamanlar açıklamalar yapılmaz. Sadece ilgili mesaj veya konu tamamiyle silinirse sizler bu bilgilendirmeleri göremezsiniz.
Bir diğer husus ise İletişim/Destek Formu'ndan göndermiş olduğunuz başvuru incelenerek tarafınıza 16.06.2011 tarihinde cevap gönderilmiştir. Mail kutunuzu kontrol ediniz.
Yanlış moderasyon işlemleri yaptığını düşündüğünüz yetkili arkadaşımız varsa ve ilgili konu forumda mevcut ise konu linki ile birlikte İletişim/Destek Formu'nda paylaşabilirsiniz.
Bilginize.