Gaffar ve Semiha

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ASiL

Gaffar ve Semiha

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Arkadaşlar gaffar sonunda görünmüş sanırım kuklacı sunucusunda oynayan arkadaşları TEbrik ediyorum. Ama bir çok kişi sanırım semihanın 50 canda canını 0 layıp gaffarın yanında daha değişik kıyafetler ile belirmesine takılmış.
İlk olarak ışınlanma olayına değineceğim. Oyun TARHİÇEsinden hatırlayacağınız üzere IŞINLANMA bir BÜYÜCÜ yeteneği olarak anlatılmıştır. Çemberlitaşında Beyaz Büyücülerle ilgili olduğunu düşünürsek bu gayet normaldir :D
GELELİM ASIL OLAYA. Herkes şikayet halindeydi bide üstüne bu semiha geldi ve iyice işler karıştı. Ama arkadaşlar yine oyunun Hikayesinden anladığımız kadarıyla biraz mantıklı düşünerek Kuklacı nın bu oyunun en büyük BOss u olarak kabul etmeyecek yoktur. GAFFAR beyinde Kuklacıdan sonra oyunun tarihçesine göre 2. büyük Boss olduğunu farkedebilir. Yani 2 dk kesilen ibşi olsa bi manası kalmazdı ;)
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Re: Gaffar ve Semiha

Mesaj gönderen xPrince »

Haklısın :) Ama ışınlanma olayı bir hikayede geçiyodu, meteorun yeni keşfedildiği bi hikayede, bi savaşçı ile büyücü vardı sanırım, o hikaye sanırım başka birisi tarafındanda yazılmış olabilir, bilmiyorum okumuştum sadece..

Bide ben bu ışınlanmaya değinicem, bence ışınlanmıyo ya, kendini orda tekrardan canlandırıyo yani, oraya ışınlanma olarak görmüyorum ben yanlış sözcük olurdu ışınlanma, belki gaffar oraya getiriyodur tekrar canlı vaziyette ;) Sonuçta adamlar erge hükmediyo yani..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
SHeCToRGooD
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SHeCToRGooD »

49 Canda Ahhhhh........Sonra Görüşeceğiz : diyor ve Kayboluyor. Gaffar'ın Yanına Geçtiğimizde ise tek Vuruşta Canı 49'a İniyor Fakat Daha sonra canı düşürülemiyor. Çeşitli Yetenekleri olduğundan emin olabilirsiniz. Oraya varmak Meseleyken Şimdi Taktik Geliştiricek Olmak İç Gıcıklayıcı bir Durum..
SoLBeK
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

SHeCToRGooD yazdı:49 Canda Ahhhhh........Sonra Görüşeceğiz : diyor ve Kayboluyor. Gaffar'ın Yanına Geçtiğimizde ise tek Vuruşta Canı 49'a İniyor Fakat Daha sonra canı düşürülemiyor. Çeşitli Yetenekleri olduğundan emin olabilirsiniz. Oraya varmak Meseleyken Şimdi Taktik Geliştiricek Olmak İç Gıcıklayıcı bir Durum..
ya zaten oraya kadar gıtmek adamın Mıdesını bulandırıyor kardes adamlar 1 bölge bıttıkten Sonra 2 cı bolgeeye dırek gecıs olsa cok guzel olacak daha cok zevk alacaz ve daha cok taktık deneyebılecez Ama ıllaha 2 bolumude bıtırmek sart olduu ondan Artık ıcerı gırmek adamı cok sıkıyor..
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
SHeCToRGooD
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SHeCToRGooD »

samedsedir06 yazdı:
SHeCToRGooD yazdı:49 Canda Ahhhhh........Sonra Görüşeceğiz : diyor ve Kayboluyor. Gaffar'ın Yanına Geçtiğimizde ise tek Vuruşta Canı 49'a İniyor Fakat Daha sonra canı düşürülemiyor. Çeşitli Yetenekleri olduğundan emin olabilirsiniz. Oraya varmak Meseleyken Şimdi Taktik Geliştiricek Olmak İç Gıcıklayıcı bir Durum..
ya zaten oraya kadar gıtmek adamın Mıdesını bulandırıyor kardes adamlar 1 bölge bıttıkten Sonra 2 cı bolgeeye dırek gecıs olsa cok guzel olacak daha cok zevk alacaz ve daha cok taktık deneyebılecez Ama ıllaha 2 bolumude bıtırmek sart olduu ondan Artık ıcerı gırmek adamı cok sıkıyor..
İksiri olan Şifacı bulamıyoruz ki içeri girelim , oyunu bozdular resmen :S .
SoLBeK
Kullanıcı avatarı
necatialperen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen necatialperen »

Fotoğraflar varsa rica etsem bi koyarmısınız görelim.
xNeCaTix IIxXBIgBaNgXxII [CHARLARIMI JOOP JoOoP isimli karakterdeki Mehmet diye bir şahıs çalmıştır] Sizlere Önerim Arkadaşlık Kurmayın Dostluk ve Alışveriş Yapmayın İlerde Ben Demiştim Demeyeyim...

O'da Artık Bir Emekli...
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

necatialperen yazdı:Fotoğraflar varsa rica etsem bi koyarmısınız görelim.
viewtopic.php?f=46&t=67302

bu konuyu incele

“Genel Etkileşim” sayfasına dön