KUKLACININPRENSi

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
goddied
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: KUKLACININPRENSi

Mesaj gönderen goddied »

sunuda belırtmek ısterım kasa olusturmak kolay ucuz alıp pahalı satıyorsun ısteyen herkes kasa olabılır sadece ıyı
bı tıcaret lazım bıde uyanık olacaksın oyunu bılmeyen ınsanları somureceksın ıste boylede kasa olur :)
zamanında ganoderma sınek mantarından, yesıl elmas menekse elmastan, krıpraz akık ten pahalıydıi, yesıl zumrut kızılından pahalıydı oyunu cozenler ve sezenler almıs ıste ...

YANI kısacası ıkv gıbı dusunup half-lıfe gıbı oynayacaksın :D
<<<<<<<Cihan ı Hükümran>>>>>>>

IIxXPiYaNiStxXII IxXPiYaNiStxI ThePiyanist
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Serserixkratos »

Tüm madenLer var :D Bı beard hatırlarsam bı meteryal vardı bı o yok :D
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

goddied yazdı:sunuda belırtmek ısterım kasa olusturmak kolay ucuz alıp pahalı satıyorsun ısteyen herkes kasa olabılır sadece ıyı
bı tıcaret lazım bıde uyanık olacaksın oyunu bılmeyen ınsanları somureceksın ıste boylede kasa olur :)

Kimse kimseyi sömürmüyor kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor . Parasını verip alırsın . Madem yapmak kolay buyur yap koy resmini görek :D Şunuda eklemek isterim bazen ortalıkta böyle maden ticareti yapmaya çalışanlar olur çok degil bir iki hafta dayanırlar öyle olmasın senden foto bekliom:D
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
Gazixonurburkel
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gazixonurburkel »

GÜZEL kasa BEN FERHAT aynı GÖrüşdeyım benım ıkv başlıylım başlıyalı senın meden alıp satını bılıyordum IIxBLoCxII
KrAL OLsAN Ne YaZaR GirCeN 2 MeTrE MeZaR
Kullanıcı avatarı
xPRENSx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xPRENSx »

goddied yazdı:sunuda belırtmek ısterım kasa olusturmak kolay ucuz alıp pahalı satıyorsun ısteyen herkes kasa olabılır sadece ıyı
zamanında ganoderma sınek mantarından, yesıl elmas menekse elmastan, krıpraz akık ten pahalıydıi, yesıl zumrut kızılından pahalıydı oyunu cozenler ve sezenler almıs ıste ...

Kardesim istiyosan sende yap.D Sunu söyleyeyim senin sunucuda gördügün maden alan kisilerin hepsi madenlerini bana satiyorlar.Ben herkesten kaca aliyorsam onlardan da o parayi aliyorum.Senin anlayacagin baskalarindan ucuza alan onlar ben degilim bunu iyi anla.
Ben böyle yorumlar yapilacagini bildigim icin iki seneye yakin zamandir koymadim kasanin resmini.Ama bana cok kisi gelip madenleri bakam dedigi icin (bizim sunucu ve hemen hemen her sunucudan gelenler var) kasanin resmini koydum asil.
Carimin ismine gelince kimse bilmiyor ve bilmeyecekte carin ismini söyledigim anda maden satmak ve almak isteyenler pm atiyor rahatsiz olmamak icin carimin ismini kimseye söylemedim ve söylemem de.
Madenleri gelince eksilmis olabilir normal bende maden almak icin maden satiyorum (para kazanmak icin)bu da normal madenlerin niye eksik oldunu anlamani beklerdim.
Ayrica parami ve kimi madenlerin resmini koymadim farkindaysaniz.(yorum yapilmamasi icin
)
Leoxonur
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Leoxonur »

LASTDRAGON yazdı:Selamlar

sunu belirtmek isterimki Kasa cok ahım şahım bişey deyil ;) Sadece normal madenler biraz abartlı sekilde biriktirilmis diger madenler yok denecek kadar az

Bu kasa eger 4 senelik bir kasa ise Gerçekten hüsran bir sonuc :( ilk baktıgımda 4 5 aylık bişey sandım fakat 4 yıl deyince tuhaf bunun kat kat daha iyisi olabilirdi

Ve degerli hic bir maden aşırı derecede yok

Yapılan emege saygı duyarım tabiki Kendince cabalamış yapmıs Tebrikler güzel kasa

YoSuNGöZLüM ZaLiMFeLeK

İyi madem kendin yap görelim ahım sahım kasayı ;)
Kullanıcı avatarı
M1btLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen M1btLa »

Kasa fevkalade
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Gece gece güldürdün beni kardeşim altını çizdiğim yer...

Emek vermişsin ayrıca tebrik ederim sunucular arasında en iddalı kasalardan olduğu kanaatindeyim...
Resim

LEPRECHAUN
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

Kuklacınınprensi kardeş şu adı değiştir artık
İKVninPRENSİ felan yap