sunuda belırtmek ısterım kasa olusturmak kolay ucuz alıp pahalı satıyorsun ısteyen herkes kasa olabılır sadece ıyı
bı tıcaret lazım bıde uyanık olacaksın oyunu bılmeyen ınsanları somureceksın ıste boylede kasa olur
zamanında ganoderma sınek mantarından, yesıl elmas menekse elmastan, krıpraz akık ten pahalıydıi, yesıl zumrut kızılından pahalıydı oyunu cozenler ve sezenler almıs ıste ...
YANI kısacası ıkv gıbı dusunup half-lıfe gıbı oynayacaksın
Tüm madenLer var Bı beard hatırlarsam bı meteryal vardı bı o yok
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
goddied yazdı:sunuda belırtmek ısterım kasa olusturmak kolay ucuz alıp pahalı satıyorsun ısteyen herkes kasa olabılır sadece ıyı
bı tıcaret lazım bıde uyanık olacaksın oyunu bılmeyen ınsanları somureceksın ıste boylede kasa olur
Kimse kimseyi sömürmüyor kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor . Parasını verip alırsın . Madem yapmak kolay buyur yap koy resmini görek Şunuda eklemek isterim bazen ortalıkta böyle maden ticareti yapmaya çalışanlar olur çok degil bir iki hafta dayanırlar öyle olmasın senden foto bekliom:D
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
goddied yazdı:sunuda belırtmek ısterım kasa olusturmak kolay ucuz alıp pahalı satıyorsun ısteyen herkes kasa olabılır sadece ıyı
zamanında ganoderma sınek mantarından, yesıl elmas menekse elmastan, krıpraz akık ten pahalıydıi, yesıl zumrut kızılından pahalıydı oyunu cozenler ve sezenler almıs ıste ...
Kardesim istiyosan sende yap.D Sunu söyleyeyim senin sunucuda gördügün maden alan kisilerin hepsi madenlerini bana satiyorlar.Ben herkesten kaca aliyorsam onlardan da o parayi aliyorum.Senin anlayacagin baskalarindan ucuza alan onlar ben degilim bunu iyi anla.
Ben böyle yorumlar yapilacagini bildigim icin iki seneye yakin zamandir koymadim kasanin resmini.Ama bana cok kisi gelip madenleri bakam dedigi icin (bizim sunucu ve hemen hemen her sunucudan gelenler var) kasanin resmini koydum asil.
Carimin ismine gelince kimse bilmiyor ve bilmeyecekte carin ismini söyledigim anda maden satmak ve almak isteyenler pm atiyor rahatsiz olmamak icin carimin ismini kimseye söylemedim ve söylemem de.
Madenleri gelince eksilmis olabilir normal bende maden almak icin maden satiyorum (para kazanmak icin)bu da normal madenlerin niye eksik oldunu anlamani beklerdim.
Ayrica parami ve kimi madenlerin resmini koymadim farkindaysaniz.(yorum yapilmamasi icin)
sunu belirtmek isterimki Kasa cok ahım şahım bişey deyil Sadece normal madenler biraz abartlı sekilde biriktirilmis diger madenler yok denecek kadar az
Bu kasa eger 4 senelik bir kasa ise Gerçekten hüsran bir sonuc ilk baktıgımda 4 5 aylık bişey sandım fakat 4 yıl deyince tuhaf bunun kat kat daha iyisi olabilirdi
Ve degerli hic bir maden aşırı derecede yok
Yapılan emege saygı duyarım tabiki Kendince cabalamış yapmıs Tebrikler güzel kasa
Gece gece güldürdün beni kardeşim altını çizdiğim yer... Emek vermişsin ayrıca tebrik ederim sunucular arasında en iddalı kasalardan olduğu kanaatindeyim...
Kuklacınınprensi kardeş şu adı değiştir artık
İKVninPRENSİ felan yap
Yada MadenMilyarderi
Yada ArapŞeyhi
ŞeyhMaksut
DDD
Tebrikler ama bide lazım olan madenleri satsan DD