Maden şans arttırıcılar düzgün çalışmıyor mu?
3 -4 Defa aldım hepsinde de ilk gün sadece şansım oldu..
Diğer günler normal obsidyen bile tek canta cıkmaya başlıyor.
Başka arkadaşlarda da aynı sorun varsa urunlerın incelenmesını taleb ediyorum.
Yoksa bu ürünlerin ozellıgımı boyle ..
İlk gün çalış sonra yat
Arkadaş tanıdığım herkeste ve bendede aynısı oldu. İlk 2 gün bişiler çıkıyo sonra uzun süre çıkmıyo. Arada 1 tane çıkıyo artık genelde tek torba düşmeye başlıyo fln bizde son gün bişiler düşer hep aynısı olduğu için sanırım sistemi bu
bu kişiye bağlı bence ben 6 menekşe elması (ki benden daha hızlı olanlar bile vardı bunu çekerken ) ve 1 de akik çektim akik o kadar şansa geldi tahmin dahi edemezsiniz yürüyordum çektim akik aynen bu durum ama ben bu 6 menekşe için sabah 7 de kalkıp koşa koşa her madene gittim önemli olan çıkmıyor deyip bırakmak değil mücadele etmek bence :mrgreen:
Maden şans arttırıcılar adından da anlaşılacağı gibi ''şans artırıcı'' amaclı sizlere sunulmaktadır. Şansınıza bağlı olarak saf maden çekme olasılığınız vardır. Maden Şans Artırıcı almak mutlaka saf maden çekmeniz anlamına gelmez. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar.
Maden şans arttırıcılar adından da anlaşılacağı gibi ''şans artırıcı'' amaclı sizlere sunulmaktadır. Şansınıza bağlı olarak saf maden çekme olasılığınız vardır. Maden Şans Artırıcı almak mutlaka saf maden çekmeniz anlamına gelmez. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar.
Arkadaş kendini forum yönetici sanıyor . Sizin konuya gelince ilk gün turuncu safir çektim sonraki günler bi b*k çıkmadı he mavi topaz çıkmıştı