VAlla kırıcı olmadan yorum yapmak istiyorum ama illa zorluyorsunuz ozaman ohh parayı veren düdüğü çalsın 0 emekle öyle mi ?PaSaHaKTaNYaNa yazdı:Neden olmasın güzel olurdu
bazen insanlar sıkılıyor hep aynı sunucuda aynı kişilerin klana pm atmasından biraz farklı insanlar görmesi için güzel bir çalışma olurdu inş. yaparsınız.test sunucusu gibi olsun fakat başkasunucularada aktatarılsın
1 aktarma (100 tl) civarı olsunki herkez aktarmasın hep orda kalsın.
Kolay Sunucu
Re: Kolay Sunucu
Cennet cennet dedikleri,
Birkaç köşkle birkaç huri,
İsteyene ver onları,
Bana seni gerek seni.
Yunus Emre
Ey Türk Titre ve Kendine Gel
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini ve Töreni Kim Bozabilir !
Birkaç köşkle birkaç huri,
İsteyene ver onları,
Bana seni gerek seni.
Yunus Emre
Ey Türk Titre ve Kendine Gel
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini ve Töreni Kim Bozabilir !
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bence anlamsız olur. Oyuna başlarken şöyle bir şey vardı. Artık özellikmi desek hevesmi desek.. Oyuna başladığım gün Jandarma Ali ile konuşma görevini aldıktan sonra bir kaç saat tek başıma Jandarma Aliyi aradım. Kimseye sormadım. Çünkü oyunu kendim öğrenmek kendim keşfetmek istiyordum. Başkalarının söylemesi ile değil kendim keşfedince daha eğlenceli olacağına inanıyordum ve halende inanıyorum. Bu yüzden bence oyuna yeni başlayanlarında hazır karakterlerde oynamasını doğru bulmuyorum. Sonuçta 1 seviyeden başlayarakda öğrenebilirler ki bence bu sayede oyundan daha fazla zevk alacaklarına inanıyorum.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
awlej yazdı:Yeni başlayan oyuncu burda başlayıp buraya alıştığı zaman normal sunuculara geçtiği zaman hayal krıklığına uğrayabilir.Her şeyin o sunucudaki gibi kolay olmadığından zorlanır ve oyunu bırakabilir.Ayrıca oyunun esas amacı emek vermek.
MeZaRKaBuL
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kimse şahaser üretmek zor demesin mesela ben sunucuda 50 adam görüyosam 30'unda şahaser var hiçte zor değil yapmak 1 lwl de şahaser üreten adamlar var eminönünde
İKV'nin kendine özgü bir tarzı mı var ? Şuan gerçekten gülüyorum. İKV'nin kendine özgü bir tarzı artık yok ! Oyuna yeni gelen efsunu iki katına çıkarma Metin2'de ki + basma olayının aynısı değil mi ? Silahlar parlıyor. Özellikleri artıyor.TempesTR yazdı:Bu söyledığınız diğer oyunlardaki PvP moduna benzıyor ikvnin kendıne özgü bir tarzı var bu tarz şeyler eklendiği zaman o tarzı kalmaz öteki oyunlardanda farkı kalmaz diye düşünüyorum ayrıca dedikleri gibi artnıyeklı oyunculardan çar aktarma gibi uyanık fikrleri görmekde mümkün olabilir böyle bir durumda
.. dediğim gibi İKV'nin kendine özgü bir tarzı yok. Gün geçtikçe oyun diğer online oyunlara benzetiliyor. Tabii ki arada farklar olabilir. Haritalar, yerler, hikayeler, itemler vb.
Konuyla ilgile değil ama Grandxtexas imza güzel!Grandxtexas yazdı:Belli bir süre oynanmasına izin verilirse güzel olacağı kanaatindeyim.
örneğin biz 1 günlüğüne girmiştik sobee tel onaylı üyelikle 1 günlük girme süresi olabilir!
sobee tel onaylı diyorum. Çünkü mynet falan olursa adam sürekli yeni hesap açar çok uzun süre oynar.Ama tel onaylı olursa bu imkanı 1 güne inebilir
Lodoslar! Özellikle büyücüler! İşiniz varken rica etseniz size bulaşmam.
Merhaba,
Kullanıcılarımızdan gelen istekler ve oyuna olan ilgiye paralel olarak, gelecekte sunucu sayısı arttırılabilir.
İlginiz için teşekkürler.
NewKULL
Kullanıcılarımızdan gelen istekler ve oyuna olan ilgiye paralel olarak, gelecekte sunucu sayısı arttırılabilir.
NewKULL
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi
1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...
Bana ulaşmak isterseniz...
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
instagram.com/deniz7ceylan
İyi oyunlar Neferler!
1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...
Bana ulaşmak isterseniz...
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
instagram.com/deniz7ceylan
İyi oyunlar Neferler!
aslında neden olmasın ara sıra maden ve item derdinin olmadığı bir sunucuda eğlenmek....
Gakgoşbey
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
yeni sunucu demiyor kimse zatenNewKULL yazdı:Merhaba,
NewKULL
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Oyuna ilk başladığım da npc'leri kendim bulmaya çalışıyordum.Üstte bir arkadaşımızın dediği gibi.Görev metninin sonunda koordinatları verıyordu.O koordinatlara bakıp bulmaya çalışana kadar tüm Eminönü'nü geziyordum 
Avanta yaşıyoruz hayatı.