Kolay Sunucu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Quety
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Kolay Sunucu

Mesaj gönderen Quety »

Merhabalar,

İlk Test Sunucusu açıldığında yoğun ilgiden dolayı aksaklık yaşanmıştı. Oyuna girdiğimzde kestiğimiz her hayvan için 1 seviye atlıyorduk neredeyse . Herkes birbiriyle yarış içindeydi. Oyundan düşünce seviye eski seviyesıne düşüyordu. Madenlerden sırf saf çıkıyordu. Klana girince 999999999 Kp - Rütbe Kılıç oluyordu.

Neden yeni bir sunucu olmasın ? Oyuna yeni başlayan arkadaşlarımızı oyuna adapte etmek için kurulan Rehber Takımı, oyunculara ne kadar destek olabilir ki ? Oyuncuya oyuncu ne kadar yardım edebilir ki ? Sonuçta o da bir oyuncu ve oyununu oynamak istemesi doğaldır. Bunun için yeni bir sunucu açılmasının uygun olacağını düşünüyorum kendimce.

Oyunu öğrenmek adapte olmak için, Kolay bir sunucu .

* Her hayvan kestiğinde yaklaşık 1 seviye
* Klana girince 999999999 Kp - Rütbe Kılıç
* Madenler sırf saf
* Şaheserler vb. itemler Mısır Çarşısındaki bir karekterde 0 para

vs.vs

Tabii ki bu benim fikrim. Kimilerinizce kötü olabilir hiç sorun değil zaten sadece bir düşünce. Yoruma açığım her ne olursa olsun.
Kullanıcı avatarı
awlej
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kolay Sunucu

Mesaj gönderen awlej »

Yeni başlayan oyuncu burda başlayıp buraya alıştığı zaman normal sunuculara geçtiği zaman hayal krıklığına uğrayabilir.Her şeyin o sunucudaki gibi kolay olmadığından zorlanır ve oyunu bırakabilir.Ayrıca oyunun esas amacı emek vermek.
Avanta yaşıyoruz hayatı.
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

art niyetli oyuncumuz çok maalesef
orda dizer çarı alır kp yi aktarır kendi sunucusuna
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

awlej yazdı:Yeni başlayan oyuncu burda başlayıp buraya alıştığı zaman normal sunuculara geçtiği zaman hayal krıklığına uğrayabilir.Her şeyin o sunucudaki gibi kolay olmadığından zorlanır ve oyunu bırakabilir.Ayrıca oyunun esas amacı emek vermek.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Mesaj gönderen apomario »

Düşünceye saygım sonsuz tabi ki.
Fakat böyle bir şeyin olması sence mantıklı mı?
Herkeste şaheser var, herkes aynı güce sahip.
Bence yeni başlayan birisi sıfırdan başlamalı ki, zorlukları aşmalı.
Oyunun zevkine varmalı o zaman.
Düşünsene full savaşçının olduğunu.
O zaman şimdiye kadar grup bölgesine girmek için yırtınan tanklar yüzlerce madalya düşürüp hala şahesere sahip olamayanların olduğu bir zamanda, dediğin sunucuda insanlar karakter açıp aynı şeylere anında sahip olacağını?
Biraz haksızlık olmaz mı sence?
Kullanıcı avatarı
PaSaHaKTaNYaNa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen PaSaHaKTaNYaNa »

Neden olmasın güzel olurdu
bazen insanlar sıkılıyor hep aynı sunucuda aynı kişilerin klana pm atmasından biraz farklı insanlar görmesi için güzel bir çalışma olurdu inş. yaparsınız.test sunucusu gibi olsun fakat başkasunucularada aktatarılsın
1 aktarma (100 tl) civarı olsunki herkez aktarmasın hep orda kalsın.
Resim

PaŞaHaKTaNYaNa

EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
Kullanıcı avatarı
TempesTR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: Kıyamet Şovalyeleri

Mesaj gönderen TempesTR »

Bu söyledığınız diğer oyunlardaki PvP moduna benzıyor ikvnin kendıne özgü bir tarzı var bu tarz şeyler eklendiği zaman o tarzı kalmaz öteki oyunlardanda farkı kalmaz diye düşünüyorum ayrıca dedikleri gibi artnıyeklı oyunculardan çar aktarma gibi uyanık fikrleri görmekde mümkün olabilir böyle bir durumda
xTEMPESTx [Mevlana Asa]

wecLes [Ejder Asa]

Kıyamet Şovalyeleri
Atakanx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Atakanx »

Ozaman Seviye Atlamada Olmasın Nede Olsa Netin 2 de de var
Metin 2 den örnek vereceğim Ben Türk oynarken hiç birşeyden anlamıyordum fakat PvP başlmaıştım 90 lwl oldum Sonra keşfettimki Rüzgar Dayanıklılığı Deliciyi Savuşturuyor Türkte ise denemek için para bile veremezdim bence Herkesın oyunu daha iyi kavraması için kolay sunucus Ardenneler mi dirençmi solucanmı plevnemı halit girmençmi olduğu anlamak için bu PvP açılmalıdır kanaatindeyım fakat Bu PvP nin hiç bi türlü akatırmı olmıyacak PvP yenı sunucu açmaktır İKV de 8 sunucu var Ozaman Özgünlük çoktan bitmiş Herşeye Özgünlük diye Diye Spam mesajlar atmayın.
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Grandxtexas »

Belli bir süre oynanmasına izin verilirse güzel olacağı kanaatindeyim.

örneğin biz 1 günlüğüne girmiştik sobee tel onaylı üyelikle 1 günlük girme süresi olabilir!

sobee tel onaylı diyorum. Çünkü mynet falan olursa adam sürekli yeni hesap açar çok uzun süre oynar.Ama tel onaylı olursa bu imkanı 1 güne inebilir
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
ReDsKuLL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReDsKuLL »

Atakanx yazdı:Ozaman Seviye Atlamada Olmasın Nede Olsa Netin 2 de de var
Metin 2 den örnek vereceğim Ben Türk oynarken hiç birşeyden anlamıyordum fakat PvP başlmaıştım 90 lwl oldum Sonra keşfettimki Rüzgar Dayanıklılığı Deliciyi Savuşturuyor Türkte ise denemek için para bile veremezdim bence Herkesın oyunu daha iyi kavraması için kolay sunucus Ardenneler mi dirençmi solucanmı plevnemı halit girmençmi olduğu anlamak için bu PvP açılmalıdır kanaatindeyım fakat Bu PvP nin hiç bi türlü akatırmı olmıyacak PvP yenı sunucu açmaktır İKV de 8 sunucu var Ozaman Özgünlük çoktan bitmiş Herşeye Özgünlük diye Diye Spam mesajlar atmayın.
:arrow:
İt Ulur Birbirini Bulur..

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön