Evcil Hayvanlar
- isimsizisim
- İri Fare Avcısı
Evcil Hayvanlar
Sizce Kangalmı Aliyim Ayımı Aliyim TEsla Gözcümü Nedeniyle Birlikte Söylerseniz Sevinirim
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Evcil Hayvanlar
İkisini de? Ama bence tesla daha kullanışlı. Özellikle vslerde. Adam gözcüye tıklayana kadar 5 sn kazanıyorsun zaten :mrgreen:
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Kangalın şifacıdaki önemi gözcünün büyücüdeki öneminden daha az... benim fikrim gözcüden yana çünkü hareket ediyor tesla ise edemiyor o yüzden büyücü kaçmaların adamı olduğundan gözcü diyorum 
Arah [49]
Mehmetsefa [49]
Msefajr [49]
Mehmetsefa [49]
Msefajr [49]
Arkadaşın TAB tuşu bozuk dikkate alma kardeşx0xKaaNx0x yazdı:İkisini de? Ama bence tesla daha kullanışlı. Özellikle vslerde. Adam gözcüye tıklayana kadar 5 sn kazanıyorsun zaten :mrgreen:
CeHeNNeMxRuthles - Morpheuss
Ws de tesla veya gözcü Tabla seçilmiyor altını çizerim .. 
Arah [49]
Mehmetsefa [49]
Msefajr [49]
Mehmetsefa [49]
Msefajr [49]
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
" tuşum bozuktu 3 gün önce düzelttim :mrgreen: Ama kimsenin aklıka gelmiyor cidden klan savaşlarında aadamın dikkati başka yerde olduğu için o aklına gelmiyor, gelse de o kadar kişi arasından nasıl denk getirsinMorpheuss yazdı:Arkadaşın TAB tuşu bozuk dikkate alma kardeşx0xKaaNx0x yazdı:İkisini de? Ama bence tesla daha kullanışlı. Özellikle vslerde. Adam gözcüye tıklayana kadar 5 sn kazanıyorsun zaten :mrgreen:
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
Ciddi misin? Denemedim hiç ama?arah yazdı:Ws de tesla veya gözcü Tabla seçilmiyor altını çizerim ..
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
öncelikle karakter özelliklerini ve ne için istediğini yazsaydın keşke vsmi? gb mi? para kasmak içinmi?
http://bit.ly/qM7njk
- isimsizisim
- İri Fare Avcısı
Genellikle G.B. Ama Diğerlerindede Arada Sırada Kullanırım Ama Öncelik G.bGrandxtexas yazdı:öncelikle karakter özelliklerini ve ne için istediğini yazsaydın keşke vsmi? gb mi? para kasmak içinmi?
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
migrat ve sığınak için büyücü teslaya puan vermiyor onun için tesla gözcü alman bir şey değiştirmeyecektir! (aynı durum şifada da geçerli)isimsizisim yazdı:Genellikle G.B. Ama Diğerlerindede Arada Sırada Kullanırım Ama Öncelik G.bGrandxtexas yazdı:öncelikle karakter özelliklerini ve ne için istediğini yazsaydın keşke vsmi? gb mi? para kasmak içinmi?
ama ofansif savaşçı olarak giriceksen bir ayı al derim
http://bit.ly/qM7njk