OYUNA EKLENMESİ İSTENENLER

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
CikikCi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: OYUNA EKLENMESİ İSTENENLER

Mesaj gönderen CikikCi »

ReDsKuLL yazdı:
CikikCi yazdı:Bak atgözlüğüyle bakıyosun ordada demiştim :)

Ben Bu arada oyunu değil şuanki yönetimi kötülüyorum o ince çizgiyi bi ayırt et ;)
O kadar şey söyledin oyun kötü diye ama yönetime bir kelime yazdığını göremedim. Acaba at gözlüğü kullandığım için mi senin tabirinle. Oyun yerine yönetim yeterince iyi çalışmıyor diyebilirdin değil mi ?
Cahil insanlar karşısında fazla konuşmam çünkü ne desem kendi bildiğini doğru kabul eder. Şuan son cevabımı veriyorum SANA İYİ OYUNLAR..
;)

Oyunun eski ve yeni verdiği zevke bak dedim oyun kendi kendini değiştirebiliyormu yahu ?

Orda parası olsun zaman olsun herşey yönetime ithafen yazılmış cümleler kapasite eksikliği ve düz mantık varsa anlayamamını olgunlukla karşılarım..

Son cümlenede bir şey diyeyim hep aynı ip etrafında dolanmakla akıllı veya erdemli biri olunmaz.
Herşeye açık olucaksın eleştiriceksin eleştiriliceksin yoksa klavyede cümlenin sonuna konulan bi cümleyle maalesef çokda erdemli olunmuyo..

Ben cahil isem sen konusmana biraz yansıt o bilgili kişiliğinide anlıyalım..
Kullanıcı avatarı
Kemalizm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kemalizm »

Oyuna gereken tek şey çizimlere daha özen gösterilmesi bunun dışında belki bir internet üstü pazar sistemi olabilir veya pelerin olabilir söyle ismetinki gibi
Kapı çalar

Açarasın

Jandarmaları görürüsün karşında

Derler ki ''Oğlun''

Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;

VATAN SAĞOLSUN
Kullanıcı avatarı
HooBaaOO
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen HooBaaOO »

Cehennemx yazdı:
subuty10 yazdı:OYUNCULARIN ÇOGUNUN OYUN İÇİNDE DEĞİŞMESİNİ VE EKLEMESİNİ İSTEDİGİ BAZI ŞEYLER BULDUM İSTEK ÜZERİNE PAYLAŞMAK İSTEDİM;

EKLENMESİ İSTENENLER;

1)PAZAR SİSTEMİ (OYUNCULAR KENDİ EŞYALARINI DAHA RAHAT VE KOLAY Bİ ŞEKİLDE SATABİLSİN VE EŞYA ALABİLSİN DİE)

2)LONCA SİSTEMİ(KLAN İÇİ ÇETE TÜRÜ GRUPLAR(LONCA) OLUŞTURMAK VE DİĞER LONCALARLA AYRI BİR BÖLGEDE SAVAŞABİLMEK)

3)BİNEK SİSTEMİ(OYUNCULAR İÇİN Bİ YERDEN DİĞERİNE GİTMEK DAHA KOLAY OLSUN DİE OYUNADA ÖGRSELLİK KATAR)

4)SİLAH VE ZIRHLARA ARTI BASARAK HASAR VE SAVUNMASINI ARTTIRMAK;KNİGHT,METİN2V.B. OYUNLARDAKİ GİBİ(BENCE OLMAZ HATTA OLMASIN AMA İSTEK VAR DİE YAZDIM)=

5)SİLAHLAR GİBİ ZIRH, ELDİVEN VE DİGER KIYAFETLERDE ARTTIRILA BİLSİN(GÖRSELLİK AÇISINDAN GÜZEL OLABİLİR)

DEĞİŞMESİ İSTENENLER;

1)OYUN ARTIK UZASIN(LWL SINIRI 49KEN 59 V.B. OLSUN)

2)EYCİL HAYVANLAR(AYI,SİVAS KANGALI,TESLA GÖZCÜ)BİR YETENEK DEGİLDE SENİ TAKİP EDEN SEN İSTEYİNCE YOK OLAN SEN İSTEYİNCE GELEN GERÇEK BİR PET OLSUN

3)BUNU ÖRNEKLE YAZICAM GÖREV YAPARKEN ÖRNEGİN 20 TANE BEKÇİ ÖLDÜRÜRKEN 19 DA OYUNDAN DÜŞTÜN TEKRAR BAŞTAN BAŞLIOSUN LÜTFEN DÜZELTİLSİN

4)MADEN SAYISI ARTINCA SÜRESİDE ARTTI 5DK BİLE OLSA SÜRESİ BİRAZ AZALSIN

5)ARTTIRILMIŞ SİLAHLAR SATILABİLSİN

6)BAZI YERLERDE ÖZELLİKLE YERALTINDA KARAKTERLER DARACIK YOLLARDA GEÇERKEN SIKIŞIYO BUNADA Bİ ÇÖZÜM LÜTFEN 8-)

BAZI ŞEYLERİ UNUTMUŞ OLABİLİRİM EKLEMEK İSTEYEN AŞAGIYA YAZABİLİR.

BU OYUNU 2007 DEN BERİ OYNUYORUM VE ÇOK DEGİŞTİ))))

:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:

Sayın subuty10 İstediğiniz Bu 6 Madde Yerine Gelemez Çünki O İstedikleriniz Diğer Oyunlardan Alıntıdır... Biz İstiyoruki Oyunumuz Diğer Oyunlarda Farklı Olsun BU Yüzden İstekleriniz Dikkate Alınmamıştır...
gm gibi filan konuştun sinir oluyom bölelerinE D
Kullanıcı avatarı
Pangea
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Pangea »

Cehennemx yazdı:
subuty10 yazdı:OYUNCULARIN ÇOGUNUN OYUN İÇİNDE DEĞİŞMESİNİ VE EKLEMESİNİ İSTEDİGİ BAZI ŞEYLER BULDUM İSTEK ÜZERİNE PAYLAŞMAK İSTEDİM;

EKLENMESİ İSTENENLER;

1)PAZAR SİSTEMİ (OYUNCULAR KENDİ EŞYALARINI DAHA RAHAT VE KOLAY Bİ ŞEKİLDE SATABİLSİN VE EŞYA ALABİLSİN DİE)

2)LONCA SİSTEMİ(KLAN İÇİ ÇETE TÜRÜ GRUPLAR(LONCA) OLUŞTURMAK VE DİĞER LONCALARLA AYRI BİR BÖLGEDE SAVAŞABİLMEK)

3)BİNEK SİSTEMİ(OYUNCULAR İÇİN Bİ YERDEN DİĞERİNE GİTMEK DAHA KOLAY OLSUN DİE OYUNADA ÖGRSELLİK KATAR)

4)SİLAH VE ZIRHLARA ARTI BASARAK HASAR VE SAVUNMASINI ARTTIRMAK;KNİGHT,METİN2V.B. OYUNLARDAKİ GİBİ(BENCE OLMAZ HATTA OLMASIN AMA İSTEK VAR DİE YAZDIM)=

5)SİLAHLAR GİBİ ZIRH, ELDİVEN VE DİGER KIYAFETLERDE ARTTIRILA BİLSİN(GÖRSELLİK AÇISINDAN GÜZEL OLABİLİR)

DEĞİŞMESİ İSTENENLER;

1)OYUN ARTIK UZASIN(LWL SINIRI 49KEN 59 V.B. OLSUN)

2)EYCİL HAYVANLAR(AYI,SİVAS KANGALI,TESLA GÖZCÜ)BİR YETENEK DEGİLDE SENİ TAKİP EDEN SEN İSTEYİNCE YOK OLAN SEN İSTEYİNCE GELEN GERÇEK BİR PET OLSUN

3)BUNU ÖRNEKLE YAZICAM GÖREV YAPARKEN ÖRNEGİN 20 TANE BEKÇİ ÖLDÜRÜRKEN 19 DA OYUNDAN DÜŞTÜN TEKRAR BAŞTAN BAŞLIOSUN LÜTFEN DÜZELTİLSİN

4)MADEN SAYISI ARTINCA SÜRESİDE ARTTI 5DK BİLE OLSA SÜRESİ BİRAZ AZALSIN

5)ARTTIRILMIŞ SİLAHLAR SATILABİLSİN

6)BAZI YERLERDE ÖZELLİKLE YERALTINDA KARAKTERLER DARACIK YOLLARDA GEÇERKEN SIKIŞIYO BUNADA Bİ ÇÖZÜM LÜTFEN 8-)

BAZI ŞEYLERİ UNUTMUŞ OLABİLİRİM EKLEMEK İSTEYEN AŞAGIYA YAZABİLİR.

BU OYUNU 2007 DEN BERİ OYNUYORUM VE ÇOK DEGİŞTİ))))

:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:

Sayın subuty10 İstediğiniz Bu 6 Madde Yerine Gelemez Çünki O İstedikleriniz Diğer Oyunlardan Alıntıdır... Biz İstiyoruki Oyunumuz Diğer Oyunlarda Farklı Olsun BU Yüzden İstekleriniz Dikkate Alınmamıştır...
'Dikkate Alınmamıştır''
Pardon da sen kimsin ?
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen benzombi01 »

bak arkadaşım fikirler güzel ama bines asla gelmez çünkü istanbulda 1980 yılınca savaş çıksa adamlar atla mı gezecek yok araba gelir 1980 çünki arabada hoş durmaz her iteme (^) yapmak iğrenç olur sadece silah iyi eyer gelirse sadece daha yüksek bir yükseltme gelir ama 1. yükseltme 2000 ken 2. yükseltme 5000 bin olur sonra silahlar satılamaz neden mi çünki hırsızlık engellenmiştir buda güzel maden süreleri oyunu kendinde tutuyor bence güzel sonra görev 19 da attı eyer biri bunu bilseydi zamanlı görevlerde bug oluşurdu yani hata misal 10 tane kestiniz ama 10 tane daha lazım 20 dk de 10 tane kestiniz ama 30 dk niz var alt-f4 çekerseniz zaman 0 lanır ondan bu güzel değil sonra yer altında karakterin takılması sizin sorununuz bu oyunda pet hiç güzel olmaz level sınırı gelecek yaz zaten gelecek 59 level +4 yeni mekan + 50 şah eser karakter başı 13 tane felan sonra lonca güzel olur ama hiç güzel olmaz herkez bir birlik olursa oyunda lonca savaşları hep olur oyuncu azalır pazarda olmaz çünki kıyamette pazar ne alaka :)
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Selamın Aleyküm ; :arrow: Bitmeyen Piknik Tüpü :D
Tabi Bu İşin Esprili Tarafıydı . Bencede Pazar Sistemi Ve Klan (Lonca) Sistemi Eklenmeli , Büyük Eksiklik !
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Lonca Siteminin gelmesi kesinlikle ve kesinlikle şart.Lonca kanalı olupda Lonca Sitemi olmayan tek oyunuz. :)Lonca sisteminin gelmesi ile birlikde çakma charlardan kurtulanacak çakma char açıpda o loncayı ve lonca üyelerini karalamasın diye bölge ve klandan kaç bin defa ''bu kişiyle alakamız yoktur'' yazıyoruz genede yetmiyor.İkv farkı diğer oyunlardan budur diyen arkadaşlar gördüm sizce olumlu bir farkmı neden ben bölgeden bangır bangır yazılar yazayımki,yazma diyeceksin yazmayıncada millet senin loncanı kötü bilecek nerde İKV'nin farkı :evil:
Bu çileyi çekmeyen bilemez Lonca Sitemi'nin ne kadar iyi birşey olduğunu.
Aklı olun adam şimdiye kadar getirirdi Lonca Sistemi'ni.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Hadi lonca sistemi biraz mantıklı gibi gelebilir ancak diğer yok pazardı yok binekti bence bunlar ikv oyununun tarzına yakışmayacak şeyler. Pazar yerine mısır çarşısında ki esnaflar üzerinden bir yenilik düşünülebilir. Böylece mısır çarşısı oyunda daha önemli bir rol oynamış olur. Binek konusuna zaten hiç katılmıyorum. Şuanki hali ile güzel oyunumuz. Bu gibi yeniliklerden önce oyundaki küçük hataların düzeltilmesi ve en aza indirgenmesi gerekir.

Keyifli forumlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön