Her zaman eleştirecek değiliz...Güzel olan şeyleri de tebrik etmek gerek...Müzikler için, Çemberlitaş ortamı için,insanları yardımlaşmaya zorlayan sohbeti arttıran bir bölüm ve artık efsunla, güçle değil akılla geçilebilen bir safha ortaya çıkardığınız için, emekleriniz için teşekkürler...Desteklerimiz hep sizinle..siz bizimle olun bize değer vermeye devam edin yeter...Saygılarımla...
SouLReAPeR
Eminönü sunucusunda oynayabilmek bile bir gurur vesilesidir...
YENİ BÖLÜMÜN YAPIMINDA EMEK VERENLERE...
- Soulreaper
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
YENİ BÖLÜMÜN YAPIMINDA EMEK VERENLERE...
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
Re: YENİ BÖLÜMÜN YAPIMINDA EMEK VERENLERE...
Hak veriyorum.
Çok güzel yapmışlar Yeni Bölümü Yani Çemberlitaş'ı. Ama bir şeyi unutmuşlar. Migrat görevinin yapmadan giremiyormuşuz. Ya günlerdir beni ve benim gibi Ejdersiz, Amflikatörsüz birsürü oyuncuyu Migrat'a almıyolar. Ejdersiz girenler varsada çok yakın arkadaşları olduğu için giriyodur. Oyunda çok büyük haksızlık var. Geçen gün Sığınak için mısır çarşısına gittim ve gruba alırmısnız dedim. Oyuncunun bana cevabı aynen şu oldu: " Kaybol git şurdan ezik. Ejderin yok seni kimse almaz. " Acayip ağırıma gitmişti bu sözler. Söylermisiniz hep böylemi olacak Ejdersiz oyuncuların hali ?
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
Kardeş durumun özeti bu ama yinede hikaye açısından birşey yapabileceklerini sanmıyorum o yüzden lonca gibi topluluklara aktılarak şansını araya bilirsin ve mısır çarşısında o sözü söyleyenin sözleri ağırına gitmesin malumumuz bazıları insanlıktan nasibini almayı unutmuş...fatihfb88 yazdı:Çok güzel yapmışlar Yeni Bölümü Yani Çemberlitaş'ı. Ama bir şeyi unutmuşlar. Migrat görevinin yapmadan giremiyormuşuz. Ya günlerdir beni ve benim gibi Ejdersiz, Amflikatörsüz birsürü oyuncuyu Migrat'a almıyolar. Ejdersiz girenler varsada çok yakın arkadaşları olduğu için giriyodur. Oyunda çok büyük haksızlık var. Geçen gün Sığınak için mısır çarşısına gittim ve gruba alırmısnız dedim. Oyuncunun bana cevabı aynen şu oldu: " Kaybol git şurdan ezik. Ejderin yok seni kimse almaz. " Acayip ağırıma gitmişti bu sözler. Söylermisiniz hep böylemi olacak Ejdersiz oyuncuların hali ?
Selametle...
Cennet cennet dedikleri,
Birkaç köşkle birkaç huri,
İsteyene ver onları,
Bana seni gerek seni.
Yunus Emre
Ey Türk Titre ve Kendine Gel
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini ve Töreni Kim Bozabilir !
Birkaç köşkle birkaç huri,
İsteyene ver onları,
Bana seni gerek seni.
Yunus Emre
Ey Türk Titre ve Kendine Gel
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini ve Töreni Kim Bozabilir !
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
xPrince yazdı:Hak veriyorum.
Ejdersiz miğrata almıyorlar çemberliye mi alacaklarfatihfb88 yazdı:Çok güzel yapmışlar Yeni Bölümü Yani Çemberlitaş'ı. Ama bir şeyi unutmuşlar. Migrat görevinin yapmadan giremiyormuşuz. Ya günlerdir beni ve benim gibi Ejdersiz, Amflikatörsüz birsürü oyuncuyu Migrat'a almıyolar. Ejdersiz girenler varsada çok yakın arkadaşları olduğu için giriyodur. Oyunda çok büyük haksızlık var. Geçen gün Sığınak için mısır çarşısına gittim ve gruba alırmısnız dedim. Oyuncunun bana cevabı aynen şu oldu: " Kaybol git şurdan ezik. Ejderin yok seni kimse almaz. " Acayip ağırıma gitmişti bu sözler. Söylermisiniz hep böylemi olacak Ejdersiz oyuncuların hali ?
Yanlış anlaşılmasın benimde ejderim yok bende kesmedim daha junon
-
WhatSeCanIdoxD
- Salgın Koruyucusu

Re: TAKVA
Yönetici Takva bana GM lik taslıyor alın bunu dışarı :mrgreen:TAKVA yazdı:Sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar