Şaka maka ama gerçekten bıktırdı.Ne zaman girecek olsam Sunucu dolu diyor! Kapasitesini arttırın artık şu sunucunun :?
EÖ SuNuCuSu HeP DoLu HeP DoLu !
- amanedenolmuyor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
EÖ SuNuCuSu HeP DoLu HeP DoLu !
Bıktm ya! Plus alalım diye mi yapıyolar bilmiyorm ama ya gidin oyunuzu kullanın o arada ben gireyim oyuna! 
Şaka maka ama gerçekten bıktırdı.Ne zaman girecek olsam Sunucu dolu diyor! Kapasitesini arttırın artık şu sunucunun :?
Fenerbahçelı (49) (^)Latif

- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
Re: EÖ SuNuCuSu HeP DoLu HeP DoLu !
Plusu olmayan 2 hesabım var onlarla fazla sıkıntı çekmiyorum.Günde 3 ya da 4 kes böyle sıkıntı çekiyorum sürekli ilk girişte oyuna girebiliyorum.Ama sunucu kapasitelerinin artırılması olayına destek veriyorum.Plus alamayan oyuncularıda düşünmek lazım.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
evet ya eminönü çok kalabalık biraz arttırın şunu
Saçmalamayı bırakın plus'u boş yere mi koyuyolar plus'un en önemli özelliklerinden biride sıra beklemeden sunucuya qirmektir biraz mantıklı olun eğer sunucuyu genişletirlerse plus almak için fazla bir neden kalmaz buda yönetim için para kaybı demektir ki, yönetim para kaybının olduğu işlere qirmez :idea:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Onla alakalı bir durum değil kardeş.Sunucuların yakın zamanda genişletilmesi yapılmıştı.Fakat yeni bölge geldiği için sunucularda yogunluk söz konusu ayrıca yaz tatiline girilecek sunucular aşırı derecede yoğun olucaklar size tavsiyem Plus Paket almanız pek yüksek bir fiyatı yok...
Her zaman eleştirmeyin. Oyunun gelişmesi içinde plus almak önemlidir.
Sunucu: Eminönü
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Seyr-i Beka
2 gnüdür plussız hesaptan4 çarın karizmasını kasıyorum ben torpilli miyim ?
)
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
VBMaSTeR yazdı:2 gnüdür plussız hesaptan4 çarın karizmasını kasıyorum ben torpilli miyim ?)
büyük ihtimalle
cünkü ben 2 gün plussuz kaldım gercekden deli oldum oyuna girmek için en az yarım saat urasiyordum

Bazen DÜŞMANLIK kelimesinin anlamını DOSTsıfatı taşıyanlardan öğrenir insan