pardusxartist yazdı:Sado Senle aramız iyidir Bilirsin Seni severim Thexleride Biliyorm ki sizde beni seversiniz siz Bizden 1 saat önce kestiniz Tebrik Ederim . Ama İlk Yol savascısı Kesen ve Gbm X denemesi Bizdeydi 30 canda ölmüştük başkasını bilemem ama bizim Grup Sizden taktik almadı . Tekrar Tebrikler 1 saat de olsa Bizden Önce Gbm X kesen İlk Grup sizsizsiniz Arzlarda Ama Yol savascısı Rekoru Bizdedir
Nasıl kesmiştiniz siz ya
Yaşın küçük anlamasın sen git kenan kes Junon diyecem ama onada aklın ermez senin zaten carlarındanda belli oluyo ermediğin
İYİ FORUMLAR . . .
Sana batıyor mu benim öğrenme isteğim? Nasıl kestiklerini biliyorum Alimert okuldan arkadaşım her boka burnunu sokma eğilimi göstermeyi kes oyununa dön. Yeni ergen 18 yaşında bana yaşımı soruyor. 2 item dizen adam olmuyor bu oyunda sado sen bunu öğrenemeyeceksin.
IISaDoSaDoII yazdı:Size göre sadece herşey yaş mı ? Babam yaşında her konuya atlyor her şeye karışıyor ? o yaşdaki insan biraz ağırbaşlı olur. Bu arada istediğini söyleyebilirsin gerçekte söylemedikten sonra neye yarar
IYI FORUMLAR . . .
Diyen bir üst mesajda senin yaşın ufak anlamazsın demişti
Öncelikle seni ve takım arkadaşlarını tebrik ederim. Hakkını helal et dikkatimi çekti yukarıda "Kesimi Zor" diye yazmışsın fakat ben Meran Sunucusu'nda kesen arkadaşları gördüm sadece 15 dakika içerisinde kestiler.
Çemberlinin zorluklarını ve içerisini iyi biliyorum eminimi fakat şunu iyi bilelim ki; İş, iksir ve efsunlarla bitmiyor. Hepsinden önce yetenek gerekli(skil değil). Karakteri nasıl ve nerede kullanabilmek çok önemlidir. İşte o zaman karşı düşmanları halt etme zamanı daha düşük olabilir.
Tabi zamanında Junon ve Kenan'da öyle olmuştu. Fakat gün geçtikçe artık 'etkiye tepki' taktikleri öğrenildi ve daha kısa bir sürede kesilmeye başlandı. Şu an (örneğin) GMB X veya Yol Savaşçısı kesilme zaman/süreleri (mesela) 40 dakika (olabilir) ama ileri ki zamanlarda bu süre 40 dakika yerine 20 veya 25 dakika olabilir hatta ve hatta daha az bir sürede olabilir.
Sunucumuza, genelde öncelikle belirli takımların kestiği bu tür düşmanlar ileriki zamanlarda Junon ve Kenan gibi kesilir diye düşünen arkadaşlarımız olabilir. Fakat hayır, eminim yanılıyorsunuzdur. Çemberlitaş, Sığınak ve Migrat gibi değil(!). Etkiye tepki daha sert ve ağır.
Arkadaşlarıma küçük bir tavsiyem olacaktır; Çemberlitaş'a girmekten daha çok Madenlerle uğraşıp öncelikle Şah Eser Silahları üretip, daha sonra girmeleri daha güzel olur diyecem Reçeteler Rüstem Bey'de satılırsa bunu yapabilirsiniz : )
İksir konusuna gelince, Kudred iksirlerinden daha çok Direnç iksirleri kullanılması ve Şifacıların 'İyileştirme Çemberi' kullanmaları, Büyücülerin 'Kutup' kullanmaları, Tank Savaşçıların 'Kışkırtma*' kullanmaları daha seri ve daha kolay olacağına eminim.
Şifacıların ve Büyücülerin Çevriye iksir içmeleri ve Büyücülerin Direnç kırması 15 olması GMB X ve Yol Savaşçısının tek korkusudur! Çemberlitaş Bölgesinde Kritik vuruşlar ve Kritik Büyüler savunmadan daha önemlidir.
(*): Kışkırtma yeteneği kullanınca, karşı düşmanın savunması düşer. Savunmanın düşmesi ile 'sizlirin' kritik vurma ihtimaliniz daha fazla olur ve vurduğunuz normal vuruş dahi daha sert ve kuvvetli olur. Kışkırtma yeteneğinin 15 yapılması tüm grup için daha yararlı olacaktır.
Tekrardan TÜM sunucumuzdaki 'nefelerin' başarılarının devamı temennisi ile, Çemberlitaş Bölgesinde yaptığınız başarıdan dolayı sizleri ve takımlarınızı tebrik ederim.
Konuyu Herhangi Bir Tartışma Konusu Diye Açmadım , Tartışacaksanız Oyun İçinde Veyahut Ayrı Bir Konuda Tartışabilirsiniz .
Konuyu Açmamdaki Amaç ; Kesemeyen , Yardım (Taktik) İsteyen Arkadaşlara Yardımcı Olabilmektir.
Bu Arada Gbm X Kesimi 30 Dk Sürer Demedim , Sadece Zor Dedim . Kesimimiz Max 15 Dakika .
İyi Geceler İyi Forumlar .
pardusxartist yazdı:Sado Senle aramız iyidir Bilirsin Seni severim Thexleride Biliyorm ki sizde beni seversiniz siz Bizden 1 saat önce kestiniz Tebrik Ederim . Ama İlk Yol savascısı Kesen ve Gbm X denemesi Bizdeydi 30 canda ölmüştük başkasını bilemem ama bizim Grup Sizden taktik almadı . Tekrar Tebrikler 1 saat de olsa Bizden Önce Gbm X kesen İlk Grup sizsizsiniz Arzlarda Ama Yol savascısı Rekoru Bizdedir
Nasıl kesmiştiniz siz ya
Yaşın küçük anlamasın sen git kenan kes Junon diyecem ama onada aklın ermez senin zaten carlarındanda belli oluyo ermediğin
İYİ FORUMLAR . . .
Sana batıyor mu benim öğrenme isteğim? Nasıl kestiklerini biliyorum Alimert okuldan arkadaşım her boka burnunu sokma eğilimi göstermeyi kes oyununa dön. Yeni ergen 18 yaşında bana yaşımı soruyor. 2 item dizen adam olmuyor bu oyunda sado sen bunu öğrenemeyeceksin.
Tek gerçek var sen malsın. Dİyecek başka lafım yok sana
IYI FORUMLAR . . .
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
Konuyu Herhangi Bir Tartışma Konusu Diye Açmadım , Tartışacaksanız Oyun İçinde Veyahut Ayrı Bir Konuda Tartışabilirsiniz .
Konuyu Açmamdaki Amaç ; Kesemeyen , Yardım (Taktik) İsteyen Arkadaşlara Yardımcı Olabilmektir.
Bu Arada Gbm X Kesimi 30 Dk Sürer Demedim , Sadece Zor Dedim . Kesimimiz Max 15 Dakika .
İyi Geceler İyi Forumlar .
:idea: :arrow:
Esadullah yazdı:
Masterlid yazdı:Kesimi Zor Gibi
Selamlar,
Öncelikle seni ve takım arkadaşlarını tebrik ederim. Hakkını helal et dikkatimi çekti yukarıda "Kesimi Zor" diye yazmışsın fakat ben Meran Sunucusu'nda kesen arkadaşları gördüm sadece 15 dakika içerisinde kestiler.
Tabi zamanında Junon ve Kenan'da öyle olmuştu. Fakat gün geçtikçe artık 'etkiye tepki' taktikleri öğrenildi ve daha kısa bir sürede kesilmeye başlandı. Şu an (örneğin) GMB X veya Yol Savaşçısı kesilme zaman/süreleri(mesela) 40 dakika (olabilir)ama ileri ki zamanlarda bu süre 40 dakika yerine 20 veya 25 dakika olabilir hatta ve hatta daha az bir sürede olabilir.
IISaDoSaDoII yazdı:Size göre sadece herşey yaş mı ? Babam yaşında her konuya atlyor her şeye karışıyor ? o yaşdaki insan biraz ağırbaşlı olur. Bu arada istediğini söyleyebilirsin gerçekte söylemedikten sonra neye yarar
IYI FORUMLAR . . .
IISaDoSaDoII yazdı:Çoçuk oldugun belli konuşmalara baksana Neyse kendi hali,ne bırakıyom seni
İYİ FORUMLAR . . .
Yazdıklarım senin her zaman laf sokma olarak algıladığın bırak şu veledi, çocuk işte, çocukluğuna veriyorum gibi sözlerden daha yaratıcı olduğu kesin.