Bakarmısınız?
- IIxAxiSheytanxII
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Bakarmısınız?
Merhaba,
İKV Rehber Ekibi, viewtopic.php?f=46&t=65998 adresinde bulunan açıklamalar arasında yer alan;
"Bu takıma katılmak için herhangi bir şart aranmamaktadır. Tek şartımız oyuna yeni başlayan oyuncularımıza sabır gösterebilmek ve onların sorularına yanıt verebilecek ve yine onları doğru yönlendirecek kadar İKV bilgisine sahip olmaktır."
İlginiz için teşekkürler.
İKV Rehber Ekibi, viewtopic.php?f=46&t=65998 adresinde bulunan açıklamalar arasında yer alan;
"Bu takıma katılmak için herhangi bir şart aranmamaktadır. Tek şartımız oyuna yeni başlayan oyuncularımıza sabır gösterebilmek ve onların sorularına yanıt verebilecek ve yine onları doğru yönlendirecek kadar İKV bilgisine sahip olmaktır."
İlginiz için teşekkürler.
Alper ÇİÇEK
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- IIxAxiSheytanxII
- İskele Babası
Rehber Takımına seçtiğiniz kişilerin, Sabırlı ve Bilgili olduğunu nereden anlıyosunuz?
AxiSeyTaN
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Deneyerek.IIxAxiSheytanxII yazdı:Rehber Takımına seçtiğiniz kişilerin, Sabırlı ve Bilgili olduğunu nereden anlıyosunuz?
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
- IIxAxiSheytanxII
- İskele Babası
Rehberleri denemeden seçiyorlar.Yani kafalarına göre.Seçtikten sonra deneseler nolucak?
x0xKaaNx0x yazdı:Deneyerek.IIxAxiSheytanxII yazdı:Rehber Takımına seçtiğiniz kişilerin, Sabırlı ve Bilgili olduğunu nereden anlıyosunuz?
AxiSeyTaN
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
x0xKaaNx0x yazdı:Deneyerek.IIxAxiSheytanxII yazdı:Rehber Takımına seçtiğiniz kişilerin, Sabırlı ve Bilgili olduğunu nereden anlıyosunuz?
Ne saçmaLıyorsun Sen ? Rehber takımına SeçtıkLerı Lıse cağındaki ergenler . . nerde küfürbaz varsa rehber takımına seçılmiş ..yazık .Deneyerek Neyi Kasteddın Sen ?
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- IIxAxiSheytanxII
- İskele Babası
Serserixkratos yazdı:x0xKaaNx0x yazdı:Deneyerek.IIxAxiSheytanxII yazdı:Rehber Takımına seçtiğiniz kişilerin, Sabırlı ve Bilgili olduğunu nereden anlıyosunuz?
Ne saçmaLıyorsun Sen ? Rehber takımına SeçtıkLerı Lıse cağındaki ergenler . . nerde küfürbaz varsa rehber takımına seçılmiş ..yazık .Deneyerek Neyi Kasteddın Sen ?
AxiSeyTaN
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Aldıktan sonraki performanslarına göre. Biraz zaman içinde bu sistem oturur merak etmeyin. Sabırsız olanlar zaten bu işi bırakacak. Geriye oyuna zaman ayırabilenler ve sabırlılar kalacak.
Bunu kastettim. Bilmiyorum, daha hiç rehbere karşılaşmadım. Karşılaşırsam biraz sıkıştıracam bakalım sabırlımıymış :mrgreen:
Bunu kastettim. Bilmiyorum, daha hiç rehbere karşılaşmadım. Karşılaşırsam biraz sıkıştıracam bakalım sabırlımıymış :mrgreen:
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)