Ehtiyar Hakan abi bakalım ne zamana tarih vericek
ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ
Teşekkür ederim abi
Duygular karşılıklı..
Selamun Aleyküm Amisosx Loncası Sakinleri;
Her vaktiniz hayr olsun cumanız mübarek olsun.
Keyifli oyunlar.
Keyifli oyunlar.
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.

LONCA YETKİLİLERİ
BizeHerYerTRbzon & Nightspeed => Genel Koordinatör Lonca Başkanı ( Yunus Emre )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AmisoSxxPitbuLL & AmisosXPitbuLL => Üye ( Celal )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisosGaMe => Kurucu Üye ( Harun )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
AmisosxxAga ß Amisosxxreyizz => Kurucu ( Mustafa )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisosxxDanger => Kurucu - Onursal Üye ( Adem )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Nasihat & NaSihatŞiFa & Nasıhat => Forum Sözcüsü ( Fatih )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
LONCA ÜYELERİ
/color]
xXxSERDARBEYxXx & Serdarbey => Üye ( Serdar ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisoSxxDyNaC => Üye ( Emre ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kingraizo => Üye ( Bilal ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< IIxDaDaLoGLUxII & Dadaloglux & Kerbella => Üye (Yavuz)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Heroxgandalf => Üye ( Burak Emre )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Morphyy & Arenos => Üye ( Eren ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Amisosxxhayal ß MonarChy => Üye ( Ertürk ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Mimarov => Üye ( Zekeriya ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Rapturka => Üye (Furkan )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Amisosxxcrayzozz => Üye ( Oğuzhan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Amisosxxgaddar => Üye ( Furkan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Sanatorian => İzinli Üye ( Berke ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Yardırcan => İzinli Üye ( Fehmi Can ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< AmisosxxDüello => İzinli Üye ( Abdul Kerim )
=> Lonca içi veya lonca dışı küfür kesinlikle yasaktır.
=> Lonca üyeleri birbiriyle dayanışma içinde olmak zorundadır.
=> Lonca Üyeleri kendisine ve çevresine saygı duymak zorundadır.
=> Forum Üzerinden yapılan Başvurular dikkate alınmayacaktır.
GÜNCEL LİSTE..!
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
Aleyküm Selam kardeşim.Sağolasın.Tüm İslam aleminin Cuma'sı mubarek olsun.Staffers yazdı:Selamun Aleyküm Amisosx Loncası Sakinleri;
Keyifli oyunlar.
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
Lonca Başvuru formumuz güncellenmiştir, artık üye alımlarına ben bakıyorum..
Loncamıza üye olmak isteyen arkadaşlar bu form'u doldurmalıdırlar..!
Lonca Başvuru Formu
Lonca Başvuru Formu
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Başvurumu yaptım inşallah kabul edilirNaSiHatt yazdı:Lonca Başvuru formumuz güncellenmiştir, artık üye alımlarına ben bakıyorum..
Lonca Başvuru Formu
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Harun abimi almassanız, istifa edrim hayattan takım elbise giymem bidahaHarunYILMAZ yazdı:Başvurumu yaptım inşallah kabul edilirNaSiHatt yazdı:Lonca Başvuru formumuz güncellenmiştir, artık üye alımlarına ben bakıyorum..
Lonca Başvuru Formu
Verdiğiniz bilgilerin yetersizliğinden Başvurunuz onaylanmamıştır..!HarunYILMAZ yazdı: Başvurumu yaptım inşallah kabul edilir
Hayırlı Cumalar, Hayırlı Sabahlar..
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
- fatihgencerler
- Cin Avcısı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders of Anatolia
AmisosxxPitbuLL yazdı:![]()
![]()