Boz Ayı Hk.
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Boz Ayı Hk.
Mesela Ben Sobee Hesabımdaki ABC Adlı Karaktere Bozayı Aldm Bu Karakteri Mynete Geçirdim Boz Ayı Gidermi ?

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- fatihgencerler
- Cin Avcısı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Boz Ayı Hk.
Karakter transfer işleminde dükkan alışverişleri (Plus paket vs. hariç) kaybolmaz. Olduğu gibi aktarılır.
Yanlış bilgi..!fatihgencerler yazdı:Karakter transfer işleminde dükkan alışverişleri (Plus paket vs. hariç) kaybolmaz. Olduğu gibi aktarılır.
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
Ayının o anki durumuna bağlı sinirlenir gelmez yada gelir.DescriptionS yazdı:Mesela Ben Sobee Hesabımdaki ABC Adlı Karaktere Bozayı Aldm Bu Karakteri Mynete Geçirdim Boz Ayı Gidermi ?
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- fatihgencerler
- Cin Avcısı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders of Anatolia
O bilgiyi kanıtla. Yanlış bilgi demişsin.NaSiHatt yazdı:Boz ayı hesaba yüklenir, çarlarını aktarırsan boz ayı aktarılmaz..!
Boz ayı hesaba yüklenir. Hesabındaki tüm savaşçıların kanatma yeteneğine geçer.

Bende 2 adet savaşçı var ikisindede kullanıyorum. Yani anlayacağın hesaba yüklenir aktarılmaz..

Bende 2 adet savaşçı var ikisindede kullanıyorum. Yani anlayacağın hesaba yüklenir aktarılmaz..
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
boz ayı chara yüklenmez hesaba yüklenir !berkan587 yazdı:Merhaba boz ayıda hesabınla birlikte yeni hesabına aktarılır .

O zaman başka hesaba aktarılınca 20 TL çöp mü olacak :SFaunTLeRoy yazdı:boz ayı chara yüklenmez hesaba yüklenir !berkan587 yazdı:Merhaba boz ayıda hesabınla birlikte yeni hesabına aktarılır .