Artık su mürekkep olmuş keşke mürekkebe su damlasa der olduk..Aedan yazdı:Herşey hırs kaynaklı,emin olun.
Hırs olmasaydı,madenler ve materyaller bu kadar pahalı olmasaydı.
Hırs olmasaydı,insanlar İLK bölgeleri bitirmeye çalışmazdı.
Hırs olmasaydı,insanlar maden başında sabahlamazlardı.
Suya bir damla bile mürekkep düşse,kapkara olur diyeyim ve noktalayayım.
Bir bilen arkadaş!
Re: Bir bilen arkadaş!
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!

- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Azap Süvarileri
Merhabalar,bluejder yazdı:Tamam hadi güvendik adama item verdik sonra geri istediğimizde cevap şuÇok sağol iyi işime yaradıyada 6m'cik,10m'cik kazandım sağol Diyor adamlar.Yine size helal olsun ejderi üretmişsiniz ben daha üretemedim.Bu gidişle junonuda kesemem.Sanırsam İKV artık benim için bitecek.Bu insanlar eğlence demiş ama ne eğlencesiBildiğin çile çekmek azap çekmek için oynar hale geldik.Keşke 3 tane daha dostum olsada gitsem diyeceğim fakat gelin görünki dostlarınızda oyunu bırakmış.Adama gidip adama abi beni migrata götürürmüsünde diyemeyeceğimize göre.OF!OF!
Azcık insafa gelip götürebilecek bir arkadaş çıkarsa inanın bayağı memnun kalıcağımıda bildirmek isterim.
İKV önemli olan tek şey vardır oda dostluk arkadaşlıktır. Bunları bulduktan sonra herşey daha kolay ve güzel olacaktır.Ama sadece gerçek dostları ve arkadaşlarını bulduktan sonra . . .
BİZ 4 KİŞİYİZ GARDAŞŞŞ . . ! [ Oğuz=Furkan - Yiğit - Yasin - Müdürüm Ibo Reis ]
İYİ FORUMLAR . . . [SaDoSaDo Ve TiMi]#[TıLSıM]
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
Ah be kardeşim kolaydı
Adamlara güven bir itemini ver bak ne oluyor.Bu gün bir arkadaşı gördüm g.bden birşeyler düşürmüş.Selam verdim almadı bile.Fakat aynı kişi geçen itemleri dağıtırken gayet güzel selam vermişti.
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa

- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Azap Süvarileri
O zaman kimin ne olduğu belli olur gerçek dost mu yoksa yanında çıkar için bekleyen aç bir köpek mi ?bluejder yazdı:Ah be kardeşim kolaydıAdamlara güven bir itemini ver bak ne oluyor.Bu gün bir arkadaşı gördüm g.bden birşeyler düşürmüş.Selam verdim almadı bile.Fakat aynı kişi geçen itemleri dağıtırken gayet güzel selam vermişti.
Yaparsın insan oğlu böyledir işte herşey için herşey yaparlar . . .
İYİ FORUMLAR . . .
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]