2 bölümden baslamak için 2 bölümü bitirme Hakkında Bkz..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

2 bölümden baslamak için 2 bölümü bitirme Hakkında Bkz..

Mesaj gönderen samedsedir06 »

samedsedir06 yazdı:
Merhaba,,
Sayın yöneticiler ve oyun sorumluları; Ben dün gece kendi grubumla Çemberlitaş a giriş yaptım! Yol Savaşçısı ve GBM-X i kestik yaratıklardaki hiddet ayarları zaten bozuk!! Birde 1. Bölgeyi bitirdikten sonra, 2. Bölgeye, 1. Bölgeyi tekrardan bitirmeden giremiyoruz, sizcede bu çok saçma değil mi? Gaffar kesilecekmiş 7 saat tamıtamına 7 saat yahu ben kendi çalıştığım yerde bile bilgisayarcıyım ama 7 saat kesintisiz asla ama asla durduğum olmamıştır bilgisayar başında..
Zaten elinizden geldiği kadar zorlaştırmaya çalışmışsınız lakin şu 1. bölge ve 2. bölge ayarını düzeltirseniz çok iyi olacak çalışan arkadaşlarımız var evli abilerimiz var, 7 sat insaf vicdan ya hangi insan oğlu okadar durabilir ki bilgisayar başında?
Sizden Ricam; GBM-X i kesip 2. Bölgeye giriş yaptıktan sonra istenildiği zaman istenildiği bölgeden devam edilebilsin yoksa epey bi oyuncu kaybı yaşanıcak!!
BU arkadaşa Yüzde yüz katılıyorum Okadar ezıyett cektıkk vee 5 saat yakın surdu gbmx kesmemızz kestık ama 2 bolumee dırek gcemıyoruzz ıllla 2bolumude bıtırmemız gereklıymıss Arkadaslar bukadar Sacma bısey olurmu yaa
Ben 1bolumde 5 saatımı harcayım tum yaratıkları keseyım yarın cemberlıye gırsem tekrar aynı 1bolumden baslayım yemın edıyorum yazık yaa Adamlar bızı oyunda tutmak ıcın elınden gelen zorlugu yapıyorr ..
Bıde adamların yaptıgı Sacmalık neyy Sarı yazı ılee Oyunda 1 saat veya 2 saat gecırdını ara vermelısınız Lan ara verecegızdee bır grub bolgesııı 2 bolumden olusuptaaa nasıl ara verelımm kafanız alıyormuuu benım bıldıgım 1bolumu gecersın tum BOSS ları kesersın bıdahkıne 2 bölumunden baslarsın yemınlee Yönetım Sıze helal olsun dıyorum baska bısey demıyorum...
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
emre037
İskele Babası
İskele Babası

Re: 2 bölümden baslamak için 2 bölümü bitirme Hakkında Bkz..

Mesaj gönderen emre037 »

Samed'in dediklerine katılıyorum 2. bölgeye 4-5 saatte geçiyoruz verdiğiniz saat zaten 7 saat biz kalan 2-3 saatte Gaffur ve samiha adlı bossları nasıl keselim ?
Bırak kesmeyi yanına bile gidemeyiz.Bu işi düzeltin 2.bölgeye gbmx'i kesip geçiş yapanlar bir sonraki girişlerinde direk 2. bölgeye geçebilsin.İlk günler diye millet çemberliye giriyor ama bu sorun düzeltilmez ise kimsenin çemberliye gireceğini sanmıyorum.
Bir zahmet bu hadiseyi düzeltirseniz İKV oyuncularından kayıp vermezsiniz ;) .Zaten amacınız para oldu(herkesin bildiği gibi)bari zamanımızı çalmayın. :evil: :evil:

Resim

Resim
Resim
Resim
Acıma YETİME Döner Koyar G*TÜNE !
IxMaHKuMxI > [Tılsım Sunucusu]
IqxMaHKuMxpI > [Tılsım Sunucusu]
IqMaHKuMpI > [Tılsım Sunucusu]
MkaSeNTeNCeD > [Teşkilat Sunucusu]
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

emre037 yazdı:Samed'in dediklerine katılıyorum 2. bölgeye 4-5 saatte geçiyoruz verdiğiniz saat zaten 7 saat biz kalan 2-3 saatte Gaffur ve samiha adlı bossları nasıl keselim ?
Bırak kesmeyi yanına bile gidemeyiz.Bu işi düzeltin 2.bölgeye gbmx'i kesip geçiş yapanlar bir sonraki girişlerinde direk 2. bölgeye geçebilsin.İlk günler diye millet çemberliye giriyor ama bu sorun düzeltilmez ise kimsenin çemberliye gireceğini sanmıyorum.
Bir zahmet bu hadiseyi düzeltirseniz İKV oyuncularından kayıp vermezsiniz ;) .Zaten amacınız para oldu(herkesin bildiği gibi)bari zamanımızı çalmayın. :evil: :evil:

Resim

Resim
Resim
Resim
Güncell tutalım Arkadaslar Boyle Sey olmaz GBm x Kestıkten Sonra ıstedıgım zaman 1 cı bolumu ısterdıgımız zamdan 2 bolume gırebılelım Lutfen yonetım Bıacıkalama yapınız oyle sacma sey olmaz hem 2 saat arayla yazı gelıyorr oyuna aara verın dıyee ulen hem 7 saat verıyorsunuzz cemberlı ıcın :DD hemde 2 saate moda ver dıyon gereksız ıslerler ugrasmıyalım hakkımızı yemeyın lutfennn gbm x kesen 2 bolume ıstedıgı zaman gırebılırsın.. okadar emek verop Gbm x kesıyorzz oyundan cıkına tekrar 1den baslıyoruzz pehh
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Kullanıcı avatarı
IISaDoSaDoII
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Azap Süvarileri

Mesaj gönderen IISaDoSaDoII »

Merhabalar,

Buraya yazmakla bir şey olmaz.Ikv destek takımı/Öneriler bölümünede bir mail atarsak daha iyi olur yeni ben gönderdim.

iYİ FORUMLAR . . .
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:

# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
Kullanıcı avatarı
RoneeY
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RoneeY »

İkv destek ile iletişime geçmeni öneriririm..
Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

RoneeY yazdı:İkv destek ile iletişime geçmeni öneriririm..
Ahmett Sen demesen önerıye yazmıcaktım:DD ulenn ne adamsınD:D
Zaten önce oraya attım ses seda cıkmadı buraya koydum:D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Kullanıcı avatarı
linkin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen linkin »

boşuna desteğe yazmayın kulak asacaklarını sanmıyorum

test ettik yetiyor süre derler

hangi online oyunda görülmüş bi bölgenin 7 saat tutulması komedi tam anlamıyla
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin
Resim
Kullanıcı avatarı
fatihgencerler
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen fatihgencerler »

Ben de değişeceğini sanmıyorum çünkü böyle bir konu daha açılmış ve 2 bölgenin toplam süresi 7 saattir denmiş.

Kötü bir durum
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

Merhaba,,
Sayın yöneticiler ve oyun sorumluları; Ben dün gece kendi grubumla Çemberlitaş a giriş yaptım! Yol Savaşçısı ve GBM-X i kestik yaratıklardaki hiddet ayarları zaten bozuk!! Birde 1. Bölgeyi bitirdikten sonra, 2. Bölgeye, 1. Bölgeyi tekrardan bitirmeden giremiyoruz, sizcede bu çok saçma değil mi? Gaffar kesilecekmiş 7 saat tamıtamına 7 saat yahu ben kendi çalıştığım yerde bile bilgisayarcıyım ama 7 saat kesintisiz asla ama asla durduğum olmamıştır bilgisayar başında..
Zaten elinizden geldiği kadar zorlaştırmaya çalışmışsınız lakin şu 1. bölge ve 2. bölge ayarını düzeltirseniz çok iyi olacak çalışan arkadaşlarımız var evli abilerimiz var, 7 sat insaf vicdan ya hangi insan oğlu okadar durabilir ki bilgisayar başında?
Sizden Ricam; GBM-X i kesip 2. Bölgeye giriş yaptıktan sonra istenildiği zaman istenildiği bölgeden devam edilebilsin yoksa epey bi oyuncu kaybı yaşanıcak!!
Arkadaşlar üstteki yazıyı herkes destek kısmına öneri olarak yollayabilir mi_?
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

linkin yazdı:boşuna desteğe yazmayın kulak asacaklarını sanmıyorum

test ettik yetiyor süre derler

hangi online oyunda görülmüş bi bölgenin 7 saat tutulması komedi tam anlamıyla
Ben suresıne bısey demıyorum kardes BEnım ve dıger arkadasların dusncesı 1bolumde 2boss yaratık var Yolcu Savascı dıgerıde GBMx dıye bız onları kestık ve oyndan cıkıncaa neden 1 bolumde baslamak zorunda oluyoruzz Okadarr zaman harcamısız bız onlarıı kesmısız oyundan cıkınca tekrar 1bolumden baslıyoruz sızce sacma degılmııı OO 2 boss kesnce 2cı bolumden baslamak bence bızım hakkımızz o gbm x gelen kadar zaten 4..5 saat gıdyor okadar emek verıyoruzz zaman harcıyoruz gozumuze yazıkk yaa Adamlar bıde Sarı yazıylaa oyunda 2saat gecırdınız az ara verın dıyorr EE ooyle yazmasını bılıyorlarda neden boyle uzatıyorlar oyunuuu LUTFEN beyler acın artıkk Su gozlerınıızı Oyuna gozunuzlemı yoksa Gö.ünüzlemı bakıyorsunzz Brda 1 hak yeme varr .Iı oyunlar dılıyorum...
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪

“Genel Etkileşim” sayfasına dön