600x200 ölçekli resmi bölüp imzaya ekleme!(resimli anlatım)

İKV ile ilgili ekran görüntüleri, çizim, duvar kağıdı gibi çalışmalarınız
Kullanıcı avatarı
Meransaydies
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: 600x200 ölçekli resmi bölüp imzaya ekleme!(resimli anlatım)

Mesaj gönderen Meransaydies »

:mrgreen: :mrgreen: :ugeek:
ResimResim
ResimResim

Alttaki Adrese Girip Konu Kasın Adam Çekin ve Forumda Kariyer Sahibi Olun Degeriniz Artsın..!

Kod: Tümünü seç

http://bit.ly/l1jOxX
Gizlenmiş İçerikGöster
Kullanıcı avatarı
sihirbaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sihirbaz »

Dostum sen bu resimleri nereden upload ettin ? ? Şu anda bende büyük imza tarzı yapmaya çalıştm ama 5 resim sığdı şu anda imzamda görüldüğü gibi...Diğeri sığmadı. 297 karakter olmaz dedi... Ama bakıyorum senin imzan 300x600 konumunda... Nasıl sığdı ?
ResimResim
ResimResim

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*

~ SANAL 2oıı ® ~
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

sihirbaz yazdı:Dostum sen bu resimleri nereden upload ettin ? ? Şu anda bende büyük imza tarzı yapmaya çalıştm ama 5 resim sığdı şu anda imzamda görüldüğü gibi...Diğeri sığmadı. 297 karakter olmaz dedi... Ama bakıyorum senin imzan 300x600 konumunda... Nasıl sığdı ?
napıcan o kadar büyük imzayı? :D benim nick GRAND diye öyle yaptım :D Ayrıca imzam 690x300 piksel. Forumda tektir ve öyle kalmasını istiyorum! Yaptığım ve yapacağım paylaşımların yeterli olduğuna inanıyorum
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
sihirbaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Grandxtexas yazdı:
sihirbaz yazdı:Dostum sen bu resimleri nereden upload ettin ? ? Şu anda bende büyük imza tarzı yapmaya çalıştm ama 5 resim sığdı şu anda imzamda görüldüğü gibi...Diğeri sığmadı. 297 karakter olmaz dedi... Ama bakıyorum senin imzan 300x600 konumunda... Nasıl sığdı ?
napıcan o kadar büyük imzayı? :D benim nick GRAND diye öyle yaptım :D Ayrıca imzam 690x300 piksel. Forumda tektir ve öyle kalmasını istiyorum! Yaptığım ve yapacağım paylaşımların yeterli olduğuna inanıyorum
ukala insanları sevmem :roll: Kendin bilirsin...
ResimResim
ResimResim

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*

~ SANAL 2oıı ® ~
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

sihirbaz yazdı:
Grandxtexas yazdı:
tam nasıl yapıldığını anlatacakken şu yazını görmem beni çok kırdı! Anladımki sana sürpriz ve şaka yapmak gereksizmiş! Yapabiliyorsan kendin bulursun artık ve bir daha da lütfen bu forumda benim yazılarıma cevap dahi atma! Saygısız bir insana ne bir küfür ne de bir söz söylerim.
ResimResimResim
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
sihirbaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Grandxtexas yazdı:
sihirbaz yazdı:
Grandxtexas yazdı:
tam nasıl yapıldığını anlatacakken şu yazını görmem beni çok kırdı! Anladımki sana sürpriz ve şaka yapmak gereksizmiş! Yapabiliyorsan kendin bulursun artık ve bir daha da lütfen bu forumda benim yazılarıma cevap dahi atma! Saygısız bir insana ne bir küfür ne de bir söz söylerim.
Dikkat ettiysen yukarıda sana "" DOSTUM " diye hitab ederek insanca bir bilgi paylaşımı yapmanı istedim... Senin verdiğin cevapsa açıkçası şu oldu... " Benden başka hiçkimsenin benim gibi imzasının olmasını istemiyorum" Sonra ben cevap yazdıktan sonra bana hakaret ediyosun. Şaka falan diyosun. Şaka yapıyorsan insanları kırmadan yapmayı öğren bence... Ve hemen cevap yazıp şaka olduğunu belirtebilirdin... Ya da ilk yazının altına şaka olduğunu belirterek söyleyebilirdin. Ve bu yazıları okuyanlar anladı ki sen ilk önce Egoist'Lik yaptın ve sonra da bu davranışını hafifletmek ve dikkati kendi üstünden farklı yönlere itmek için şaka yapacaktım tarzında yazılar yazdın ve bana hakaretlerde bulundun. İnsanca yardım istediğim birinden bunları duymak üzdü açıkçası. Neyse bütün hareketlerimizden kendimiz sorumluyuz kendin bilirsin... Ve tekrar belirtiyorum ki Şu ana kadar forumda ve oyunda neredeyse hiçkimseye saygısız bi tavrım olmamıştır ,ben özellikle saygıya önem veririm. Tanıyanlar bilir. Tekrarlıyorum ki senin o yazdığın yazıya söylenecek tek kelime "ukala"lık ve bunu sana söylemem sana karşı saygısızlık yaptığım anlamına gelmez. Hele hele "ukalaçocuk,ukalagenç vb" nicklerin kullanıldığı günümüzde... hayatında başarılar.
ResimResim
ResimResim

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*

~ SANAL 2oıı ® ~
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

Hızlıresim.com dan yüklüyorsan
daha az harf olan bir upload sitesinden yükle o zaman sığar :)
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

FaunTLeRoy yazdı:Hızlıresim.com dan yüklüyorsan
daha az harf olan bir upload sitesinden yükle o zaman sığar :)
zor birşey yok eminim ki 2-3 gün içerisinde çoğu kişi yapacak! Ama kimsenin benim gibi sabırla ve anlayışla paylaşacağını düşünmüyorum.
ResimResimResim
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Bundan sonra ne bir imza paylaşımı ne de bir konu anlatımı yapmayacağım. Adını ister ukalalık isterseniz başka birşey koyun size kalmış. Açılan paylaşım konularınında forum yetkililerince kapanmasını isteyeceğim. Herkese keyifli forumlar
ResimResimResim
ResimResimResim

“Görseller” sayfasına dön