Nocemant Cezamın süresi yazmıyor :( ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Cccxsaykoxccc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Nocemant Cezamın süresi yazmıyor :( ...

Mesaj gönderen Cccxsaykoxccc »

Merhaba Nocemant Benim hesabım ttnet e bağlı msn mail kutumda 2 tane mesaj geldi fakat boş hiç birşey yazmıyor sadece
İstanbul Kiyamet Vakti : Ceza bildirim

yazıyor ve oyundada karekterim susturulmus :( Ayrıca plusluyum öldüğümde 20 karizma gidiyor
Türk"üm Varmı İtiraz?

Xotobanfaresi
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: Nocemant Cezamın süresi yazmıyor :( ...

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Kod: Tümünü seç

http://www.istanbuloyun.com/

Siteye girip /Destek /iletişeme tıklayıp ordan Bildirim Tipini seçip cezaya itiraz edebilirsin.
Aynı yerden bildirim tipini değiştirip /Üyeliğinle ilgili probleme cevap alabilirsin.

4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Resim
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Gargoyle35 yazdı:

Siteye girip /Destek /iletişeme tıklayıp ordan Bildirim Tipini seçip cezaya itiraz edebilirsin.
Aynı yerden bildirim tipini değiştirip /Üyeliğinle ilgili probleme cevap alabilirsin.

4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Nocemant diye Yönetici yok zaten xD comment diye var Bu Madde Onu Kpasamaz
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

HaNdSoMe yazdı:
Gargoyle35 yazdı:

Nocemant diye Yönetici yok zaten xD comment diye var Bu Madde Onu Kpasamaz

Hatçeye değil netçeye bak yanlış yazmış olabilir ama Nocomment ı yazmaya çalışmış :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Cccxsaykoxccc yazdı:Merhaba Nocemant Benim hesabım ttnet e bağlı ...
Ayrıca plusluyum öldüğümde 20 karizma gidiyor
Esselam,

Kardeşim Ttnet plus paket sayfasına gidiğinde orada zaten TTnet plus paket hakkında bütün açıklamar yazıyor.Mynet plus gibi değildir.

- Mynet
- Sobee
- TTnet

Hepsi aynı değil,hepsi ayrı ayrı yani biri 3/4 ise diğeri 2/4'dir.Örneğin;Örs paran (49lvl karakter için) 69xx ise diğer plus paket üyeliği için 59xx'dir.

Bildiğim kadarıyla.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
zembekoğlu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen zembekoğlu »

Merhabalar;

Ceza bildirimleri mail kutunuza bazen boş düşebilmektedir. İtiraz için size gönderilen mesajı cevaplamanızda yeterli olacaktır.

Fakat şunuda söylemeden geçemeyeceğim, hem oyun içerisinde küfür edip ! hemde ne zaman açılacak vesaire ya da itiraz gibi geri bildirim yapmanız pek normal bir davranış değildir. Gerçekten suçsuz olduğunuza inanıyorsanız geri bildirim yapınız.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

zembekoğlu yazdı:Merhabalar;

Ceza bildirimleri mail kutunuza bazen boş düşebilmektedir. İtiraz için size gönderilen mesajı cevaplamanızda yeterli olacaktır.

Fakat şunuda söylemeden geçemeyeceğim, hem oyun içerisinde küfür edip ! hemde ne zaman açılacak vesaire ya da itiraz gibi geri bildirim yapmanız pek normal bir davranış değildir. Gerçekten suçsuz olduğunuza inanıyorsanız geri bildirim yapınız.
Sizleri aramızda görmek gerçekten onur verici tekrar dönmenize sevindik umarım abura tekrar döner.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Cccxsaykoxccc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

zembekoğlu yazdı: * Alıntı zembekoğlu
Merhaba Zembekoğlu Cezamın itirazını yaptım oyunda ASLA küfür etmedim ayrıca ceza yüzünden şuanda 2 günlük plusum gitti :S ve ceza 7 günlük galiba ayrıcı bütün karakterlerim susturuldu :S
Türk"üm Varmı İtiraz?

Xotobanfaresi
Kullanıcı avatarı
Cccxsaykoxccc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Tamam Karizma sorunum çözüldü ZEMBEKOĞLU haksız yere ceza aldım !!
Türk"üm Varmı İtiraz?

Xotobanfaresi
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön