Tebrik dileklerimi sunar,başarılarınızın devamını dilerim.
Bir kaç soru sormak istiyorum ;
Biz 2 büyü,2 şifa,2 savaşçı GBM X'i kestik fakat yol savaşçısını kesememiştik.Kesememizin nedeni 49 cana gelince sürekli can basmasıydı şayetki sizi zor durumda bırakmayacaksam bir kaç tüyo verebilirmisiniz
Qmer yazdı:Tebrik Ederim Burada İki Klanın Birlesmesi Sonucu Playerligi Güzel Kişiler Tarafından Gösterilen Bir Ön Gösterimdir.Başarılarınızın Devamını Dilerim.
ครкєгא-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×-ครкєгאşเŦค є๓เภöภü Ejder AsaEcel Getiren
Qmer yazdı:Tebrik Ederim Burada İki Klanın Birlesmesi Sonucu Playerligi Güzel Kişiler Tarafından Gösterilen Bir Ön Gösterimdir.Başarılarınızın Devamını Dilerim.
2 klan birleşmesi gibi gözüksede ben hiç bir klanda değilim bilginize
Qmer dediğini ben yanlış anlamadım sanırım haklısın 2 klan birleşimin playerliği güzel kişiler tarafından kesildi ben herhangi bir loncada olmadığımı belirtmek istedim. Ayrıca tebrik için teşekkürler
"Playerliği güzel kişiler tarafından gösterilen bir ön gösterimdir" Hö?!
[/center]
"Benim yaradılışımdaki en mükemmel özellik muhakkak ki; TÜRK ve ATATÜRKÇÜ olmamdır."