ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ

Mesaj gönderen qalanoth »

Selamlar..

Lonca Kasasına Yaptığımız Yardımcıları Söylemiyorum Bile.
Bugün Bizi 2 Maden İçin Mahcup Ettiniz.
IIxNecroFeaRxII ve Lordfactor 'u Lütfen Listeden Silin.

Hakan / Gökan
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
CelalYILMAZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen CelalYILMAZ »

Yardım ; Karşılık beklenmeksizin yapılan bir iyilik türüdür.
Her loncada bu sistem böyledir. Karşılık beklemek abes kaçar ve ona yardım denmez.
Ancak kardeşlik, dostluk adına yapmadık kendi çıkarlarımız için o madenleri verdik derseniz durum değişir.
2. bir husus ;
Listede ki kişi sayısı bizleri ilgilendirmez az olsun öz olsun felsefesini uyguladık bunca zaman yine aynı sistemde yürüyoruz.
2 maden için Lonca kavramını benimsemeden bırakıyorsunuz. Şahsım adıma konuşuyorum ki ; İsabet olmuş bırakmanız.
Dostluktan kardeşlikten öte gördüğünüz ve verdik ama bahsetmiyoruz diye yazdığınız madenleri Lonca sorumlularına bildirin en geç 1 hafta içerisinde ( İsterseniz faiziyle ) sizlere geri versinler.
Oyun ve gerçek hayatta başarılar dilerim.
Dostluğumuzun bâki kalması dileğiyle...
.

.
Yenisahra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Yenisahra »

Hayırlısı olmuş ;)
Hayırlı geceler :)
09.06.2011' e kadar bu hesap.
YENİSAHRA

Resim
Kullanıcı avatarı
ecelin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: NEMESİS

Mesaj gönderen ecelin »

`•.¸.¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`• SeLaMuN aLeYKüM.. ¸.•´¸.•*¨ ¸.•*¨.
Bu Loncadan nefret ediorum :) Neden şok şok şok açıklıorum
Madde 1: Hani lan benim kahvaltım... lonca başkanı buna cevepa versin :)
Madde 2: Harun açık lasın bana söz verdiği semaver çay nerde Harun cevap ver kamu oyunu bilgilendir
Madde 3: Karadeniz pidelerim nerde :twisted: neden hala yemeddim açıklayın :) elimde bel geler var açıklarım yoksa..bunada Enes cevap versin
GM ler bu işe el atsın gerekirse çarları banlansın :)
ecelin geldimi canını almasını bilir... sen ölümsüz olugunu sansanda..... Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
NaSiHatt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen NaSiHatt »

Resim

LONCA YETKİLİLERİ :[/color]

BizeHerYerTRbzon & Nightspeed => Genel Koordinatör Lonca Başkanı ( Yunus Emre )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AmisoSxxPitbuLL & AmisosXPitbuLL => Üye ( Celal )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

AmisosGaMe => Kurucu Üye ( Harun )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

AmisosxxAga ß Amisosxxreyizz => Kurucu ( Mustafa )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

AmisosxxDanger => Kurucu - Onursal Üye ( Adem )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Nasihat & NaSihatŞiFa & Nasıhat => Forum Sözcüsü
( Fatih )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

LONCA ÜYELERİ :[/color]

xXxSERDARBEYxXx & Serdarbey => Üye ( Serdar ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisoSxxDyNaC => Üye ( Emre ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kingraizo => Üye
( Bilal ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< IIxDaDaLoGLUxII & Dadaloglux & Kerbella => Üye (Yavuz)
Heroxgandalf => Üye ( Burak Emre )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Morphyy & Arenos => Üye ( Eren ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Amisosxxhayal ß MonarChy => Üye ( Ertürk ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Mimarov => Üye ( Zekeriya ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Rapturka => Üye (Furkan )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Amisosxxcrayzozz => Üye ( Oğuzhan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Amisosxxgaddar => Üye ( Furkan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Sanatorian => İzinli Üye ( Berke ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Yardırcan => İzinli Üye ( Fehmi Can ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< AmisosxxDüello => İzinli Üye ( Abdul Kerim )

=> Lonca içi veya lonca dışı küfür kesinlikle yasaktır.
=> Lonca üyeleri birbiriyle dayanışma içinde olmak zorundadır.
=> Lonca Üyeleri kendisine ve çevresine saygı duymak zorundadır.
=> Forum Üzerinden yapılan Başvurular dikkate alınmayacaktır.

GÜNCEL LİSTE..!
FATİH
NASİHAT
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen qalanoth »

CelalYILMAZ yazdı:Yardım ; Karşılık beklenmeksizin yapılan bir iyilik türüdür.
Her loncada bu sistem böyledir. Karşılık beklemek abes kaçar ve ona yardım denmez.
Ancak kardeşlik, dostluk adına yapmadık kendi çıkarlarımız için o madenleri verdik derseniz durum değişir.
2. bir husus ;
Listede ki kişi sayısı bizleri ilgilendirmez az olsun öz olsun felsefesini uyguladık bunca zaman yine aynı sistemde yürüyoruz.
2 maden için Lonca kavramını benimsemeden bırakıyorsunuz. Şahsım adıma konuşuyorum ki ; İsabet olmuş bırakmanız.
Dostluktan kardeşlikten öte gördüğünüz ve verdik ama bahsetmiyoruz diye yazdığınız madenleri Lonca sorumlularına bildirin en geç 1 hafta içerisinde ( İsterseniz faiziyle ) sizlere geri versinler.
Oyun ve gerçek hayatta başarılar dilerim.
Dostluğumuzun bâki kalması dileğiyle...
Benim Lonca Deyince Aklıma Gelen İlk Şey Karşılıklı Yardımlaşmadır.
Verdiğimiz Madenleri Çıkarımız İçin Vermediğimizi , Yardım Olsun Diye Verdiğimizi Herkes İyi Biliyor.
Ama Dün Biz Zor Durumda Kaldığımızda.. Kimse Yüzümüze Bakmadı , Muhattap Bile Olmadılar..
Soruyorum Size ?
Nerde Kaldı Dostluğunuz , Kardeşliğiniz ?
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Celal Gerekenleri söylemiş. Dün bende size zaten benzer şeyler söylemiştim.
Ancak siz galiba bizi siz istediğiniz anda oyunda olacak veya siz ne isterseniz anında bulacak insanlar olarak görüyorsunuz.
Bizler iş güç sahibi oyunda eğlence için bir arada bulunan insanlarız.
Loncadaki yardımlaşmada bugüne kadar herhangi bir sıkıntı sekte olmamıştır.
Dünde olmadı ancak siz olayı bu şekilde lanse etmeye çalışmanız üzücü.
Herneyse gidene güle güle.
Yunus Emre ile iletişime geçin ve verdiklerinizi onaylatın. O size ne gerekiyorsa verecektir...

ecelin yazdı:`•.¸.¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`• SeLaMuN aLeYKüM.. ¸.•´¸.•*¨ ¸.•*¨.
Bu Loncadan nefret ediorum :) Neden şok şok şok açıklıorum
Madde 1: Hani lan benim kahvaltım... lonca başkanı buna cevepa versin :)
Madde 2: Harun açık lasın bana söz verdiği semaver çay nerde Harun cevap ver kamu oyunu bilgilendir
Madde 3: Karadeniz pidelerim nerde :twisted: neden hala yemeddim açıklayın :) elimde bel geler var açıklarım yoksa..bunada Enes cevap versin
GM ler bu işe el atsın gerekirse çarları banlansın :)
Sıra sende... Sen buluşmaya gelme Sen kahvaltıya gelme sonra hani benim pidem hani benim çayım de.
Elinde belge varmış pehhh. Uleee biz aleme Kahvaltı vermişiz elimizde Fotolar var.
Heee ama dersen ben şu gün gelirim bana özel hazırlayın. Bak onuda yaparım.
Ama sen korkuyosun Canlı yayına çıkmaya ;)
Burdan Tüm oyuncuların önünde söylüyorum. Sen benim hakkımda yanlış bir belge bulabilirsen İstifa ederim ;)
Sana özel Piknik düzenlicem. Sana sallıncak kurup sallıcam seni orda. Selçuk amca da söz verdi oda gelcekmiş elinde bastonu ile hazırlıklı olsun diyor ;)
Kullanıcı avatarı
ecelin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ecelin »

Varan 1:Benim sorularıma ayrı cvp ver çöple saamanı karıstırıp konu arasında kaynatatıp kamu oyunun kafasını karııstırıp bu olaydan kaçmak cvplarla kaçma :)
Varan 2: Bütün buluşmalara geldim çalışıyor olsamda 1 saatliginede olsa geldim elimde resimler var ozaman gel dedseydln :) ama sen neyaptın hiiiiç
Varan 3: Ben halkın önünde hesap veririm canlı yayınlarda kamera karşısında deil canlı yayını dansözlere bırakalım kamera karşısında onlar kıvırsın :)
Varan 4 : selçugu ben herzaman
Başköseye oturturum bastonu bıraksın :)
Burakacaksın bunları gandi harun :) sürmene pidemi haazırla yarın gelem :)
Resim
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

ecelin yazdı:Varan 1:Benim sorularıma ayrı cvp ver çöple saamanı karıstırıp konu arasında kaynatatıp kamu oyunun kafasını karııstırıp bu olaydan kaçmak cvplarla kaçma :)
Varan 2: Bütün buluşmalara geldim çalışıyor olsamda 1 saatliginede olsa geldim elimde resimler var ozaman gel dedseydln :) ama sen neyaptın hiiiiç
Varan 3: Ben halkın önünde hesap veririm canlı yayınlarda kamera karşısında deil canlı yayını dansözlere bırakalım kamera karşısında onlar kıvırsın :)
Varan 4 : selçugu ben herzaman
Başköseye oturturum bastonu bıraksın :)
Burakacaksın bunları gandi harun :) sürmene pidemi haazırla yarın gelem :)
Tamam ayarlanalım bir gün hangi gün isterseniz. Tüm ihtiyarları bir araya Toplayıp Şöyle Kavurmalı Kaşarlı pide festivali yapalım. Semaverde çay olayınıda ateşleyelim onun ateşi ile yanalım ;)
Kullanıcı avatarı
ecelin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ecelin »

Tamam ayarlanalım bir gün hangi gün isterseniz. Tüm ihtiyarları bir araya Toplayıp Şöyle Kavurmalı Kaşarlı pide festivali yapalım. Semaverde çay olayınıda ateşleyelim onun ateşi ile yanalım ;)[/quote]
pideler benim göbegem le aynı büyükte olsun :) :) :mrgreen: çok yemem enfazla 10 tanecik yerim rejim deyim :)
Resim
Kilitli

“Lonca İletişim” sayfasına dön