Yenisahra yazdı:Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül tacıdır. O gül ki Hz. Muhammedi hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu nice kandillere.
Kandiliniz Mubarek Olsun..!
Selamun Aleykum.. Öncelikle bütün müslüman aleminin kandilini yaradanım mübarek eğlesin.
Ve kandilimizi kutlayan dostlardan Allah bin bir kere razı olur inşallah. Loncam adına teşekkür ederim.
Cesurzade yazdı:
RuTkaYx yazdı:Yaklaşık 300. junon ziyaretimden sonra hedayemi aldım. Nucleus Amplifikatör
Hadi hayırlı olsun üstünde paralansın
Teşekkür ederim dayıı
Beyzade yazdı:
RuTkaYx yazdı:
Yaklaşık 300. junon ziyaretimden sonra hedayemi aldım. Nucleus Amplifikatör
Hayirli olsun Emrem. Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin.
Teşekkür ederim abicim. Ama bak her işte bir hayır vardır. Sizi satmasam düşeceği yok
Fearoftheclipse yazdı:Dün son final sınavımı vermemle birlikte tekrardan burdayım ne tesadüfki çemberlitaşın geldiği gün sınavlar bitti
Dün akşam çok eğlenceliydi Ali abiyle birlikte likid kristal peşine düştük ve Ali abi yine bariz şansıyla düşürdü bir tane
Loncayı ilk kurduğumuz dönemde ne yeterli sayımız vardı nede yeterli seviyelerimiz ve charlarımız yoktu ve o dönemde sığınak ve miğrata pek çok kişiden epey sonra başlamak zorunda kalmıştık fakat çemberlitaşa çok güçlü bir kadro ile giricez ve hepimiz full+full hazırız eminim ki çemberlitaşda pek çok iteme ilk ulaşanlardan birkaçı bizim aramızdan çıkıcak o yüzden çemberlitaşı iple çekiyorum...
Son olarak Rutkay emre aramıza hoşgeldin kardeşim çok sevindim aramıza katılmana... (Emre bu senin için gelsin (???????)
Allah'ın Rahmeti ve Bereketi Sizinle ve LoncanızLa OLsun, GönüL Güneşiniz Hiç Solmasın, Yüzünüz Aydın OLsun, Kabriniz Nur Dolsun, Makamınız Firdevs, Dualarınız Kabul OLsun.Regaip Kandiliniz Kutlu OLsun..
Selam panterlerim,
Öncelikle hepinizin Regaip Kandili mübarek olsun,Allah dualarınızı kabul etsin.
Uzun zamandır görüşemiyorduk,malum çalışmaya başlayınca insan vakit bulamıyor.İnternet de yaklaşık 1 haftadır kapalıydı,şimdi takılıyorum öyle ufak ufak
Hepinize kucak dolusu sevgiler,bir ara TS baskını yapabilirim bilginiz olsun
***Hayırlı Cumalar ***
Cumanız, İslamın Güneşi Kadar Aydın, Bir Müminin Tebessümü Kadar Tatlı
Muhammedül Emini (s.a.v) Hatırlatan Gül Kadar Güzel, Çocuklar Kadar Neşeli ve Rabbimin Yaratmış olduğu Kainatın Tüm Güzellikleri ile Beraber olsun ve Geçsin inşALLAH..
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
" O, hanginizin daha güzel amel yapacağını sınamak için ölümü ve hayatı yaratandır. O, mutlak güç sahibidir, çok bağışlayandır.
(Mülk,67/2)
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..