Ne denebilir ki? helal olsun sizlere.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sultanorhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Ne denebilir ki? helal olsun sizlere.

Mesaj gönderen sultanorhan »

Nedenmi Lodoslar falza ! Hiç düşündünüzmü? Önce Bu arzlar Neden Az neden yeni başlayan oyuncu arz olup sonradan neden lodosa geçiyor Öncelikle Bunu Yargılamanız lazım Arz Klanında Dayanmışma Sıfır bazı sebeblerden dolayı Lodos Klnanından Çıkmış Arz Klnanına Katılmış ARkadaşlarınızı klandan rezil edip Geri Çıkmalarına sebeb oluyrosunuz şimdide burda isayan ediyrosunuz bence geçmişinizi araştırın. Konuya gelcek olursak Evet Arzların Durmu Şun an fahim Yönetim bu duruma elbetki sesiz kalmıyacak Bir an Önce Çözüme Kavuşma Dileğimle Saygılar...
Resim
Ottomanarmy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen Ottomanarmy »

Sanatkarr yazdı:Evet yine bir güncelleme ve yine yeni bölgeye girebilmek için klanını terkedip gidenler... Evet sayın arz klanının, klandan ve bölgeden bizden kral arz yoktur diyerek böbürlenen ve en ufak zorlukta klanını terkedip giden mensupları. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

helal olsun...
Kardeşim zaten Arz olurken tüm bu zorlukları bilipte Arz olmuyormusun sadece cemberlimi bundan öncede bankaya gidemiyorduk her yer Lodos doluydu ama mücadele ederek başarıyordun birşeyleri biz hatırlamıyormusun biz 2 gün boyunca migrata giremedik kapıdaki Lodoslar yüzünden ama cıktıkmı klandan hayır çünki Arz klanına giriyorsan zaten bu zorlukları göz önüne alıyorsundur bu zorlukları göz önüne almasaydık gidip Lodos olurduk.Dün iki Grup Arz cemberlitaş girşini dağıttınız ama ne oldu onları keserek bizim klandan cıkan kişilerin yolunu açmadıkmı neyse ikinci kapıda geldi yakında dönerler klana
Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim,o kadar
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

sultanorhan yazdı:Nedenmi Lodoslar falza ! Hiç düşündünüzmü? Önce Bu arzlar Neden Az neden yeni başlayan oyuncu arz olup sonradan neden lodosa geçiyor Öncelikle Bunu Yargılamanız lazım Arz Klanında Dayanmışma Sıfır bazı sebeblerden dolayı Lodos Klnanından Çıkmış Arz Klnanına Katılmış ARkadaşlarınızı klandan rezil edip Geri Çıkmalarına sebeb oluyrosunuz şimdide burda isayan ediyrosunuz bence geçmişinizi araştırın. Konuya gelcek olursak Evet Arzların Durmu Şun an fahim Yönetim bu duruma elbetki sesiz kalmıyacak Bir an Önce Çözüme Kavuşma Dileğimle Saygılar...

Öncelikle yeni başlayanlar arz olmuyor lodos oluyor genelde.Geçmişimizde de birşey yok allaha şükür ben her lodostan arza geçen kişiye hoşgeldin diyorum.Ayrıca Lodosların yaş ortalaması Arz klanının yaş ortalamasından çok düşük bir uçurum var diyebilirim.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
XxAreSxX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen XxAreSxX »

su yonden bakın bıde klandan cıkıoruzkı rahat bı sekılde ıtemler yapılsın DONUSUMUZ muhtesem olsun dıe yaw ıkı gorev yapcaz uc bes capulcuya(43-45lvl arası) takılmak cok sınır bozucu
AreS XxAreSxX XxXAreSxxX Garamatlı
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Schiller »

Afrodisyak yazdı:
sultanorhan yazdı:Nedenmi Lodoslar falza ! Hiç düşündünüzmü? Önce Bu arzlar Neden Az neden yeni başlayan oyuncu arz olup sonradan neden lodosa geçiyor Öncelikle Bunu Yargılamanız lazım Arz Klanında Dayanmışma Sıfır bazı sebeblerden dolayı Lodos Klnanından Çıkmış Arz Klnanına Katılmış ARkadaşlarınızı klandan rezil edip Geri Çıkmalarına sebeb oluyrosunuz şimdide burda isayan ediyrosunuz bence geçmişinizi araştırın. Konuya gelcek olursak Evet Arzların Durmu Şun an fahim Yönetim bu duruma elbetki sesiz kalmıyacak Bir an Önce Çözüme Kavuşma Dileğimle Saygılar...

Öncelikle yeni başlayanlar arz olmuyor lodos oluyor genelde.Geçmişimizde de birşey yok allaha şükür ben her lodostan arza geçen kişiye hoşgeldin diyorum.Ayrıca Lodosların yaş ortalaması Arz klanının yaş ortalamasından çok düşük bir uçurum var diyebilirim.

Merhaba,

Lodosların yaş ortalamasının düşük olduğu kanısına nerden vardın acaba onu merak ediyorum.Ayrıca bu oyunda yaş problemlerine girersen matematik gibi kolay çıkamazsın unutmaki bu oyunu küçük yaştaki kardeşlerimizde oynuyor.Benim lodos olmamamın sebebi hem kadın muhafızları olduğundan hemde ''ARZ'ın çocukları lafından'' betadan beridir LODOS'um ve hiçbir sebep içinde Lodos klanından çıkmadım.Unutmaki Arz klanında bulunan yaş ortalaması yüksek insanların iki katı kadar Lodos klanında yaş ortalaması yüksek olan insanlar mevcut ayrıca ben yaşa hiçbir zaman bakmadım:) bana 70 yaşında halen aklı cocuk aklı olan kişi yaramaz bana 10 yaşında bile olup akıllı insan yarar.

40 45 yaşında olup çok kalitesiz insan gördüm bu oyunda yaşı için saygı duyardı herkez ama ben hata yapanın yaşına bakmam hatasına bakarım :) yada iş yapana bakarın.

Anlamışsan kardeşim ne mutlu bana :) Lodos olmak istersen kapımız her zaman açık :)
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Schiller yazdı:
Afrodisyak yazdı:

Merhaba,

Lodosların yaş ortalamasının düşük olduğu kanısına nerden vardın acaba onu merak ediyorum.Ayrıca bu oyunda yaş problemlerine girersen matematik gibi kolay çıkamazsın unutmaki bu oyunu küçük yaştaki kardeşlerimizde oynuyor.Benim lodos olmamamın sebebi hem kadın muhafızları olduğundan hemde ''ARZ'ın çocukları lafından'' betadan beridir LODOS'um ve hiçbir sebep içinde Lodos klanından çıkmadım.Unutmaki Arz klanında bulunan yaş ortalaması yüksek insanların iki katı kadar Lodos klanında yaş ortalaması yüksek olan insanlar mevcut ayrıca ben yaşa hiçbir zaman bakmadım:) bana 70 yaşında halen aklı cocuk aklı olan kişi yaramaz bana 10 yaşında bile olup akıllı insan yarar.

40 45 yaşında olup çok kalitesiz insan gördüm bu oyunda yaşı için saygı duyardı herkez ama ben hata yapanın yaşına bakmam hatasına bakarım :) yada iş yapana bakarın.

Anlamışsan kardeşim ne mutlu bana :) Lodos olmak istersen kapımız her zaman açık :)
Genelleme yapmaya gerek yok.İki taraftada çürük insan bolca mevcut.Bende lodos olan yetişkin çok insan gördüm kimisi yaşına yakışır hareket ediyor kimisi küçük bir çocuk gibi.He ben arz klanında böylesi yok mu diyorum ? Hayır elbette vardır.Lodos olmayı düşünmedim ama muhafızların cinsiyetine veya klanın ismine takıldığımdan değil.Aklı selim arkadaşlarımın arz klanında olduğu için.Yok eminönü arzları eminönü lodoslarından iyi yok lodoslar daha iyi bunların hepsi palavra.Sultanorhan'ın yazdığı yoruma ancak böyle bir cevap verilebilirdi.

İyi forumlar.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MoSTaR »

Sanatkarr yazdı::) sorun değil çıkan çıksın ben tam 4 saat boyunca belkı 50 belkı 60 kere ölüp yinede geri dondum 50 kez olduysem 60 kısıyıde kesmısımdır. İlk girdiniz ilk görev yaptınız madalyanızmı olacak? artı bir durumu varmı yok. Kimseye klanda kal sen çık deme lüksümüz de yok. Bizim lafımız Arz klanını temsil ettiğini sanan kişilere. Ne oldu sonuç lodoslara bir giriş yapıldı.

Çıkanlara sesleniyorum. Tehlike kalmadı artık arz olabilirsiniz. Bizler sizin adınıza da savaştık...
son cümle gercekten cok güzel.
ben lodosum ama arzların içindeki bir kaç kişiyi cok taktir ediyorum.. sonuçta sadece oyunda karşı taraftayız. insanlığınız bakidir. sanatkar bence gercekten haklısın.

“Genel Sohbet” sayfasına dön