Moreblood yazdı:Aynen bende metin2 indirdimeseslisemi yazdı:ya sus yaramı deşme sende
metin2 indirdim ona baslıcam![]()
![]()
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bana Ulaş
Moreblood yazdı:Aynen bende metin2 indirdimeseslisemi yazdı:ya sus yaramı deşme sende
![]()
eseslisemi yazdı:Moreblood yazdı:Aynen bende metin2 indirdimeseslisemi yazdı:ya sus yaramı deşme sende
![]()
bana Ulaş
Affedersiniz ama sizin sunucunuza ossuu****.... Anladınız işte benim meşhur lafımdır.Moreblood yazdı:eseslisemi yazdı:Moreblood yazdı:Aynen bende metin2 indirdimeseslisemi yazdı:ya sus yaramı deşme sende
![]()
bana UlaşSunucu ?
ayberk yazdı:Sen sadece adami görmüşsün karıları yok ki ortaliktaSen ve adam iki kişi
Shoter yazdı:ustax66 yazdı:Buda ikincisi,![]()
1. “Topkapı ya giderken yolda yedi karısı olan bir adamla tanıştım. Her kadın yedi çanta taşıyordu. Her çantada da yedi kedi vardı. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Kedi yavruları, kediler, çantalar, kadınlar - Toplam kaç kişi Topkapı ya gidiyordur ?”
2800 canlı + adamıda sayarsak 2801,
Ancak kişi demişsin bu yüzden hayvanları ve cantayı saymayız, bu durumda 7karı +1koca= 8 kişide olabilir.
Bilgetonyukuk yazdı:Sadece adamla tanışmışsın ağabey karılarından kedilerinden bize ne :lol: Topkapıya yalnız tanıştığın adam gidiyor kendini de dahil edersen iki kişisinizustax66 yazdı:Buda ikincisi,![]()
1. “Topkapı ya giderken yolda yedi karısı olan bir adamla tanıştım. Her kadın yedi çanta taşıyordu. Her çantada da yedi kedi vardı. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Kedi yavruları, kediler, çantalar, kadınlar - Toplam kaç kişi Topkapı ya gidiyordur ?”
eseslisemi yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Shoter yazdı:ustax66 yazdı:Buda ikincisi,![]()
2800 canlı + adamıda sayarsak 2801,
Ancak kişi demişsin bu yüzden hayvanları ve cantayı saymayız, bu durumda 7karı +1koca= 8 kişide olabilir.
soru şaşırtıcı Kadının topkapıya gıdıp gıtmedıgı bellı degıl o yuzden sadece adam gidier topkapıya
Shoter yazdı:kadınların çanta taşıdığını söylüyo ama,, görmediği kadının ne taşıdığını nerden biliyo
eseslisemi yazdı:Arif Abi Bu Soru Hatalımıustax66 yazdı:Galiba zeka sorusu istendi, buyrun.![]()
0'dan 9'a kadar olan bütün rakamları sadece birer kez kullanarak 10 rakamlı bir sayı elde edeceksiniz. Ancak bu sayının;
· ilk rakamının oluşturduğu sayı, 1'e tam olarak bölünebilecek,
· ilk iki rakamının oluşturduğu sayı, 2'ye tam olarak bölünebilecek,
· ilk üç rakamının oluşturduğu sayı, 3'e tam olarak bölünebilecek, ...
benzer şekilde devam edecek ve bu sayının on rakamının oluşturduğu sayı (yani kendisi) , 10'a tam olarak bölünebilecek.
Bu koşullara uyan en küçük sayıyı bulunuz
o Kadar Ugrastım Gerçekten Çıkmadı
Sonda 89 Buldm Oda 8 e Tam Blunmuo Kesın Bı Hata Var