iksirlerimizi kasalarimizdan aldiniz bamlarimizi açtiniz herkes sevindi ama, iksirlerimizi alma nedeninizide hata ya bağladiniz tamam da biz o iksirleri etkinliğe katilip kazanip almiştik.ben kazandiğim iksirimi ister içer ister saklar isterse çöpe atarim bunun neresinde hata var anlamadım
açikcasi ben iksirlerimi geri istiyorum ha benim cantam dan latifimi almişsin ha iksirlerimi almiş sin sonucta ikisinede emek verip kazandim.
bundan sonra her etkinlikte ödül dağitip hoop 2 gün sonra gerimi alacaksiniz hep bir hata diyip.
bu konuda bir açiklama bekliyorum...
iksirlerimizi geri verin!!!
iksirlerimizi geri verin!!!

"Bir Gece Ansızın Geliriz Krallığınızı İmparatorluğumuza Katarız!"
Re: iksirlerimizi geri verin!!!
Bu işi beceremeyenlerin acziyetidir veya art niyetidir resmen.
O kadar yaygara koparırsanız böyle acısını çıkarırız demektir bu.
Bütün oyun GM leri protesto ederse bu şekilde başka yerden acısını çıkarırız demektir.
Oyun zaten tamamen akçe ve plus satma için ne yapılabilir pazarlamasına döndü. Bunu görmemek veya aksini iddaa etmek için saf olmak gerekiyor.
Bu da emek verirseniz kazanırsınız mantığı adı altında yapılıyor.
O gün yapılan bence art niyetti,
İlk önce herkese isim değiştirme verilecek deniyor.
Ertesi gün sadece 1 kez kazanabiliyorsunuz diyor.
En son olarak"sadece bir kez kazanabiliyorsunuza" çeviriliyor. Başından sonuna yalandı ya neyse.
Ama Gm geldi yanlış anlaşılma dendi, böyle hatalar olur dedi kapatıldı. Herkes eyvallah dedi geçti.
Aylar sonra bu şekilde acısının çıkarılacağı GM ler tarafında kapatılmamış olarak anlaşılıyor.
İksir kullandı diye banlanabilmen için buna özel bir kod yazmış olması gerekiyor. Hiç bir oyun malzemesi için olmayan sadece bir malzeme için oluyorsa buna özel kod yazılmıştır diye anlarım. Yazılımdan anlamayan birisine istedikleri kadar anlatsınlar ama yazılımda olabilecek bir hata değildir bu. Özel olarak eklenmiş bir koddur.
Çünkü bu iksirler diğer bölgelerde kullanıldı. Daha önce defalarca kullananlar oldu. Banlanan olmadı.
Bu iksirleri almanın yolunu da bak banlanıyorsunuz banlanmamanız için iksirlerini alıyorum demek resmen ...
Üç noktayı istediğiniz gibi doldurabilirsiniz. Benim/bizim hakkımı göz göre göre yiyenler için içim gayet rahat bu ifadeleri kullanıyorum.
Şimdi yine GM nin biri gelecek arkadaşlar yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın olur böyle şeyler diyecek.
Biz de yiyeceğiz. Hiç bir yanlışta zararlı SOBEE olmuyor, hatayı onun yapmasına rağmen. Zararı çekenler hep oyuncular.
O kadar yaygara koparırsanız böyle acısını çıkarırız demektir bu.
Bütün oyun GM leri protesto ederse bu şekilde başka yerden acısını çıkarırız demektir.
Oyun zaten tamamen akçe ve plus satma için ne yapılabilir pazarlamasına döndü. Bunu görmemek veya aksini iddaa etmek için saf olmak gerekiyor.
Bu da emek verirseniz kazanırsınız mantığı adı altında yapılıyor.
O gün yapılan bence art niyetti,
İlk önce herkese isim değiştirme verilecek deniyor.
Ertesi gün sadece 1 kez kazanabiliyorsunuz diyor.
En son olarak"sadece bir kez kazanabiliyorsunuza" çeviriliyor. Başından sonuna yalandı ya neyse.
Ama Gm geldi yanlış anlaşılma dendi, böyle hatalar olur dedi kapatıldı. Herkes eyvallah dedi geçti.
Aylar sonra bu şekilde acısının çıkarılacağı GM ler tarafında kapatılmamış olarak anlaşılıyor.
İksir kullandı diye banlanabilmen için buna özel bir kod yazmış olması gerekiyor. Hiç bir oyun malzemesi için olmayan sadece bir malzeme için oluyorsa buna özel kod yazılmıştır diye anlarım. Yazılımdan anlamayan birisine istedikleri kadar anlatsınlar ama yazılımda olabilecek bir hata değildir bu. Özel olarak eklenmiş bir koddur.
Çünkü bu iksirler diğer bölgelerde kullanıldı. Daha önce defalarca kullananlar oldu. Banlanan olmadı.
Bu iksirleri almanın yolunu da bak banlanıyorsunuz banlanmamanız için iksirlerini alıyorum demek resmen ...
Üç noktayı istediğiniz gibi doldurabilirsiniz. Benim/bizim hakkımı göz göre göre yiyenler için içim gayet rahat bu ifadeleri kullanıyorum.
Şimdi yine GM nin biri gelecek arkadaşlar yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın olur böyle şeyler diyecek.
Biz de yiyeceğiz. Hiç bir yanlışta zararlı SOBEE olmuyor, hatayı onun yapmasına rağmen. Zararı çekenler hep oyuncular.
bir kez yapılan finali iki kez kazanmak imkansızdır.
YALANCILARA da, HAK YİYENLERE de ne söylesen azdır.
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=51016&start=690#p511649
YALANCILARA da, HAK YİYENLERE de ne söylesen azdır.
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=51016&start=690#p511649