Çemberli Giriş ARZ KALE!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
scorpionlord
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Re: Çemberli Giriş ARZ KALE!!!

Mesaj gönderen scorpionlord »

vay be yakın dediği yer kurtmağrası neredeyse sanki kalenin dibinden giricen korkma bu kadar bişey olmaz en fazla karizma gider
Resim
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kontforum62 »

TheOkqn yazdı:Migrata gidicez ya ada giriş ya migrat girişten ayrılmıyonuz, banka yı görmeyeli 3 5 ay oluyor ,haseki desem kuluçkaya yatmış gibi lodoslar eksik olmuyor ,yeraltı girişi desen babi-ali muhafızları gibi nöbet tutuyorlar, meteordan adaya giderken lodos sancagı geçmek mucizelere kalmış ve sonunda elimize bi koz geçmiş koz denilirse bunun mu şikayetini yapıyosun?herşeyi kendinizce yorumlamaktan vazgeçin..
işte bu gerçek bir arzın patlaması dediğimiz olay koyu bir lodos olmama rağmen alkışlıyorum seni bro.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lestrange »

seagle yazdı:Bence tam aksine ARZLAR için FELAKET olacak 2 grupla bütün arzları kalenin içine tıkıştırıp çıkartmasken çemberli taşa mı giremicez yok artık :lol:

Arzlar kalenin içinden çıkabilirse o dediğini yaparlar anca..!
Katılıyorum :twisted: ;) :twisted:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen TheOkqn »

kontforum62 yazdı:
TheOkqn yazdı:Migrata gidicez ya ada giriş ya migrat girişten ayrılmıyonuz, banka yı görmeyeli 3 5 ay oluyor ,haseki desem kuluçkaya yatmış gibi lodoslar eksik olmuyor ,yeraltı girişi desen babi-ali muhafızları gibi nöbet tutuyorlar, meteordan adaya giderken lodos sancagı geçmek mucizelere kalmış ve sonunda elimize bi koz geçmiş koz denilirse bunun mu şikayetini yapıyosun?herşeyi kendinizce yorumlamaktan vazgeçin..
işte bu gerçek bir arzın patlaması dediğimiz olay koyu bir lodos olmama rağmen alkışlıyorum seni bro.
Gerçekler..
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Arkadaşlar benim derdim şuki arzlar can sıkıntısına bir kişiye bile biraz hasar verseler gruplar çemberliye giremezler. Karizma hiç bir zaman derdim olmadı. Ama BeyazKöşk arz klan kanalından geçen konuşmalara dayanarak bu başlığı açtım. Loncalar ve bireysel bazı kişiler bunun planlarını yapıyodu. Eğer grup üyelerinin canı full deilken bile girilebilecekse tmm önemli değil. Ama o konuşulanlar gerçek olacaksa Çemberliye girmeden önce güzel bi klan savaşı olması gerekecek. SAyı çoğunluğu fln fln arzların hepsini kestik diyelim grup fullenene kadar gelip tekrar hasar vermeye başlayabilirler. Dersenizki kim uraşcak bunlarla ben bu durumda bir çok arz biliyorum...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen eseslisemi »

seagle yazdı:Bence tam aksine ARZLAR için FELAKET olacak 2 grupla bütün arzları kalenin içine tıkıştırıp çıkartmasken çemberli taşa mı giremicez yok artık :lol:

Arzlar kalenin iç,nden çıkabilirse o dediğini yaparlar anca..!
Yani İsteyen Gırer =)
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

TeknoBYraM yazdı:Arkadaşlar benim derdim şuki arzlar can sıkıntısına bir kişiye bile biraz hasar verseler gruplar çemberliye giremezler. Karizma hiç bir zaman derdim olmadı. Ama BeyazKöşk arz klan kanalından geçen konuşmalara dayanarak bu başlığı açtım. Loncalar ve bireysel bazı kişiler bunun planlarını yapıyodu. Eğer grup üyelerinin canı full deilken bile girilebilecekse tmm önemli değil. Ama o konuşulanlar gerçek olacaksa Çemberliye girmeden önce güzel bi klan savaşı olması gerekecek. SAyı çoğunluğu fln fln arzların hepsini kestik diyelim grup fullenene kadar gelip tekrar hasar vermeye başlayabilirler. Dersenizki kim uraşcak bunlarla ben bu durumda bir çok arz biliyorum...
şifacı ne güne duruyo ? en fazla 2 kişiye hasar verebilirler yeniden canlanınca. 20 kudret de eksik girsin nolcak ?? miğrata biz kaç kez öyle girdik
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

bak gorursun kalenın dıbındede olsa yıne arzlar gıremıcek oyunun cogu lodos zaten
cemberlıtas geldıgınde yıne gıremeyız bız
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
yamgur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yamgur »

herşeyi açıklamış gerçektende
konyalı
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

3-3,5 senelik arz 4-5 aydır lodos olarak söylüyorum :)

Gerçekden arzlara büyük haksızlıklarlar yapıldı yer konularında bu yüzden arzların sayıları git gitde azaldı ancak loncalar kala bildi, Çemberli Taş'ın arz kalesinin yanıkınında olmuş olması isabet olmuş gerçekden :)

Çoğu zaman arzdım neler çektiğimi bir ben bilirim hele birde büyücü charda oynuyorsan komutandan aşağı adımını atamıyorsun.İlerki güncellemelerde arzlara yakın yerler seçilmesi güzel olur hem oyundaki arz lodos eşitliğini sağlar hemde arzlar rahat bir nefes alır
;)
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM

“Genel Etkileşim” sayfasına dön