4.06.2011 Bil Kazan hk!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: 4.06.2011 Bil Kazan hk!

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

bu ilk olmadı sonda olmayacaktır organizasyon beceriksizlere bırakılırsa böyle olur
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhaba,

Facebook Bil Kazan'a gönderilen cevapların incelemesi arkadaş listesinde 0 kişi olan profiller tarafından yapılmaktadır.

Facebook aynı dakika içinde gönderilen mesajlarda kişiye, ilk sıralarda kendisini ve arkadaş listesindekileri gösterir. Facebook'tan kaynaklanan bu öncelik sorununu profilinde arkadaşı olmayan profillerle aşabilirsiniz.

Bilginize.
Kullanıcı avatarı
9zazaa9
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen 9zazaa9 »

zgm0 yazdı:
SirOnur yazdı:Merhaba,

Facebook Bil Kazan'a gönderilen cevapların incelemesi arkadaş listesinde 0 kişi olan profiller tarafından yapılmaktadır.

Facebook aynı dakika içinde gönderilen mesajlarda kişiye, ilk sıralarda kendisini ve arkadaş listesindekileri gösterir. Facebook'tan kaynaklanan bu öncelik sorununu profilinde arkadaşı olmayan profillerle aşabilirsiniz.

Bilginize.
Siz beni anlamadınız sanırım. Size diyorum ki adam 30 bin yazıp kazanıyor. Ben ve diğerleri 30.000 yazana kadar adam 30 bin yazıp yolluyor. Aradaki saniyelik zaman farkı ile öne geçiyor. Diyorum ki oyunda 30.000 yazıyor. O zaman cevapta bu şekilde verilmeli. Daha önce sırf bu nedenlerden kaç kişi ödül alamadı. Bir harf yanlış veya eksik diye ödül alamayanlar oldu. 30 bin kabul edilmemeli diyorum....
30 bin 5 harf 30.000 5 harf Nokta da var fakat ard arda 4 sıfır yazdığın için daha kolay yazarsın mazeret sayılmaz :mrgreen:
Baskılar bizi yıldıramaz xD
asdasdas
Hayat ve Ölüm arasındakı şey nedir bilirmisin yeğen ?
Gizlenmiş İçerikGöster
ve
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Tekrardan merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz her iki cevapta aynı anlamı taşımaktadır. Geçmiş Bil Kazan etkinliklerinde sorulan özel isimli cevaplarda, cevabın tek ifade yöntemi olduğundan yazım işlemlerine dikkat edilmektedir.

Konu ile alakalı anlaşılmayan bir durum olmadığını düşünürek kilitliyorum.

Bilginize.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön