uyelikal.com Hk.
uyelikal.com Hk.
Merhaba biliyorum aslında sitenin kendisinden yardım almalıyım ama şu anda çevrimdışı.neyse arkadaşlar ben bu siteye üye oldum '' çemberlitaş '' paketi almak için.ve sepetede koydum.ancak burda ödeme ve adresi nasıl yapcam.mesela Kastamonuda Abana ilçesindeyim alınabilen yerlerde İnebolu var benimde okulum orda yani ordan Ptt den alabilirim.onu nasıl ayarlıcam mesela ? ve ödemeyi nasıl ve nereden yapıcam.bilgi verirseniz sevinirim.iyi oyunlar.
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: uyelikal.com Hk.
Kredi kartı ile almayacaksan PTT den haval yapıp siteye gelğip havale seceneğini sececeksin adres ve kargo bilgileri doğru giriceksin yollayacaklar ama en makulu kredi kartı ile hemen e pin leri atıyor ..
Havale yapncada epini veriyolar sorun degil sen parayı yatır gerisi kolya 
Havale yapamyı tercih ederim.Peki Ptt den alıcam adrese Kastamonu / İnebolu Ptt mi yazcam
ve sitede havale seçeneği diye bir seçenek varmı ?
sen e pini mi istiyon yoksa kargo ile gelmesini mi istiyon.
yalnız tek siparişe kargo ile göndertmen biraz tuhaf gerek yok.
Yatıpr parayı sonra siteden havele çıktım de çemberli kutu seete ekle alışverişi tamamla sana çemberli plus epini + kasa epini + yetenek epini ni yazarlar siteden sende alır ikv sitesinden etkinleştirirsin.
yalnız tek siparişe kargo ile göndertmen biraz tuhaf gerek yok.
Yatıpr parayı sonra siteden havele çıktım de çemberli kutu seete ekle alışverişi tamamla sana çemberli plus epini + kasa epini + yetenek epini ni yazarlar siteden sende alır ikv sitesinden etkinleştirirsin.
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=11999
Bu konuda yazıyor nasıl havale yapılacağı.
Bu konuda yazıyor nasıl havale yapılacağı.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
çok teşekkürederim herşeyi anladım.son bi şey kaldı bu kargo adreslerim kısmına eviminmi adresini yazcam yoksa ptt nin falanmı.ptt ye gelsede sorun olmaz cünkü babam ptt de calısıyor zaten alıverir ordan.yani ptt adresini felan yazsam olurmu.
yemeni köyünü biliyomusun ?Jettman yazdı:Merhaba biliyorum aslında sitenin kendisinden yardım almalıyım ama şu anda çevrimdışı.neyse arkadaşlar ben bu siteye üye oldum '' çemberlitaş '' paketi almak için.ve sepetede koydum.ancak burda ödeme ve adresi nasıl yapcam.mesela Kastamonuda Abana ilçesindeyim alınabilen yerlerde İnebolu var benimde okulum orda yani ordan Ptt den alabilirim.onu nasıl ayarlıcam mesela ? ve ödemeyi nasıl ve nereden yapıcam.bilgi verirseniz sevinirim.iyi oyunlar.
olur kardeş bi adres ver neresi olursa olsun istersen benim adresimi ver bana göndersinler
ister evi ve ister ptt
ister evi ve ister ptt