Neye Göre Susturmaya Başladınız?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kivi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Neye Göre Susturmaya Başladınız?

Mesaj gönderen Kivi »

Artık susturma cezaları neye göre veriliyor? Küfür edilmediği halde susturma cezası alınıyor. Bilelim de bunu o göre gerekeni yapalım, hiç değilse hak edene söveriz öle de susturuluyoruz böyle de hiç değilse değsin. Vallahi nasıl insanlarsınız ya siz?
Resim
Kullanıcı avatarı
IIIpashaIII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Neye Göre Susturmaya Başladınız?

Mesaj gönderen IIIpashaIII »

Aynı durumdan bende muzdaribim,, neden olduğunu anlayamadığım bir şelikde susturma cezası yemiş bulunmaktayım. Desteğe bu konuda cezanın nedeniyle ilgili bilgilendirilmem ve ceza itirazı ile ilgili mail attım ama nafile.. Foruma mesaj yazmak adetim olmadığı halde bir de senin konuna mesaj yazarak sesimizi duyurma ihtimali olabileceğini düşündüm. Sanıyorum ki çektiğimiz ceza yanımıza kalacak. Burdan da bir sonuç çıkacağını tahmin etmiyorum ama şansımızı denemekte fayda var. :)
Epictetus

ııLosTSouLıı

ııLasTSonGıı
Kullanıcı avatarı
Kivi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kivi »

IIIpashaIII yazdı:Aynı durumdan bende muzdaribim,, neden olduğunu anlayamadığım bir şelikde susturma cezası yemiş bulunmaktayım. Desteğe bu konuda cezanın nedeniyle ilgili bilgilendirilmem ve ceza itirazı ile ilgili mail attım ama nafile.. Foruma mesaj yazmak adetim olmadığı halde bir de senin konuna mesaj yazarak sesimizi duyurma ihtimali olabileceğini düşündüm. Sanıyorum ki çektiğimiz ceza yanımıza kalacak. Burdan da bir sonuç çıkacağını tahmin etmiyorum ama şansımızı denemekte fayda var. :)
:) Hayır küfür etsem hiç itiraz bile etmem şanımdandır der ilerlerim :)))
Resim
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Siz susturmayla kalmışsınız ben blok yemişim :) Dün çara fazla girmedim klan bölge vs. hiç bir yerden hakaret içerikli bir laf etmedigm halde bu gün oyuna girdigimde bloklanmış yazısı çıktı.Destege bildirdim fakat daha cevap Y O K !
Ve nedenini de bilmiyorum :!:
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
Byxjeff
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Byxjeff »

Kivi yazdı:Artık susturma cezaları neye göre veriliyor? Küfür edilmediği halde susturma cezası alınıyor. Bilelim de bunu o göre gerekeni yapalım, hiç değilse hak edene söveriz öle de susturuluyoruz böyle de hiç değilse değsin. Vallahi nasıl insanlarsınız ya siz?

Aynısı Banada geldi 2 karakterime biri sobee biri mynet ne olduğunu anlamadan desteğe yine mail yolladım 4 qün oldu TIN yok :D yinede Salla yha çemberlitaş ile belqi biraz hatadır alttan al :D :roll:
Maşuk Aşığa Aşık, Aşık Maşuğa Aşık
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Sunucuda sebepsiz yere blok alan tek ben degilim.Ark 2 gündür oyunda degilim diyor bu gün giriyor bloke.Mesaj atalı 4 saat oldu T I K Y O K . . .
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
StayAway
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen StayAway »

Merhaba,

Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.

İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.

İKV Destek Formu için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Alper ÇİÇEK

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Kivi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kivi »

Alper yazdı:Merhaba,

Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.

İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.

İKV Destek Formu için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
İtiraz etmiyorum. Serzenişte bulunuyorum!
Resim
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Kivi yazdı:Artık susturma cezaları neye göre veriliyor? Küfür edilmediği halde susturma cezası alınıyor. Bilelim de bunu o göre gerekeni yapalım, hiç değilse hak edene söveriz öle de susturuluyoruz böyle de hiç değilse değsin. Vallahi nasıl insanlarsınız ya siz?
Merhabalar..

Susturulma cezası almak için illa ki küfür etmenize gerek yoktur. Susturma cezaları kişilere hakaret, onur kırıcı sözler, argo konuşma tarzı vs. gibi durumlar içinde susturma moderasyonu uygulanabilmektedir.

TURKIYEIMPARATOR yazdı:Sunucuda sebepsiz yere blok alan tek ben degilim.Ark 2 gündür oyunda degilim diyor bu gün giriyor bloke.Mesaj atalı 4 saat oldu T I K Y O K . . .
Size 3 yönetici tarafından konu ile alakalı olarak 3 cevap verildi, Destek Ekiplerinin yoğunluğu ve şuan ki Çemberlitaş telaşı yüzünden birikmeler yaşanabilmekte ama ASLA cevapsız kalınmamaktadır.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
IIIpashaIII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IIIpashaIII »

Kivi yazdı: Hayır küfür etsem hiç itiraz bile etmem şanımdandır der ilerlerim ))
Tamamen seninle aynı fikirdeyim,, bende küfür etsem hiç itiraz bile etmem şanımdandır derim,, kivi ilerliyosa bi bildiği vardır diyerek arkana takılır seninle ilerlerim :))

Kivi yazdı: İtiraz etmiyorum. Serzenişte bulunuyorum!
"Forum yetkilisine cevap vermeye utanmıyomusun sen..!! Bide üstüne üstük serzenişte bulunuyomuş bak sen şu bastı bacağa. Burası serzenişme yerimi çocuğum,, git başka yerde serzeniş :P" gibisinden yazılarla yetkili arkadaşa "bak ben senin yanındayım" imajı versem,, onu desteklesem,, bi biskrem falan versem.. Yine kurtarmaz sanırım,, o nedenle bu mesajında da kivi'ye katılıyorum ve burda itirazda bulunmadığımızı,, gerekli itirazları bildirdiğiniz yerden beyan ettiğimizi ve bu mesajları serzenişmek için yazdığımızı söylemek isterim. :))
Epictetus

ııLosTSouLıı

ııLasTSonGıı

“Genel Sohbet” sayfasına dön