Merakla beklenen hidra geldi sağolun. sonra ne mi oldu dayanışma gitti arkadaşlık gitti küfürler ön plana çıktı hidrayı kaçıranlar mı dersin ilk ben vurucam egosumu dersin her türlü düzenbazlık hat safhada oyundan soğuduk resmen birkaç arkadaşım oyunu bıraktı saatlerce emek werip hidranın canını düşürüyoruz birileri gelip kaçırıyor sonra laf deyince suçlu biz oluyoruz yaptınız böyle bir görev çözümünüde bulun yöneticiler nefret ettik oyundan hidrayı tek grup kesebilecek konuma getirin iflis misali yanına başkası yaklaşırsa grup dışı olan kişiler ölsün hidraya savaş narasımıdır nedir o etki etmesin yapın birşeyler çözüm bulun artık yeter.
YETER...
Bu Soruna Artık Çözüm Getirin
Bu Soruna Artık Çözüm Getirin
Vardır elßet ßu Gidişin ßir Sonu.
KraLarTor
KraLarTor
Re: Bu Soruna Artık Çözüm Getirin
Destekle iletişime geç cevap gelmesin boş boş bekle yapacağın başka birşey yok.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Yada hidranın etrafında hidraya her vuranın görevi olsun
madem bütün ahali toplanıp kesiyorki hikayedede öyle hidrayı kesmeye yardım eden herkesin görevi olsun
madem bütün ahali toplanıp kesiyorki hikayedede öyle hidrayı kesmeye yardım eden herkesin görevi olsun

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
WalTRaN yazdı:Yada hidranın etrafında hidraya her vuranın görevi olsun
Merhabalar ;
Şifacılar bu görevi nasıl yapıcak sence ?
aynen bende katılıyroum asıl ana çarım benim de şifacı ve nasıl yapacaz bilemiyorum neyse allah yardımcımızdır yardım eder inş.