ZorcocuK yazdı:Selamun Aleykum Cümleten Alp Paşam Oturdu Oturacak Taşlar Az Kaldı Haa Bu Arada Gece Savaş Bir Güzeldi Baya Bir çekişmeli Geçti En Güzel Sevdigim Tarafıda Küfürsüz Geçmesi Böyle Savaşların Tekrar Başlaması Tılsımda Eski Günlere Gelinmesi Demek Benim Görüşüm Lodos Arkadaşlarada Buradan Teşekkür Ederim Güzel Savaştıkları İçin Cümleten İyi Geceler..
Aleyküm selam / Selamün aeyküm , günaydınlar.
Bak böyle güzel güzel anlatınca beni de imrendiriyorsun Sezer.
Ama , ne güzel böyle anların yaşlanması.
Devamını dilerim , her iki taraf için de ( Arz ve Lodos).
İyi forumlar , İYİ OYUNLAR...
Selamun Aleykum /As paşam Kabbersiz Dügün Olmaz İşini Halletde Senide Görelim Alp Paşam Pistlerde Evet Savaşlar Bu Aralar Güzel Oluyor Şu 3 Gün İçinde Küfürsüz Bir Şekilde Geçmesi Temennim Böyle Devam Etmesi İnşallah Eskisi Gibi Herşey Güzel Olur Tılsımada Biraz Hareket Lazım Millet Maden Para Grup Bölgesi Derken Günü Dolduruyor Başka Bişey Yok Selametle Kalın şimdilik:)
Pistlere dönmem çok zor be kardeşim.
Ama sizin iyi olmanız , oyunda her şeyin yolunda gitmesi beni mutlu ediyor.
İlerde elki bende aranıza dahil olurum.
Sizler iyi olun , mutlu olun başka bir şey istemem.
Oyun da bu zamanlar da her lşey paraya döndüğü için herkez şikayetçi oluyordu.
Demekki Tılsım zamanla güzelleşmeye başladı.
Herkese Selamlar Beyler Bayanlar Semihin Şafagı Çok Daha Tılsım Azda Olsa Eski Halini Almaya Başladı Gönül İster Eski Haline Gelmesini Ama Olacak Gibide Gözükmüyor Evet Oyunda Paradan Dolanıyorsun Biz Buda İster İstemez Biraz Can Sıkıntısı Oluyor Paşam Seni Piste Alacaz Öyle Kaçaman Bırakmak Yok Öyle :mrgreen:
As /Selamun Aleykum Bacanak Oyundaki Banneri Çökertecekti Geçen Ne Yaptında O Kadar Lodosu Topladın Başımıza Canın Çeker Ya Hacı Piste Alacaz Senide Kaçmak Yokk Vallaha Topuklarına Sıkarız Serdarla :lol: