Açıklama /b]
1) Mynet hesabımızı çaldırdık diyelim. Adam benim itemlerimi alabilmek için oyuna girmesi gerekir. Eğer car girişinde şifre istendiği takdirde, bunu da kırabilmek için epey bir zaman harcar. Bu zamandan yararlanıp hesabımızı geri alabiliriz.
2) Adam baktı şifreyi kıramadı ve cardaki itemler vs. alamadı, bu sefer de silmek isterse tekrar şifre istediği takdirde, galiba girişimlerinden vazgeçip kendi hakkıyla item kasmaya başlar.
İnşaallah önerilerimi beğenirsiniz. Desteklerinizi bekliyorum. Moderasyon ve yöneticilere de şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Saygı ve Sevgilerle
Beyazköşk
Aliçavuş/\Büyücüaliçavus/\Aliçvş/\Captainprice
İyi Eğlenceler.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
Bu tarz konuları forumda öncelikle açılıp açılmadığını kontrol edebilecek insanlarsınız. Aynı konunun yeni forum açılmasından kısa bir süre olmasına rağmen en az 5-6 kere açıldığını söyleyebilirim. Dikkat edelim bilinçli forum kullanıcıları olalım.
Açıklama /b]
1) Mynet hesabımızı çaldırdık diyelim. Adam benim itemlerimi alabilmek için oyuna girmesi gerekir. Eğer car girişinde şifre istendiği takdirde, bunu da kırabilmek için epey bir zaman harcar. Bu zamandan yararlanıp hesabımızı geri alabiliriz.
2) Adam baktı şifreyi kıramadı ve cardaki itemler vs. alamadı, bu sefer de silmek isterse tekrar şifre istediği takdirde, galiba girişimlerinden vazgeçip kendi hakkıyla item kasmaya başlar.
İnşaallah önerilerimi beğenirsiniz. Desteklerinizi bekliyorum. Moderasyon ve yöneticilere de şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Saygı ve Sevgilerle
Beyazköşk
Aliçavuş/\Büyücüaliçavus/\Aliçvş/\Captainprice
İyi Eğlenceler.
Haklısın Ali kardeşim birde imzan dikkatimi çekti eski oyunculardan ben varım ya
Strongman Strongmanxbüyü AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!