[DEV]Zwartan'ın akıbeti
[DEV]Zwartan'ın akıbeti
Geçtiğimiz senelerde hem kendini hem ismini aktif olarak duyduğumuz Zwartan'ı son zamanlarda hiç göremedim.SOBEE şirketindeki görevinden ayrıldı mı ayrılmadıysa İKV için canla başla çalışmış bir kişi oyununun ikinci plana atılmasına neden ses çıkarmıyor ? Her yönden yalnız mı bırakıldık ?
Re: [DEV]Zwartan'ın akıbeti
Zwartan domates işine girdi
Meteor bölgesindeki Bab-ı ali bölgesinde kasa var bilirsiniz hepiniz bir bahçe var orda tabelayı okuyun ''Zwartanın Domates Bahçesi'' yazısıyla karsılasıcaksınız. :lol:
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
İKV aşığı olarak bildiğim Zwartan iki kök domatese ne bu kadar emeği nede bizleri bırakıp gider 
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Geçen gün forumda online olduğunu görmüştüm. Sanırım halen göreve devam ediyor.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
Eskiden İKV 'ye çok ilgiliydi acaba SOBEE'de görevi mi değişti bunları bilgi sahibi olan bir yetkili yanıtlarsa sevinirim oyunumuzun tarihçesini yazan Zwartan Nerede 
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Zwartan Çemberlitaş dediyimiz ve hala gelmeyen grup bölgesini bize sunmak için büyük cabalar sarf ediyor zaten oyunda olmaması normal Mevlut Dinc gibi oyunu yapıyor oynamıyor testler için oyuna giriyor.İlk başta giriyordu oyuna oda etkinlik olduğunda.
Not: İlk baş dediyim oyunun daha yeni çıktığı zamanlar.
Not: İlk baş dediyim oyunun daha yeni çıktığı zamanlar.

Zwartan'ın hakkı ödenmez hakikaten umarım dediğin gibi hâlâ İKV ile ilgileniyorlardır Gazi...
Devam ediyor arkadaşlar Özgür abi görevine hatta yüksek bir mevki ile,derindeki sır tanıtım lansmanında mevlüt dinç ile beraber basın açıklaması yapmışlardı.
Ayı'mı Çok Seviyorum...