Az kaldı, az.ZaNZiBaR yazdı:Bu loncadan adam olur aga. Mareşal yapın artık sıktınız.
~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
- sonxfederal
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
actı yeşil yapraklar unal ben sana doyamadım

Meran'ın ''SoN'' Neferleri

Sevgili Aİlem... Biraz klasik mi oldu ne.
Hey siz SoNx'ler. :!: :lol:
Şakayı bir yana bırakırsak 1 senedir sizlerleyim. Çok da güzel günler yaşattınız bana size çok ama çok teşekkür ediyorum herşey için. Varlığınız bana en büyük hediyedir bunu bilin. Sizleri tanımak sizlerle konuşmak eğlenmek oyun oynamak ap ayrı bir zevk.
Fakat, artık bunun SoN'una gelmiş bulunuyorum. SoNx olduğuma asla pişman değilim yine olsa yine yaparım. :lol: Sizleri seviyorum. Unutmadan söylemeliyim.
Ailemize sahip çıkın.
SoN'suza dek :!:
Şakayı bir yana bırakırsak 1 senedir sizlerleyim. Çok da güzel günler yaşattınız bana size çok ama çok teşekkür ediyorum herşey için. Varlığınız bana en büyük hediyedir bunu bilin. Sizleri tanımak sizlerle konuşmak eğlenmek oyun oynamak ap ayrı bir zevk.
Ailemize sahip çıkın.
- Sonxcagdas
- Salgın Koruyucusu
Bızde senı sevıyoruz kardesım.Oyunu mu bıraktın.Bırakırsan doverımaNaRcHy yazdı:Sevgili Aİlem... Biraz klasik mi oldu ne.![]()
Şakayı bir yana bırakırsak 1 senedir sizlerleyim. Çok da güzel günler yaşattınız bana size çok ama çok teşekkür ediyorum herşey için. Varlığınız bana en büyük hediyedir bunu bilin. Sizleri tanımak sizlerle konuşmak eğlenmek oyun oynamak ap ayrı bir zevk.Fakat, artık bunun SoN'una gelmiş bulunuyorum. SoNx olduğuma asla pişman değilim yine olsa yine yaparım. :lol: Sizleri seviyorum. Unutmadan söylemeliyim.
Ailemize sahip çıkın.
:lol: Evet kardeşim.Sonxcagdas yazdı:Bızde senı sevıyoruz kardesım.Oyunu mu bıraktın.Bırakırsan doverımaNaRcHy yazdı:Sevgili Aİlem... Biraz klasik mi oldu ne.![]()
Şakayı bir yana bırakırsak 1 senedir sizlerleyim. Çok da güzel günler yaşattınız bana size çok ama çok teşekkür ediyorum herşey için. Varlığınız bana en büyük hediyedir bunu bilin. Sizleri tanımak sizlerle konuşmak eğlenmek oyun oynamak ap ayrı bir zevk.Fakat, artık bunun SoN'una gelmiş bulunuyorum. SoNx olduğuma asla pişman değilim yine olsa yine yaparım. :lol: Sizleri seviyorum. Unutmadan söylemeliyim.
Ailemize sahip çıkın.
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Death
oyunu bırakmana üzülenden çok bıraktığın için dövecek var Ünal hadi bakalım...aNaRcHy yazdı::lol: Evet kardeşim.Sonxcagdas yazdı:Bızde senı sevıyoruz kardesım.Oyunu mu bıraktın.Bırakırsan doverımaNaRcHy yazdı:Sevgili Aİlem... Biraz klasik mi oldu ne.![]()
Ailemize sahip çıkın.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
Canınız sağolsun kanka bu benim kendi isteğim değil.DeathxShock yazdı:oyunu bırakmana üzülenden çok bıraktığın için dövecek var Ünal hadi bakalım...aNaRcHy yazdı::lol: Evet kardeşim.Sonxcagdas yazdı:Bızde senı sevıyoruz kardesım.Oyunu mu bıraktın.Bırakırsan doverımaNaRcHy yazdı:Sevgili Aİlem... Biraz klasik mi oldu ne.![]()
Ailemize sahip çıkın.
- Sonxcagdas
- Salgın Koruyucusu
abdullah abıye sıkayet ederım.Sen oyunu bırakırsan bızde oyunu bırakırız unal
O iş yaş kardeşim diyorum ya bu benim kendi tercihim değil. SoNx sizlere emanet..Sonxcagdas yazdı:abdullah abıye sıkayet ederım.Sen oyunu bırakırsan bızde oyunu bırakırız unal