Bir kaç konuda yardıma ihtiyacım var.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Jettman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Bir kaç konuda yardıma ihtiyacım var.

Mesaj gönderen Jettman »

Merhaba arkadaşlar.Ben düzenli olarak her yaz bitince bu oyunu bırakıyorum.Banada saçma geliyo :) neden bilmem ve her yaz başlarkende tekrar başlayasın geliyo.Benim 49 lvl savascım vardı.Duydumki bazı güncelemeler gelmiş bi giriyim dedim işte silahlar felan yanıyo :) Yani bu son gelen güncellemede neler değişti , neler kolaylaştı , nelere yer verildi bi açıklarsanız sevinirim.Birde diyer konuda benim Madenci , Lokman , Sarraf bunlara yanlış vermiştim.YAni şöle Madenci 45 Lokman 30 Sarraf 20 böle saçma bişey vermiştim bunu sıfırlamak için bir paket vardı adını ve fiyatınıda buraya yazarsanız sevinirim.Şimdiden çok teşekkürederim sağolun , oyunda görüşürüz ;)
Kullanıcı avatarı
aynaEmEs
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Bir kaç konuda yardıma ihtiyacım var.

Mesaj gönderen aynaEmEs »

Jettman yazdı:Merhaba arkadaşlar.Ben düzenli olarak her yaz bitince bu oyunu bırakıyorum.Banada saçma geliyo :) neden bilmem ve her yaz başlarkende tekrar başlayasın geliyo.Benim 49 lvl savascım vardı.Duydumki bazı güncelemeler gelmiş bi giriyim dedim işte silahlar felan yanıyo :) Yani bu son gelen güncellemede neler değişti , neler kolaylaştı , nelere yer verildi bi açıklarsanız sevinirim.Birde diyer konuda benim Madenci , Lokman , Sarraf bunlara yanlış vermiştim.YAni şöle Madenci 45 Lokman 30 Sarraf 20 böle saçma bişey vermiştim bunu sıfırlamak için bir paket vardı adını ve fiyatınıda buraya yazarsanız sevinirim.Şimdiden çok teşekkürederim sağolun , oyunda görüşürüz ;)

Yani bu son gelen güncellemede neler değişti ?

Son gelen güncelleme ile, İkv oyunu artık bir dükkana sahip oldu, maden, lokman, sarraf gibi materyal malzemelerin değerli olan maddelerinin çıkma olasılığını artırmak için.
Migrat, sığınak gibi bölgelerdeki BOSS yaratıklardan (kenan-junon. Genellikle şaheser düşer bu ikiliden.Az ihtimalle de olsa nadide (mor efsun) çıkabilir)
Bu düşen şaheser, nadide vs. eşyaların sana düşme olasılığını, ve sana düşen eşyanın daha değerli olma şansını
( örneğin: nadide düşücekse şaheser düşmesi için alırsın.) artırmak için dükkanda
Migrat yağma artırıcı, Sığınak yağma artırıcı gibi özellikler bulunmakta. Bunların %30-%60 (şans derecesi artırmak) gibi çeşitleride bulunmakta.

Seninde söylediğin gibi, Elimizdeki silahlar artık çift kat hasara sahip olabilmekte. (parlamakta da diyebiliriz) ;)

Örneğin : Ecel getiren : (atıyorum) 444 hasara sahip
3,800 kritiğe sahip.
10.400 saldırı oranına sahip.

Yeni gelen güncelleme paketi ile. Elindeki eşyanın hasarını iki katına çıkarabilirsin. (yanlızca elindeki silahı)
örneğin : (^) Ecel getiren : (atıyorum) 444+444 hasar.
3,800 + 3,800 (bunda yanlışlık olabilir ama bu tür birşey :)
10.400 + 10.400...
Eğer bir silahına, silah yükseltme aldıysan (^) başında bu şekilde bir ifade olacaktır. :)
Not : Bu ürünler aldığın andan itibaren değil. Sabah güncellemesinden itibaren aktif olur.Silahının sadece hasarını değil. direnç özelliğinide ekleyebilirsin.
neler kolaylaştı ?

Şöyle ki : Büyücü kesmek kolaylaştı :) Ws lerin süreleri kısaldı (daha çok vurulduğu için daha çabuk ölüm ;) ) savaşlar daha bir acımasız şekilde :) Kesilen yaratıklar daha rahat kesilmekte tahmin edilebileceği gibi.

Maden çekme işinde kimileri memnun kimileri şikayetçi. Ben almadığım için bu konuda pek yorum yapmıyacağım kısaca özet geçeyim...

Her çektiğin madenden çift çanta çıkmakta (artırıcı aldığın madene göre değişir) bir yerine iki kere çekmiş oluyorsun.
nelere yer verildi ?

Bu soruna pek yanıt bulamıyorum tam olarak neyi kastettiğini bilmediğim için. Şöyle diyeyim.

İsim değiştirme paketi geldi. ( İsmin : Yunusbjk ise, yUnUsBJK , şeklinde vs vs... yapabilirsin.

Yeni yeteneklere yer verildi.

Örneğin. Savaşçıya : Boz ayı ( çok güçlü bi yapıya sahip. Kanatması durmayan (belirli bir süresi var. Kendi çabalarınla durdurman malesefki mümkün değil). Aynı zamanda aşırı kudret kaybına yol açan bir kanatma etkisine sahip. Büyücüyü kanatması ile öldürebilmekte. :) )

Büyücüye : Tesla gözcü. ( Gördüğüm kadarı ile havada uçan bayağı hareketli düşmanını kovalayan bir cisim ) :)

Şifacı : İyi günün dostu.. Kötü günün kurtarıcısı... SİVAS kangalı :lol: ( Normal bildiğin kangal, üzerinde zırh bulunmakta. Enerjisi ve hasarı diğer şifacı yaratıklarına göre daha yüksek. :) :)
Birde diyer konuda benim Madenci , Lokman , Sarraf bunlara yanlış vermiştim.YAni şöle Madenci 45 Lokman 30 Sarraf 20 böle saçma bişey vermiştim bunu sıfırlamak için bir paket vardı adını ve fiyatınıda buraya yazarsanız sevinirim

Maden puanların dağınık şekilde ise. İKV Derindeki sır kutusu alabilirsin
( ismi yanlış olabilir. Yalnız hâlâ satılıyormu bilmiyorum.)
30 tl fiyatı içeriğinde bir adet İKV CD'si. İçindeki kod da üç aylık plus paket + isim değiştirme . Bulunmakta.

İyi forumlar... :) Çalınan çarım dolayısıyla oyuna pek girmemekteyim. Sancak sunucusundayım. Her hangi bir durumda özel mesaj yolu ile ulaşabilirsin.
NefeRxYuNiS- NefeRxeMeSs-NefeRxAffeTMeZ
ResimResimResimResimResim
Sultanahmet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Sultanahmet »

õncelikle merhaba oyuna yeniden hosgeldin .
Oyundaki son guncelleme ile AKCE SISTEMI gelmis bulunmakta.TL ile akce satin alarak silahinin hasarini yukseltebilir,lokman/sarraf/madenci icin sans arttirici alabilir,tesla kureni tesla gozcu yapabilir,çagri yetenegini sivas kangali yapabilir,kanatma yetenegini boz ayi yapabilir,migrat/siginaktan madalya dusurmekten biktiysan sans arttirici satin alabilirsin.Akce ile ilgili kafani karistiran her sorunun cevabini http://www.istanbuloyun.com'a girip DUKKAN bolumunden ogrenebilirsin. Madenci sarraf gibi toplama puanini sifirlamak icinse Misir carsisindaki makineyi kullanabilirsin ama makineyi kullanmak icin Hesabina en az 1 kere ikv ozel surum KUTU yuklemis olman gereklidir. Iyi oyunlar..
Resim
Kullanıcı avatarı
RoneeY
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RoneeY »

Jettman yazdı:Merhaba arkadaşlar.Ben düzenli olarak her yaz bitince bu oyunu bırakıyorum.Banada saçma geliyo :) neden bilmem ve her yaz başlarkende tekrar başlayasın geliyo.Benim 49 lvl savascım vardı.Duydumki bazı güncelemeler gelmiş bi giriyim dedim işte silahlar felan yanıyo :) Yani bu son gelen güncellemede neler değişti , neler kolaylaştı , nelere yer verildi bi açıklarsanız sevinirim.Birde diyer konuda benim Madenci , Lokman , Sarraf bunlara yanlış vermiştim.YAni şöle Madenci 45 Lokman 30 Sarraf 20 böle saçma bişey vermiştim bunu sıfırlamak için bir paket vardı adını ve fiyatınıda buraya yazarsanız sevinirim.Şimdiden çok teşekkürederim sağolun , oyunda görüşürüz ;)
Merhabalar..

Öncelikle sana gelen güncellemeleri özet geçeyim .. ;

1-) 27 Şubat 2011 = İKV Dükkan açıldı!
Birbirinden güzel ürünleri bulabileceğimiz tek adres..!
Daha fazla bilgi için ;
Tıkla..!

2-) 25 Mart 2011 = Yeni Gözlükler, Şan ve Klan Parası Arttırıcılar raflarda!

Bu güncelleme ile tüccarlara yeni gözlükler eklenmiş Dükkanda satılan Şan ve Klan Parası Arttırıcılar ile daha rahat rütbe atlanması kolaylaştırılmıştır..

Daha fazla bilgi için ; Tıkla..!

3-) 10 Mart 2011 =Karakter Transfer Dükkanda !

Daha önce sınırlı sayıda gerçekleştirebildiğimiz karakter aktarımları ''İkv Dükkan'' sayesinde her aktarımda 295 Akçe ile sınırsız sayıda aktarmamıza olanak sağlanmıştır..
Daha fazla bilgi için ;
Tıkla..!

4-) 30 Mart 2011 = Yeni! Sadık yoldaşlar efendilerini bekliyor

Şifacılara ve büyücülere yönelik olan bu güncelleme ile şifacı ve büyücülere yeni yoldaşlar verilmiştir..
Daha fazla bilgi için ;
Tıkla..!

5-) 15 Nisan 2011 = Savaşçılara yeni yetenek!

Savaşçılara yönelik olan bu güncelleme ile savaşçılara yeni yetenek getirilmiştir..
Daha fazla bilgi için ;
Tıkla..!

6-) 4 Mayıs 2011 = Sonunda! Sunucular Arası Karakter Transfer
Karakterlerimizi bu güncelleme ile sunucudan sunucuya taşıyabiliriz.
Daha fazla bilgi için ;
Tıkla..!

7-) 11 Mayıs 2011 = Karakter Adı Değiştirme Dükkan'da!
Daha önce ismini değiştiremediğimiz karakterlerimizin ismini bu güncelleme ile rahatça değiştirebiliyoruz..
Daha fazla bilgi için ;
Tıkla..!

Silah yükseltmeyi sormuşsun .
Bu konuda ayrıntılı bilgi sahibi olmak istersen ; Tıkla..!

Ayrıca Üretim ve toplama puanlarını artık sıfırlayabiliyoruz.
Tek yapmamız gereken İkv Özel Sürüm Kutu yüklememiz.

Kutuyu almak için ; Tıkla..!

İyi forumlar..
Resim

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön