Sunuculara erişim ve lag hakkında...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sunuculara erişim ve lag hakkında...

Mesaj gönderen melodrama44 »

Yaz geliyor çoğunluk hevesle oyuna geliyor soğuyup gidiyor ama o arada kutusunu almış oluyor kar kimin karı zarar kimin zararı.
keşke

1 temmuz 2012.
Dismotixxxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Dismotixxxx »

Anlayış falan yok lan bune böle oyun oynaya giriyoruz eziyet çekiyoruz!!!Ya adam gibi yapın işinizi yada hiç yapmayın bune lan böle ..!Hangi oyunda böle eziyet var!Olsa bile 5 dk içinde gideriliyor :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Baktım birden yoğunluk azaldı dedim oyuna girişler açıldı sanırım ama Meran Sunucu'su hala kapalıydı.Diğer sunucuları bi deniyeyim dedim sonuç ise fiyasko ... Meran ve Kuklacı Sunucuları hariç diğer tüm sunuculara girişler var.Bu sorun geçen senede aynıydı bu senede aynı.Diğer sunucuların oyuna girişi olduğu halde , bizim oyuna girememe nedenimiz ne olabilir gerçekten merak ediyorum.Biri doğru düzgün bir açıklama yapar umarım ...

İyi forumlar ...
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
reaLxserto
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen reaLxserto »

Kuklacıya niye girmiyo ya
Resim

Faça(49)
Kullanıcı avatarı
ottomanxwarrior
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ottomanxwarrior »

3 aylık plus süreme eklensin burda giden saatlar :D
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK

http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
bfyildirim
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bfyildirim »

İkv İyice Küçüldü Eskiden Çok Kalabalık Yazardı Şimdi Kimse Olmasa Bile Kalabalık Yazıyor Göz Boyanıyor, Eskiden Plus İle Plussuz Arasında Küçük Farklar Vardı Şimdi Tamamen Paraya Döküldü Oyun Bu Yüzden Oyuncu Sayısı Azaldı. Kullandıkları Actor Oyun Motorunu Geliştirmeleri Lazım Ayrıca Bazı Bilgisayarların Oyunu Çalıştırması Garanti Olduğu Halde Ekran Kartı Eski Diye Çalıştırmıyor. Oyunu Biraz Daha Hızlandırmaları Lazım Çok Hantal Diğer MMOG Oyunlara Göre. Ayrıca Görevleri Bidaha Gözden Geçirmeliler Level Atlamak Biraz Daha Kolaylaşmalı.Görevler Saçma Olmamalı Oyalama Görevler Çok Fazla.Ayrıca Çemberli Taşta Level Sayısı Artmayacakmış Bu Sorunda Dediğim Gibi Oyun Motorundan Kaynaklanıyor.Süpercan Gelmesiyle kv Gelişmesi Durdu Denilecek Kadar Azaldı. Dedim Ya Artık Sobee Para İçin Çalışıyor.İkv Kullanıcılarına Söyleyeceğim Yavaş Yavaş İkv Ölüyor Buna Ancak Sobee Studyoları Dur Diyebilir Reklamlar Vererek Oyuncu Çekmelisiniz. Oyuna Paketler Getirerek Büyütebilirsiniz. Biz Artık Eski İkvyi İstiyoruz Sorunsuz İkvyi.
Kullanıcı avatarı
reaLxserto
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen reaLxserto »

bfyildirim yazdı:İkv İyice Küçüldü Eskiden Çok Kalabalık Yazardı Şimdi Kimse Olmasa Bile Kalabalık Yazıyor Göz Boyanıyor, Eskiden Plus İle Plussuz Arasında Küçük Farklar Vardı Şimdi Tamamen Paraya Döküldü Oyun Bu Yüzden Oyuncu Sayısı Azaldı. Kullandıkları Actor Oyun Motorunu Geliştirmeleri Lazım Ayrıca Bazı Bilgisayarların Oyunu Çalıştırması Garanti Olduğu Halde Ekran Kartı Eski Diye Çalıştırmıyor. Oyunu Biraz Daha Hızlandırmaları Lazım Çok Hantal Diğer MMOG Oyunlara Göre. Ayrıca Görevleri Bidaha Gözden Geçirmeliler Level Atlamak Biraz Daha Kolaylaşmalı.Görevler Saçma Olmamalı Oyalama Görevler Çok Fazla.Ayrıca Çemberli Taşta Level Sayısı Artmayacakmış Bu Sorunda Dediğim Gibi Oyun Motorundan Kaynaklanıyor.Süpercan Gelmesiyle kv Gelişmesi Durdu Denilecek Kadar Azaldı. Dedim Ya Artık Sobee Para İçin Çalışıyor.İkv Kullanıcılarına Söyleyeceğim Yavaş Yavaş İkv Ölüyor Buna Ancak Sobee Studyoları Dur Diyebilir Reklamlar Vererek Oyuncu Çekmelisiniz. Oyuna Paketler Getirerek Büyütebilirsiniz. Biz Artık Eski İkvyi İstiyoruz Sorunsuz İkvyi.
Resim

Faça(49)
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Meran Sunucusu AçıLmıştır.BiLginize ..
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen benzombi01 »

arkadaşlar her oyunda lag olur evet lag çok olabilir ama çemberlitaş yüzünden laglar çoğalacak çünkü sobee de yapılan en küçük hata oyuna kat ka yansır bunu bilin.
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

3 senedir anca mı farkettiniz lag sorununu :D
sırf bu yüzden girmiyorum oyuna adım adım gidiyoruz oyunda
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön