Sunuculara erişim ve lag hakkında...
- melodrama44
 - Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
 - Klan: Arzın Çocukları

Re: Sunuculara erişim ve lag hakkında...
 Yaz geliyor çoğunluk hevesle oyuna geliyor soğuyup gidiyor ama o arada kutusunu almış oluyor kar kimin karı zarar kimin zararı.

keşke
1 temmuz 2012.

1 temmuz 2012.
- 
				Dismotixxxx
 - Cin Avcısı

Anlayış falan yok lan bune böle oyun oynaya giriyoruz eziyet çekiyoruz!!!Ya adam gibi yapın işinizi yada hiç yapmayın bune lan böle ..!Hangi oyunda böle eziyet var!Olsa bile 5 dk içinde gideriliyor  :evil:  :evil:

- ikvoyuncusu2008
 - Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü

Baktım birden yoğunluk azaldı dedim oyuna girişler açıldı sanırım ama Meran Sunucu'su hala kapalıydı.Diğer sunucuları bi deniyeyim dedim sonuç ise fiyasko ... Meran ve Kuklacı Sunucuları hariç diğer tüm sunuculara girişler var.Bu sorun geçen senede aynıydı bu senede aynı.Diğer sunucuların oyuna girişi olduğu halde , bizim oyuna girememe nedenimiz ne olabilir gerçekten merak ediyorum.Biri doğru düzgün bir açıklama yapar umarım ...
İyi forumlar ...

İyi forumlar ...
[YaLNıZSavaŞÇII]
- reaLxserto
 - Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım

- ottomanxwarrior
 - Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
 - Klan: Lodos

3 aylık plus süreme eklensin burda giden saatlar 

Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780

Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
- 
				bfyildirim
 - Acemi Savaşçı

- Sunucu: Meran
 - Klan: Lodos

İkv İyice Küçüldü Eskiden Çok Kalabalık Yazardı Şimdi Kimse Olmasa Bile Kalabalık Yazıyor Göz Boyanıyor, Eskiden Plus İle Plussuz Arasında Küçük Farklar Vardı Şimdi Tamamen Paraya Döküldü Oyun Bu Yüzden Oyuncu Sayısı Azaldı. Kullandıkları Actor  Oyun Motorunu Geliştirmeleri Lazım Ayrıca Bazı Bilgisayarların Oyunu Çalıştırması Garanti Olduğu Halde Ekran Kartı Eski Diye Çalıştırmıyor. Oyunu Biraz Daha Hızlandırmaları Lazım Çok Hantal Diğer MMOG Oyunlara Göre. Ayrıca Görevleri Bidaha Gözden Geçirmeliler Level Atlamak Biraz Daha Kolaylaşmalı.Görevler Saçma Olmamalı Oyalama Görevler Çok Fazla.Ayrıca Çemberli Taşta Level Sayısı Artmayacakmış Bu Sorunda Dediğim Gibi Oyun Motorundan Kaynaklanıyor.Süpercan Gelmesiyle kv Gelişmesi Durdu Denilecek Kadar Azaldı. Dedim Ya Artık Sobee Para İçin Çalışıyor.İkv Kullanıcılarına Söyleyeceğim Yavaş Yavaş İkv Ölüyor Buna Ancak Sobee Studyoları Dur Diyebilir Reklamlar Vererek Oyuncu Çekmelisiniz. Oyuna Paketler Getirerek Büyütebilirsiniz. Biz Artık Eski İkvyi İstiyoruz Sorunsuz İkvyi.

- reaLxserto
 - Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım

bfyildirim yazdı:İkv İyice Küçüldü Eskiden Çok Kalabalık Yazardı Şimdi Kimse Olmasa Bile Kalabalık Yazıyor Göz Boyanıyor, Eskiden Plus İle Plussuz Arasında Küçük Farklar Vardı Şimdi Tamamen Paraya Döküldü Oyun Bu Yüzden Oyuncu Sayısı Azaldı. Kullandıkları Actor Oyun Motorunu Geliştirmeleri Lazım Ayrıca Bazı Bilgisayarların Oyunu Çalıştırması Garanti Olduğu Halde Ekran Kartı Eski Diye Çalıştırmıyor. Oyunu Biraz Daha Hızlandırmaları Lazım Çok Hantal Diğer MMOG Oyunlara Göre. Ayrıca Görevleri Bidaha Gözden Geçirmeliler Level Atlamak Biraz Daha Kolaylaşmalı.Görevler Saçma Olmamalı Oyalama Görevler Çok Fazla.Ayrıca Çemberli Taşta Level Sayısı Artmayacakmış Bu Sorunda Dediğim Gibi Oyun Motorundan Kaynaklanıyor.Süpercan Gelmesiyle kv Gelişmesi Durdu Denilecek Kadar Azaldı. Dedim Ya Artık Sobee Para İçin Çalışıyor.İkv Kullanıcılarına Söyleyeceğim Yavaş Yavaş İkv Ölüyor Buna Ancak Sobee Studyoları Dur Diyebilir Reklamlar Vererek Oyuncu Çekmelisiniz. Oyuna Paketler Getirerek Büyütebilirsiniz. Biz Artık Eski İkvyi İstiyoruz Sorunsuz İkvyi.

Faça(49)
- ikvoyuncusu2008
 - Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü

- benzombi01
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk

arkadaşlar her oyunda lag olur evet lag çok olabilir ama çemberlitaş yüzünden laglar çoğalacak çünkü sobee de yapılan en küçük hata oyuna kat ka yansır bunu bilin.

- Melankolik
 - Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Sancak
 - Lonca: Rulers Ofthe World

3 senedir anca mı farkettiniz lag sorununu 
sırf bu yüzden girmiyorum oyuna adım adım gidiyoruz oyunda

sırf bu yüzden girmiyorum oyuna adım adım gidiyoruz oyunda
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem