Kısaca. (XşifaXX)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Drowxwinks
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Kısaca. (XşifaXX)

Mesaj gönderen Drowxwinks »

XbuyuXX Ve 3 5 qün Önce ALdıqım GökxBLoNNy CaRLaRıyLa Uzaktan Yakından ALakam KaLmamıstıR Su An İçin Şahsıma Ait KaRakteR Sadece XşifaXX TİR..İyi FoRumLaR..
XşifaXX
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
Kullanıcı avatarı
Drowxwinks
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Kısaca. (XşifaXX)

Ceho KaRdesm Yandaki TaRih Kısmına BakaRsan Kaç qün Önce CaRLaRLa ALakam KaLmadıqını ÖqRenebiLiRsin 3 Seneyi Aşkın Bi SüRediR Bu Sunucudayım Bu SüRe ZaRfında Ufacıkta QLsa Bi YakınLıqımız QLmadı Ve Ben yinede Sana İyi NiyetLe YakLastım AdResimi buRda QRtaLıqa Yayman Hosuma qiTmedi İyi ForumLaR. . .
XşifaXX
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ceho55 »

Drowxwinks yazdı:Ceho KaRdesm Yandaki TaRih Kısmına BakaRsan Kaç qün Önce CaRLaRLa ALakam KaLmadıqını ÖqRenebiLiRsin 3 Seneyi Aşkın Bi SüRediR Bu Sunucudayım Bu SüRe ZaRfında Ufacıkta QLsa Bi YakınLıqımız QLmadı Ve Ben yinede Sana İyi NiyetLe YakLastım AdResimi buRda QRtaLıqa Yayman Hosuma qiTmedi İyi ForumLaR. . .

Ben sunucunun ilk açıldığı günden bu yana burdayım o çalınıpda geri aldığım ceho çarıyla sizlerin ne alakası var bende anlamadım 2 senenin üzerine oyuna girdiğimde bana '' ? '' yapan gökxbyonnly çarındaki arkadaş kim ise o bu sorunun cevabını bildiğinden eminim .
Olayı tekrar anlatayım 2 senenin üzerine oyuna ilk defa giriyorum daha ''sa'' bile yazmadan bana '' ? '' yazıyor,yanyana değiliz birbirimizi görmüyoruz bişeyde yazmadım ki yanlışlıkla bana böyle bişe yazsın sorular sormaya başladığımızda hiç cevap vermiyor '' ümitten aldım çarı '' diyor . Biz ümiti sormuyoruz Ceho çarına kimin girmesini bekliyorduki '' ? '' yazıyor
Adres konusuna gelince çay içmeye davet ettin akşam 8 gibi oyundamısın dediğimde evet dedin akşam saat 8-9 arası viranşehirden bi kardeşim söylediğin mahalleye geldi beni aradı nerde kimdir diye sordu bilmiyorum sen nerdesin dedim komser şakir caddesinde bi cafeye bakınıyorum ama kimdir nedir bilmiyorum dedi oyuna girdim sana ulaşabilmek için yoktun yazdım o kadar cevapda gelmedi ordaki kardeşlerimizide boşa bekletmiş oralarda oyalamış olduk sana ulaşabilmek için uğaştım olmadı .
Bu gün nusret ve ahmet denilen arkadaşlarlada bi sohbetimiz oldu gerekeni konuştuk dünkü gelen kardeşimin pazartesiye kadar gelme şansı yok ama pazartesinden sonra inş. geliceklerdir , nusret ,ahmet xxşifaxx ile konuş diyorlar sen ahmetle ahmet nusretle yani çok karışık bir durum ama çözülecek inş.
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Kullanıcı avatarı
Drowxwinks
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Ben Seni Çay İçmeye DaweT Ettim DoqRu qeL Ben Sizi qöRüştüRcem Sakin KafayLa Konusun Dedim Ama o qün Saat 9 qibi Anca qiRebiLdim Qyna Vede KaRakteRim SustuRuLma Cezasını ÇaRptıRıLmıstı . . . Ben Sana AdResimi WeRiRken Sen Dedinki Bizim ARkadasLaR URfayı Az Cok BiLiR Bende Dedim Tmm BuyRun qeLsinLeR KonusaLm Bi , Ama Sen İse qeLip BuRda AdResimi QRtaLıqa Yaymısın yeRimde QLsan Hoş KaRşiLiyabiLiRmiydin ?
XşifaXX
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
Nusret6306
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Nusret6306 »

evet bencede adresimizi burda ortalıqa yayman hiç hoş bişe deil ayrıca biz senle konustuk gelip burda bizi maymuna cewirmen için deil sorunu çözmek için sennle adam gibi konustuk cocukça şeyler yapmasan sewinmiş oluruz

GökxByoNNLy Ve XbuyuXX Carlarının sedatla alakası kalmamıstır carlarda bundan böyle ben ve ahmet bulunacaqız
Nusret6306
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

İnş arkadaşın bize ulaşabilir forumdaymış oyndaymış olay çözülmez yüz yüze konuşsak daha iyi olur

GökxByoNNLy AND XbuyuXX
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ceho55 »

Nusret6306 yazdı:İnş arkadaşın bize ulaşabilir forumdaymış oyndaymış olay çözülmez yüz yüze konuşsak daha iyi olur

GökxByoNNLy AND XbuyuXX
Güzel kardeşim adresinizi falan yaydığım yok , arkadaş hafta sonu merkezde olamicak viranşehirde kendisi ama inş. hafta içi geldiğinde oturulur konuşulur sorun yok.
Rowxayarsız / Ceho
Nusret6306
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

sorun yok ark inş ulaşır bize

GökxByoNNLy and XbuyuXX
Kullanıcı avatarı
Drowxwinks
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

KaRdesm Madem AdResimi FeLan Yaydıqın Yoqda Ne Diye qeLip BuRda Yazıosun URfaLı BiLmem Ne Senn Bu Yaptıqını Baska AnLam WeRebiLiRmisin ?
XşifaXX
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ceho55 »

Drowxwinks yazdı:KaRdesm Madem AdResimi FeLan Yaydıqın Yoqda Ne Diye qeLip BuRda Yazıosun URfaLı BiLmem Ne Senn Bu Yaptıqını Baska AnLam WeRebiLiRmisin ?
oyundada konuştuk nasılsa ne konuştuysak aynen odur, boşa burda uzatmanın anlamı yok ,
Rowxayarsız / Ceho

“Genel Sohbet” sayfasına dön