Yaw banlatmadan inceden inceden dokundurmayı hiç bilmiyorsunuz :mrgreen:
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Atakan su avatar resmını hıc sevmıyorum degıs onu ben gıcık oldummu nasıl oluyor bılıyorsun:D neee styller baska bır oyunamı sardı nee ıkv yalanmı oldu hadı ordan saka maka rutbe atlıcam dıye kafayı yedım ha su combatda aksama buyuk mac var ona gore enese sinip verdıkmı tamamdır zaten:D yanlız bız boyle devam edersek ben bu loncanın kepenklerını kapatırım :twisted: umut senıde beklıyoruz yenı oyunumuza bırak balık tutmayı balıkcılıktan kım zengın olmus almısın altına bır lama o yer senın bu yer benım gezıyosun zaten :lol:
Stylxkcalb yazdı:Atakan su avatar resmını hıc sevmıyorum degıs onu ben gıcık oldummu nasıl oluyor bılıyorsun:D neee styller baska bır oyunamı sardı nee ıkv yalanmı oldu hadı ordan saka maka rutbe atlıcam dıye kafayı yedım ha su combatda aksama buyuk mac var ona gore enese sinip verdıkmı tamamdır zaten:D yanlız bız boyle devam edersek ben bu loncanın kepenklerını kapatırım :twisted: umut senıde beklıyoruz yenı oyunumuza bırak balık tutmayı balıkcılıktan kım zengın olmus almısın altına bır lama o yer senın bu yer benım gezıyosun zaten :lol:
Aga Lord British ile Lord Blackthor arasında yıllardır yaşayan savaşa son vermek adına biz işçiler, çiftçiler vs. olarak ayaklanma peşindeyiz Foverer RP :lol:
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!