YETER ARTIK NASIL GM SİNİZ BE
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
YETER ARTIK NASIL GM SİNİZ BE
ARKADAŞLAR BEN SUSUTURLMUŞTUM VE SÜREKLKİ CEZA MESAJI GELİYOR NE ZAMAN SUSTURULMA KALKACAK OLSA MESAJ GELİYOR 2GÜN DAHA EKLENİYOR NASIL SUSUTRULMUŞKEN KÜFÜR EDEYİM BU NE REZİLLİK BE!!
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
Re: YETER ARTIK NASIL GM SİNİZ BE
sana inat kardeşim bir sorun mu var batıyormu benim bırakıp bırakmamamMORDuMan yazdı:oyunu bırakdı güya ahahahaha ya bi git kurtulamadık
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
aynısı sana yapılsa kuyruğuna basılmış gibi naılda bağrırsın
merak etme yapamaz kimse bana bişi yapsada her dakka oyunu bıraıyorum bırakmıyırum gibsinden konular açmam

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
sen konu açmazsın direk ohh be artık oyundada banlıyım giremiyorum şimdi dert olmadan sohbet ederim dersin bak burdada sohbete çevirmeye çalışıyon sus lan.!!!
bak arkadaşım sen neden bnm her yorumumun arkasında bitiyosun bnmle ilgili konular açıp saçma saçma içerik oluşturuyosun ayrıca ben oyuna 3 aydan uzun süredir giremiyorum bu gidişlede girmicem oyunu snn gibi gereksiz ve kişiliksiz herifler etkisi altına almış arkadaşlarla karar alıp başka sunucuya gdicez sanırım ama forumda bırakmam peşinizi haberiniz olsunStrongxsifa yazdı:sen konu açmazsın direk ohh be artık oyundada banlıyım giremiyorum şimdi dert olmadan sohbet ederim dersin bak burdada sohbete çevirmeye çalışıyon sus lan.!!!

- destanxteam
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
Gmler Seni sevmiyodur ondan Çok Cıvıksın diye Bide Çpk p!!!İçlik Yapysundur ondan Sahsen ben senden nefret ediyorum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
car satılır oyunda /f Destanxleophar
nefret etmen forumdan hakaret etmen için bi neden değil özür dilersen sevinirim arkadaşdandestanxteam yazdı:Gmler Seni sevmiyodur ondan Çok Cıvıksın diye Bide Çpk p!!!İçlik Yapysundur ondan Sahsen ben senden nefret ediyorum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pano uyarısı yayınlandı
Tarih: 16 Oca 2010 21:59
Kimden: KIZILBEY
Kime: handryes
Alttaki mesaj size pano yöneticisi veya bölüm yetkilisi tarafından gönderilmiş bir uyarıdır. Bu, tarafınızca yazılan iletiye gelen bir uyarıdır: viewtopic.php?f=28&p=50063#p50063Forum içerisinde yazılarınıza ve ima becerinize hayran kalmamak mümkün değil!... Sizi bu üslubuzdan dolayı bir daha yapmamak üzere uyarıyorum. Aksi ve tekrarı durumunda ceza uygulanacaktır, bilginize.
bana bu şekilde msj atılmış xD koptum yaf
TskxsubaY-KarabayırlıXSerisi-Turklord-Lordxmagic-Lordmagic-Romanticxboy-Romanticboys-AlmunyamXSerisi-Kevınnash-Fark VaR....
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...