Arkadaşlar fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum ''Yeni gelecek olan Çemberlitaş paketi ile yönetimin bazı bug lar ve hatalar ortan kaldırması lazım bunlar;
1*Oyun'dan çık seçeneğine tıkladığımızda 10 saniye saymalı.Kişin yetenek kullanması veya atack kullandığında çıkış'ın iptal edilmesi gerekmektedir.Nedenmi?
a-X Klanından bir arkadaşımız Y Klanından bir arkadaşımızı görüyor ve kesmeye tam kalkerken Y loncasındaki arkadaşımız kutup'u açıyor ve çıkıyor X Klanındaki arkadaşımız -Gitti 100 kp :lol:
b-Biliyorsunuzki oyunumuzda naylon kp kasımı var(Ben'de aaz bişiy naylon kasmışş olabilirim :roll: )10 saniye saydığında kp kasımı birazda olsa gecikir ve naylon kp kasanlar kasmaktan soğuyabilir 10 saniyede 2 kere çık gir yapanları tanıyorum ben
2*Sığınaklarda Baş fedai tam duvarın içinden geçerken zihin atılırsa duvarın içinde kalıyor hiç çıkamıyor ve rahatça
kesilebiliyor(Sanırsam bunu çoğunuz bilmiyodunuz
3*SavaşVSSavaşçı vs yaptığında 2 si de depar açıyor ve üstüne gidince biri sert vuruş yapıyo nası oluyo sonra bi bakıyo oyun sanki 3 sn geri sarmışçasına bir den geri den ilerlemeye başlıyor(Bu hatayı pek anlatamadım ama anladınızsiz).
4*Haraket halinde eşya değiştirilmemeli değiştirdiğimizde görüntü kirliliği ortaya çıkıyor misal elimde hiç bir silah yükken koşmaya başlayınca ashabı elime alıyorum ve ashap karakterimin yüzüne çarpıyor
5*Grubdan at seçeneğine tıkladığımızda *X kişisine grubdan atmak istediğinizden eminmisiniz yazı yazsa ne kadar güzel olur okadar saatimiz boşa gitmemiş olur.(Beni junondan atan arkadaşıma burdan selam gönderiyorum)
6*Eşyayı işportacıya sattığımızda 'X eşyasını satmak istermisiniz yazısı geliyor tam bu yazının üstüne biri grub davet atıyor ve eşya çantada kalıyor ne satılmış oluyor ne de var gibi gözüküyor.
7* X kişi budaksız abanoz çekiyor Y kişi X kişinin hızına yetişemediği için X kişiyi öldürme planı kuruyor ve Gümüş akrep ve Bronz akrepi çekip alt f4 çekiyor(Bunu bana yapanların kulakları çınlasın) ve X kişisi yerde çeken kişi oyundan çıktığında canavarlar geldiği gibi geri dönmeli.
8*Düşüneni araya alıp kesicez.X kişi ile Y kişi araya alıyor ilk vuranda J kişi J kişi oyundan düştüğünde veya öldüğün de canavara tıkladığımzda skill atmaya çalışıyor ama ilk vuran J kişi öldüğünen/düştüğünden Hedef seçmelisiniz/Hedef seçmelisiniz diyor ve X kişisi ölüyor bu PvP lerdede oluyor(Çok kp kaybettim bu bug yüzünden
9*Son olarak yönetim den bi isteğim var Çemberli taş geldiğinde oyunu geri sarmayın(Migrat,Sığınaklar'dada böyle demişdik oyun geri sarmıştı içtiğim 8 iksir 2 kere geri gelmişti çok sevinmiştik ozaman daha da değerliydi iksirler tabi :ugeek:
Yazının hepsini okuyanlara teşekkür ederim konuya bidaha cevap yazmıcam söylemek isterim(Tartışma çıkmaması açısından.) Gelecek olan yeni bölgede herkeze bol şans.