Strongxşifadan Fıkralar..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

Strongxşifadan Fıkralar..

Mesaj gönderen Strongxsifa »

öncelikle farklı kaynaklardan araştırıp derlediğimi söylemeliyim

Kocası kadına;"Aşkım yemek yapmasını ögrende aşcıyı çıkaralım işten" der. Buna sinirlenen kadın da "Sende sevişmesini ögrende şoför İsmail' işten çıkaralım" der

temel ile dursun küsmüşler.dursun köpeği ile geziyormuş.temel demişki ha bu eşekle ne gezersin dursun demişki bu eşek değil köpek temel sonra demişki ben sana demiyorum köpeğe diyorum...

Dört arkadas barda muhabbete dalmistir. Içlerinden biri tuvalete gider. Üç arkadas sohbetlerine devam ederler.
Birinci adam oglundan söz eder, "Benim oglan araba yikamakla ise basladi. Bir baltaya sap olamayacagindan korkuyordum ama bir gün arabasini yikadigi adamlardan biri ona is teklif etmis. Sonra iyi bir araba saticisi oldu. Hatta o kadar iyi para kazandi ki geçenlerde bir arkadasinin dogum gününde ona Mercedes aldi !"
Ikinci adam da mevzuya girer, "Benim oglum da biraz problemliydi. Büyük bir emlak sirketinde çalisirken inanilmaz bir is kapti ve ondan sonra ilerledi acayip zengin oldu. Çalistigi sirketi de satin aldi. Bir arkadasinin dogum gününde ona bir ev bile hediye etti."
Digerlerini dinleyen üçüncü adam da heyecanla söz alir, "Aynen benimki de öyle. Ise bir borsa sirketinde temizlik elemani olarak basladi. Bir gün kendi kendine hesaplar yaparken patron tarafindan fark edilince broker oldu ve büyük basarilarla inanilmaz bir servete sahip oldu. Üstelik de en iyi arkadasina bir milyon dolarlik hisse senedi armagan etti !"
Bu sirada dördüncü adam tuvaletten çikmis ve sohbete katilmistir. Digerleri ona çocuklarindan bahsettiklerini söyleyince adam içini çekerek konusmaya baslar,
"Ehh...benim oglumun bir hayal kirikligi oldugunu itiraf etmeliyim. Dogru düzgün bir iste dikis tutturamadi, berber çirakligi falan yapti, eroine bulasti. Derken onun yoldan çikmis oldugunu fark ettim, maalesef .....muş ! Çok çok üzüldüm. Bir sürü erkekle birlikte oldugunu duydum."
Adam, gülümsemeye çalisarak konusmasina devam eder, "Ama işe iyi tarafindan bakmaya çalisiyorum. Geçen dogum gününde bu .... arkadaslari ona bir Mercedes, bir ev ve bir milyon dolarlik hisse senedi hediye etmisler !"

bir hasta doktora gelir ve:
_doktor bey benim her yerim ağrıyor parmağımı nereye dokundursam orası ağrıyor. bakın. der ve başına dokundurur ağrıyor koluna dokundurur ağrıyor. ardından doktor.
_ beyfendi sizin parmağınız kırık!

Deniz aşırı bir ülkede askerliğini yapmakta olan John bir gün sevgilisinden bir mektup alır.
Sevgilisi artık ondan ayrıldığını bildirmekte ve fotoğrafını geri
göndermesini istemektedir.
John çok kızar. Arkadaşlarından eski kız arkadaşlarının fotoğraflarını
toplar.
Hepsini paket yapar ve sevgilisine gönderir.
Pakete birde not iliştirir;
" Kusura bakma, hangisi olduğunu çıkaramadım. Lütfen kendi fotoğrafını al ve kalanını geri gönder!"

Bir amerikan uçak gemisi seyir halinde ilerlerken radar ekranında bir başka eko görür,uçak gemisi komutanı derhal telsiz e geçerek konuşmaya başlar
"Önümde bana doğru yaklaşmakta olan gemi derhal aksi rotaya dönerek yolumdan çekil!"
Karşıdan cevap gelir
"siz çekilin"
Komutan sinirlenir ve tekrar eder
"önümdeki (pruvamdaki) gemi burası amerikan uçak gemisi derhal çekil "
Karşıdan ise bir müddet sonra cevap gelir
"burası da Deniz feneri istasyonu"

Tır şöförü Dursun ile muavin Temel kamyonlarına 6 metre yüksekliğinde havaleli mal yüklemiş gidiyorlarmış. Birden bir tünel ve önünde bir uyarı işareti görmüşler.
"DİKKAT!! Azami Yükseklik 4 metre"
Muavin Temel, etrafa dikkatle bakmış. Sonra Dursun'a dönerek :
-Bas gaza usta ! Etrafta polis molis körinmeyu...

okuyup da beğenen,beğenmeyen herkese tşkler
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Strongxşifadan Fıkralar..

alıntı ldukları için sadece okuyup yapıştırdım harflerdeki hataları düzeltemedim acelem var da..
Kullanıcı avatarı
handryes
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen handryes »

beğendim alayı güsel :D :D

başarılaırn devamını dilerim insan arada bazende gülmeli forumda tartışma tartışma nereye kadar .....
TskxsubaY-KarabayırlıXSerisi-Turklord-Lordxmagic-Lordmagic-Romanticxboy-Romanticboys-AlmunyamXSerisi-Kevınnash-Fark VaR....

Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

handryes yazdı:beğendim alayı güsel :D :D

başarılaırn devamını dilerim insan arada bazende gülmeli forumda tartışma tartışma nereye kadar .....
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

güzel hepsi ellerine sağlık
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

okumadım zaten kesin kötüdür ii olsada bana göre kötü herkesimn farklı bi espiri anlayışı var fıkralar bana göre deil
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

MORDuMan yazdı:okumadım zaten kesin kötüdür ii olsada bana göre kötü herkesimn farklı bi espiri anlayışı var fıkralar bana göre deil

off bi konumada adam gibi yorum yap lan çok bilion sen tam ukalasın ya Allah ıslah etsin
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Strongxsifa yazdı:
MORDuMan yazdı:okumadım zaten kesin kötüdür ii olsada bana göre kötü herkesimn farklı bi espiri anlayışı var fıkralar bana göre deil

off bi konumada adam gibi yorum yap lan çok bilion sen tam ukalasın ya Allah ıslah etsin
sen önce adam ol her dakka başı döneklik yapma bizde sana adam gibi yorum yapalım aramızda ALLAH bilir kaç yaş farkı var git başımdan çocuklara ayırcak zamanım yok
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

MORDuMan yazdı:
Strongxsifa yazdı:

sen önce adam ol her dakka başı döneklik yapma bizde sana adam gibi yorum yapalım aramızda ALLAH bilir kaç yaş farkı var git başımdan çocuklara ayırcak zamanım yok

git ailenle ilgilen o zaman
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

ailemle ilgilencek yaşıda geçdik sosyal hayata atıldık biz senin bunları öğrenmen için önünde çok uzun yıllar var zamanın çoğunu gereksiz şeylere harcıyorsun ilerde zararını göreceksin
ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön