fazla araştırma yapmadım konuyla ilgili ama sobee üyeliğim vardı ortağımla ikimiz şifreyi biliyorduk adam şifreyi değiştirmek istemiş benden habersiz telefonuma mesaj geldi 4 rakamdan oluşan bir şifre bunu yazması gerekirmiş gece oldu olay bende uyuyordum sabah öğrendim 4 rakam olduğu için adam rahatlıkla bulmuş şifre gitmiş desteğe mesaj attım cevap gelmedi sonra karakterleri kendi üyeliğine atmış ve onun için mesaj bile gelmedi telefonuma. Bende sorunumu desteğe bildirdim ama cevap gelmedi konuyu açan arkadaşın temiz kalpli duygular içinde olduğunu düşünüyorum yönetim ise lafı çevirip rantçılığa devam ediyor benim gözlemlerim bunlar.
Her konuda kandırılan ikv oyuncularından birileri yararlanıyor.Bu kadar paraya karşılık verilen değer çok az. Önerilerimizi ve isteklerimizi oyun menfaatleriyle birleştirmek istemeyen yönetimi kınıyorum.(her konuda tekrar söylemek istedim)
Bunlar Umurunuzda mı?
- Katilxaral
- İri Fare Avcısı

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Bunlar Umurunuzda mı?
İy günler arkadaşlar,
Eğer ki mynet kullanıcıysanız aldığız cezaları ve ettiğiniz şikayetlerin sonucunu görmek için mynet e mail aktivasyonunuzu yapmış olmanız gerekiyor.
İyi eğlenceler...
Eğer ki mynet kullanıcıysanız aldığız cezaları ve ettiğiniz şikayetlerin sonucunu görmek için mynet e mail aktivasyonunuzu yapmış olmanız gerekiyor.
İyi eğlenceler...

LEPRECHAUN
Söylediklerine bende üzülerek katılıyorum. Özellikle 2 gün önce soyulduğum için üst kısımda yazdıklarına daha bi fena katılıyorum. Öyle veya böyle ID kaptıran yanar. İtem kitleme ya da başka bir güvenlik söz konusu değil. Çarım soyulduğunda dükkana baktım karakter sigortası diye bişey var alayım bari dedim. Ama oda sadece silinen karakterleri geri getirmeye yönelikmiş onu öğrendim. Şimdi ben bu sigortanan 500.000 adet alabilecek ekonomik güçteyim ama ne fayfası var bana. Soyulup oyunun bırakanlara yönelik bir ürün konsa dükkana neler olur acaba ? Bölge kanalına yazı yazma adında saçma bir ürün yerine. Belki o zaman 700.000 oyuncuya ulaşırlar.javocu yazdı:Daha oyunun kendi üyelik sistemi yok.E-mail sisteminden üyelik veriyorsunuz 3-4 aylık emeklerimiz pamuk ipliğine bağlı.ID öğrenildiği anda doğum tarihi gizli soru çocuk işi.TTNET'e geçiyorsunuz adamlar ADSL numarasına göre hesap açtırıyor.E-posta atıyoruz bakan yok baksa da takan yok.
Geleceği parlak ve 30 yıl yayın yapabilecek bir malzemesi var bu oyunun ama ilgi alaka bi o kadar eksik.

"Siperin içinde olup Tanrıya inanmak , siperin dışında olup Tanrı'ya inanmamak normaldir"SirKots yazdı:Merhaba
Oyun Türk yapımı ama daha biz cezamızın süresini öğrenemiyoruz.Taaaa elin Amerikalısına ticket atıyorum bana bilgi veriyor.
E-mail ile hesaplar bilgilendiriliyor . Fakat yoğunluk nedeniyle gecikme ihtimali var .
Orada 8 sunucu var ama ne olmuş,ne bitmiş hangisine yönetici girer,hangi sunucu açık,kim ceza almış,kaç gün almış,bilgi vermiş miyiz?
Yöneticiler artık oyunun içinden ceza vermekle değil , yapılan şikayetlere göre ceza vermekle meşguller . Elbette alt yapıda sorunlar olabilir bazen sunucular kapanabilir. Ceres listeleri şuan için dondurulmuş durumda ama gelecek günlerde devam ettirilebilir .
Adamı bloklamışız TTNET'den başka hesap açamıyor umurunuz da mı ?
Bu konuda dikkat etmesi gereken oyunculardır . Yanlış harekette bulunmamalıdırlar. Ama yönetimde bazen yanlış yaptırımlar uygulayabilyor .
Daha oyunun kendi üyelik sistemi yok
Fuara gelenlere ayriyetten Sobee diye ISP açılacağı söylenmişti . İleri ki zamanlarda görürsünüz .
ID öğrenildiği anda doğum tarihi gizli soru çocuk işi.
Burada da uyanıklık edip doğum tarihinizi farklı yazıp gizli soru ile cevap uyuşturmayın .
ben 2 senedir oynuyorum böyle büyük bir oyunda 1 kere momtk gördüm bir kere de bayramda iyi bayramlar yazıldı.Oyunda hiç GM yok.
Sende bu oyuna yeterince zaman ayırmamışsın ki daha önceden sunuculara gelip nadir de olsa güçlü yaratıkları ve klanlardaki savaşlarını kaçırmışsın .
Elinizde adam var oyunla ilgilenmiyorlar fan art kontrol ediliyor.Şuan eminim elinizde ki bütün yetkililerin %80'i fan artlara bakıyor.
Oldukça çok katılım olduğuna eminim bunları kontrol eden en fazla 10 kişilik kodro vardır . Onun için zaman gerek . Geçen sene sonuçları açıkmaları 3 hafta sürmüştü . Bu sene daha fazla sürmesi normaldir .
Halbuki her sunucuya 1 GM konsa düzenli oyunda olacak kimse küfür etmez.8 kişi görevlendirmek çok mu zor?
Bu kişiler ne kadar süre online olabilir ki ? Şikayet sistemi konuldu biraz gecikmelide olsa değerlendiriliyor. Dinlemek istemediğiniz kişiyi yasaklıyabilirsiniz .
Önce millet Mynet hesabı açsın diye bu oyunu kullandınız,şimdi de TTNET'e geçsinler diye bu oyunu kullanıyorsunuz.Bu oyun bir araç mı?Amaç mı? önce bunu belirleyin.Hep oyun üzerinden hedefleriniz var.Şimdi ki amacınız TTNET üyesi artsın.
Oyunlarda yayımcı firmanın yardımıyla oyun kazanç sağlar . Bunun içinde Sobee ilk önce Mynet çatısı altında ve şimdi de TTnet çatısı altında gelişmeye devam ediyor .
Şimdi bana yağcı vb.. ithamlarda bulunanlar olucak ama olan biten bu .![]()
Daha neler görecez bakalım bu forumda.