ÇEMBERLİTAŞ PİŞERKEN ........!!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gokkan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: ÇEMBERLİTAŞ PİŞERKEN ........!!!!!

Mesaj gönderen Gokkan »

Arkadaşlar bir yandanda öyle düşünmek gerekir. Benimde büyücüm var ama üstü hala tam değil bu migrat ve sığınak oanları artsın hep giriyoruz elimiz boş dönüyoruz. şimdi gelse çeberlitaş giremicez...
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)

IxCaKSeTxI (ejder asa)
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: We Are Family

Mesaj gönderen kafemeze »

esat ne saçma adamsın tamam çemberi getirsinler gir içeri daha düzeltmedikleri için anında düş oyundan
daha sonra hadi neyse düzelttiler gaffarı kesiyosun 1 can o o anda mesela semiihaa diye bağırıyor fulluyor canını hata işte
hatırlarsan sığınak migrat da erken geldi 2.haftada tekledi 12 kişi istiyordu hatırlarsan lütfen sabret ve tam düzgün şekilde oyna oynamıyosan çarını sat veya sil sus :!:
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Kullanıcı avatarı
ReDsKuLL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReDsKuLL »

Merhaba arkadaşlar. Konuya baktım yorum yapmak istedim. Farklı farklı yorumlar var bir çoğunuza hak veriyorum.
Ben kendi fikrimi söylemek istiyorum bir çoğunuz katılır veya katılmaz.

39 Lvl de iken oyundan o kadar çok zevk alıyordum ki adeta hastasıydım. Ramazan aylarında cafe gece sahura kadar açık olurdu evdekiler uyurken ben nette sabahlardım o türlü bi hastalıktı. O zamanlar şöyle birşey vardı. Element eşya üretenleri görmeniz lazımdı millet vs atar ayrı bi zevk alırdı ve itemini yükseltmek için uğraşırdı. Element leri tek tek denerdi üzerinde. O zaman zordu element yapmak. Ama şuan çok kolay.
Nedeni ne biliyormusunuz ? Çok basit. Sunucu artık çok zengin. Para birikiyor devamlı yani gelir var gider yok anladınız mı ? Bu durumda oyunda para gani oluyor. Ve adam bi saatte itemini dizip 2 saat takılıyor oyunda sonra cıkıyor. Paranın bir şekilde dönmesi lazım. Mesela Demirci Rüsteme üretim yaptırdığın zaman bayağ bi para almalı. Parası olmayanda oyunda daha cok online olacaktır zaten.
Açıkca şunu da belirtmek istiyorum. Oyunda kapalı ortamlar çok sıkıcı. Yer altına giriyorum bunaltıcı, Sığnak migrat zaten ayrı bişe dön dolaş aynı durum. Yani sivri ada tarzında açık bi alan olsa daha zevkli olmaz mı ? Yeter ki şu kapalı ortamdan çıkılsın yanı.

Ben artık oyunda değilim uzun zamandır oynamıyorum ama foruma takılıyorum 2 haftada bir bakıyorum gelişme var mı diye. Ne bilim oyun artık beni sarmıyor. Gerçek hayatta zaman geçireceğim daha güzel şeyler var. Ama ikv nin eski günlerinide özlemiyor değilim. İkv'ye bu maratonda canı gönülden başarılar diliyorum umarım hak ettiği yerlere gelir. Hepinize kolay gelsin.
İt Ulur Birbirini Bulur..

Resim
Kullanıcı avatarı
emirQrime
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen emirQrime »

ne kadar yavaş okadar iyi ;)
Yazmak Tarzım Değil. ÇiZeRim.!
Kullanıcı avatarı
xsWiTxBANNED
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen xsWiTxBANNED »

emirQrime yazdı:ne kadar yavaş okadar iyi ;)
grup bölgelerinide kaç ay bekledik sonra geldi noldu sunucu çöktü :lol:
Tokerx ;)
Kullanıcı avatarı
xmuminx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: ÇEMBERLİTAŞ'a[ HASRET KALDIK ]

Mesaj gönderen xmuminx »

Esat yazdı:Merhabalar,

Uzun Süredir bekledigimiz çemberli geliyor,geldi,fokurduyor,taşmak üzere,geldi, gelecek,gelmek üzere,mayıs ortası,mayıs sonu,mayıs bitimi,yarın,gelecek deniliyordu. :?

Migrat ve sığınak"tan bıktık. 1 yıldır bu bölgelerden uğraşmamız yetmiyor mu ? [ SOBEE ] Yetişemedimi ? Çemberlitaş çok mu zaman istiyor,yav o kadar övdüğünüz İKV,EKİP,SOBEE,FDE, karşılayamadımı ?

Bu kadar geçmi sabrımızın sonuna geldi artık.Sobee ekibi haricinde yapılan yorumları kaale almayın denildi.SABIR TÜKENDİ sabır kalmadı,daha ne kadar bekliyecez. Vazmıgeçelim ? Diger oyunu bırakan arkadaşlar gibi ?

Bu bekleyiş Ne Zaman Son buLacak ??????
herkes oyun yapmayı kolay iş sanıyor herhalde? İKV ilk yapılırken 6 yılmı ne sürmüş 6 veya 3 dü tam hatırlayamadım çemberlitaşın videolarına bakarsak bol grafikli göze hitap eden ve büyük bir yer olucak
AMANSİZ/EMİNÖNÜ

SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ

AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ

Xxxahmetxxx/Eminönü
Kullanıcı avatarı
fiticann12
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen fiticann12 »

59 lwller de mi gelecek ?
Kullanıcı avatarı
Eleminx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Eleminx »

fiticann12 yazdı:59 lwller de mi gelecek ?
He Bikereden 69 da beraberinde delicek :)
Kullanıcı avatarı
nuriali68
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen nuriali68 »

Eleminx yazdı:
fiticann12 yazdı:59 lwller de mi gelecek ?
He Bikereden 69 da beraberinde delicek :)
79 da gelecek :D
#DirenİKV
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

99 da gelecekmiş galiba ? (80-81-82-83-84-85-86-87-88-89 Yok. 79 dan sonra direk 90 ) :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön