HERKES OKUSUN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
rosso
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

HERKES OKUSUN

Mesaj gönderen rosso »

Merhabalar... Yaklaşık 9-10 ay kadar önce yeraltı ve hidra eklentisi oyunumuza eklendi; yeraltı açıldı ve Hidranın açılmasını bekledik bu süre zarfında ve hidra açıldı, ben şahsım adına sivri ada gibi bi eklenti beklerken 2 adet yaratıktan oluşan bi eklenti çıktı karşıma, sözüm ona şaheser silahın üretilmesi için gerekli metaryali alma adına 2 yaratık koydular; ok tmm peki bu ecel getiren misal bi yaratığı 1 yada 2 vuruştamı kesiyorki bu kadar zor bi yaratık eklendi... reçetelerin değişmesini geçtim... Ben ve benim gibi oldukça fazla sayıda olduğuna inandığım oyuncuyu bu eklenti hiç memnun etmedi oyunu kurgulayanların iyi niyetine dayanarak ve bu işin marketing boyutlarınıda düşünerek saygım var ama bi yere kadar böyle olmamalıydı kabul etmiyorum ...yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
Slyrapxottoman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: HERKES OKUSUN

Mesaj gönderen Slyrapxottoman »

1.sı Hıdra dedıgın yaratık 2 deıl 3 tane var..
2.sı Osılahın saheser olmasını da zaten Kadım Hıdra Saglıyor...
Maden cekmekte ne var otur basına 1 ay surmez..Meran mucevherı dahıl herkezde cıfter cıfter var zaten...
Resim

~~Barış~~
Kullanıcı avatarı
rosso
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen rosso »

Eklenti bu olmamalıydı diyorum sen ne yazıyosun bizde biliyoruz herkeste çifter çifter dieğr metaryallerin olduğunu....
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Roaadonis1993 »

Arkadaşm eklentinn ha denince geleceğinimi sanıorsnn azcık empati yap adamlar ellernden gelen, ypıyor sen çıkmışsn böle olmamalıydı merak etme sırada Sığınaklar ve miğrat var onuda beğenmezsen bilemicem artık senn için ne tür oyun istenebildiğini ;) :evil:
Resim
İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Kullanıcı avatarı
BiceRDoveR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BiceRDoveR »

rosso yazdı:Merhabalar... Yaklaşık 9-10 ay kadar önce yeraltı ve hidra eklentisi oyunumuza eklendi; yeraltı açıldı ve Hidranın açılmasını bekledik bu süre zarfında ve hidra açıldı, ben şahsım adına sivri ada gibi bi eklenti beklerken 2 adet yaratıktan oluşan bi eklenti çıktı karşıma, sözüm ona şaheser silahın üretilmesi için gerekli metaryali alma adına 2 yaratık koydular; ok tmm peki bu ecel getiren misal bi yaratığı 1 yada 2 vuruştamı kesiyorki bu kadar zor bi yaratık eklendi... reçetelerin değişmesini geçtim... Ben ve benim gibi oldukça fazla sayıda olduğuna inandığım oyuncuyu bu eklenti hiç memnun etmedi oyunu kurgulayanların iyi niyetine dayanarak ve bu işin marketing boyutlarınıda düşünerek saygım var ama bi yere kadar böyle olmamalıydı kabul etmiyorum ...yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.

aynen katılıyorum 10 ay 10metrakare yer içinmi ugraşıldı,insanlar bekletildi bence orası zaten vvardı ;) benimde bu tarz bi beklentim vardı ama olmadı tamamen marketing bi olay sonucta bi ticaret olan oldu yapacak bişi yok biz oynamaya devam:)
Sanki Uçak Motoru Yapıyoruz, Oyun oynamaya ÇALIŞIYORUZ.
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen serkannnn »

BiceRDoveR yazdı:insanlar bekletildi bence orası zaten vvardı ;)
Evet hdraların olduğu bölüm zaten vardı. Oyunculara hemen açılmamasının sebebi, yöneticilerin söylediği gibi, daha kesebilecek kadar güçlenmediğimizdendir. Ve bugün görüyoruz ki herkesin üzeri hasar efsunlu olmasına rağmen 50 kişi 1-2 saatte enerjisini %10'a indirebiliyoruz. Hidra bölümü yeraltı ilk açıldığı zaman açık olsaydı, yeni efsun olmadan (35 seviye efsunların 45 seviyeden itibaren hasarı düşer) nasıl kesilecekti :?: ;)
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yakacef »

daha kullanmadım ama ecel getirene sahip olan biri ve üstü full yücelen olan bir savaşçı canavara yetenek kullanmadan 6000 7000 vuruyorsa o ŞAHASER bir silahtır ama yok 49 osmiridyum kafa koparan gibi vuruyorsa o kadim le uğrasılmaya değmez ...
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Resim
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen senhar15 »

BEKLENTILERIM YUKSEKTI AMA ...