Arkadaşlar konu İKV ile ilgili olduğundan dolayı buraya açmak istedim.Sanırım doğru yere açıyorum.Hemen sorunumu anlatayım sizleri oyalamadan.Sorunum şu i7 işlemcili 4 gb ram 1 GB 5x Series ATI ekran kartı var.Bilgisayarım laptop ısınma sorunu var dicem ama altındada fan var.Win7 64 bit.
Oyun kasıyor hele ki 10 kişi görsem oyunda aynı yerde eski masaüstüm pentium4 işlemcili bir masaüstüm vardı yani onun kadar kasıyor.Anlam veremedim.Fifa 2011 filan gayet güzel çalışıyor.Birinin yardımcı olması lazım gerçekten!
Bilgisayar Sorunu!
Bilgisayar Sorunu!

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- reaLxserto
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
Re: Bilgisayar Sorunu!
İyi bilgisayar özelliklerim iyi iken neden düşük ayarda oynayayım altında fan yoktu çift çekirdekli laptopda kasmadan oynuyordum.Bilgili kişiler varsa bir ilgilensinler lütfen 

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
fan olsun olmasın ısınma olduğunu anlamak için altına bak. bayağı külüstür bi laptobum vardı benim kucağımda oynayamazdım o denli sıcaktı
fanı desen vantilatör gibiydi ama nafile. belli bir yere gelince takılıyorsa ordaki dosyalar bozuktur dicemde öle bişi yok
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Aynen katılıyorum benimde eski bilgisayarımı kucagıma koyamazdım şmdiki 1 derece değişmiyormitmet yazdı:fan olsun olmasın ısınma olduğunu anlamak için altına bak. bayağı külüstür bi laptobum vardı benim kucağımda oynayamazdım o denli sıcaktıfanı desen vantilatör gibiydi ama nafile. belli bir yere gelince takılıyorsa ordaki dosyalar bozuktur dicemde öle bişi yok
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- tramp
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Reich / ankara
ATI ekran kartına sahip bilgisayarlarda İKV ile ilgili çok sorun oluyor bunları yöneticiler de söylemişti
Desteğe mesaj atıp sorununuzu bildirmenizde fayda var ...
Desteğe mesaj atıp sorununuzu bildirmenizde fayda var ...
EMİNÖNÜ
TheBossFather
Ankara
TheBossFather
Ankara
Arkadaşlar laptopu yeni aldım yani külüstür gibi bir durum yok
Ayrıca ATI ekran kartından olduğunu düşünüyorum.Pencere modunda oynuyorum İKV yi kasma olmuyor o zaman fakat bu ban sebebimi onu tam bilmiyorum :lol:

:idea:tramp yazdı:pencere modunda oynamak ban sebebi değildir
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz